Lære å fôr til mat i London

Innholdsfortegnelse:

Lære å fôr til mat i London
Lære å fôr til mat i London

Video: Lære å fôr til mat i London

Video: Lære å fôr til mat i London
Video: ₹50 Domino’s Challenge!😱How to get Domino’s Pizzas in ₹50? Food challenge #foodshorts #ytshorts 2023, September
Anonim

Foraging kan ha gått ut av mote med jordbruket, men det er fortsatt mange grunner til å prøve den i dag. Det får deg utenfor og utenfor banket spor (som det sporet blir ofte slått av hunder som liker å lindre seg på bladene du snakker om). Du vil også oppdage mye om plantelivet rundt deg, og hente en rekke smakfulle morseler til middag. For å lære mer om den gratis maten som tilbys, Trener tilbrakte en ettermiddag i Petersham Meadows med foraging ekspert og Weber ambassadør Nick Weston. Her er noen av favorittfunnene fra dagen.

Sorrell

Du kan kanskje gjenkjenne skjoldformede blader av denne urten, som i sin rå tilstand kan brukes til å smake fiskemat spesielt.
Du kan kanskje gjenkjenne skjoldformede blader av denne urten, som i sin rå tilstand kan brukes til å smake fiskemat spesielt.

"Du ser etter en lys grønn farge," sier Nick. "Du finner det ofte under lange hekker og banker, men også i enger og marker."

burdock

Image
Image

Halvparten av alles favoritt barndomsdrikke - løvetann og burdock - plantens røtter er en fin beredskapskilde.

"Jeg vil behandle det mer av en overlevelsesmat," sier Nick, "hvis du trenger karbohydrater og du sitter fast i naturen, er det bra. Bladene kan brukes til å vikle kjøtt og legge det i brannen."

ryllik

Image
Image

En annen praktisk plante i en klemme, yarrows vitenskapelige navn er Achillea millefolium, den første delen kommer fra Achilles som tydeligvis bærer den for å behandle slagssår. Så hvis all din fôring gir deg en neseblod, holder du et stykke ørepynt som lar opp dysen din for å oppmuntre til koagulering.

Vannpepper

Image
Image

TrenerDagens favorittfunn: Et blad som kan brukes som chili-erstatning. Også kjent som arsesmart, som det en gang ble brukt i sengetøy for å avskrekke insekter som loppene - med sporadisk uheldig resultat at en søvners delikate bakre kan hvile på de brennende bladene for lenge i løpet av natten.

Ground Ivy

Image
Image

Beskrevet av Nick som en all-urte, ved at en liten bakken eføy kan være parret med alle slags kjøtt, på grunn av sin salvie og rosmarin egenskaper.

Forsiktighet!

Image
Image

Som med sopp, lurer både venn og fiende i underveksten …

"Hemlockvanndråpen er den mest giftige anlegget vi har i dette landet," sier Nick. "Når vi tar folk ut i foraging, sier vi det er det viktigste anlegget å vite - kjenn dine fiender først. Det er viktig."

Anbefalt: