Lær å være en eventyrer med Sean Conway

Innholdsfortegnelse:

Lær å være en eventyrer med Sean Conway - øVELSER 2023
Lær å være en eventyrer med Sean Conway - øVELSER 2023
Anonim

Sean Conway skapte en helt ny utfordring ved å svømme, løpe og sykle lengden av Storbritannia - og nå tilbyr den britiske ultralydseventyreren økonomisk støtte til din neste utfordring. Sean gikk fra en knust, arbeidsløs fyr til en utholdenhet eventyrer med høy profil sponsorer med litt sjarm og mye besluttsomhet, og nå vil han hjelpe andre å oppnå sine villeste (bokstavelig) drømmer.

Start som Sean

"For fire år siden hadde jeg £ 1 til mitt navn, og det var det, så jeg måtte jobbe veldig hardt med forslag til potensielle sponsorer og vise vilje til å oppnå det jeg bestemte meg for å forsøke å sykle rundt i verden, sier Conway . Da han klarte å overbevise en lokal bedriftseier for å finansiere sin første utfordring, sier han, "det ga meg muligheten til å gjøre det jeg ønsket, noe som førte til det en ny leiekontrakt og forbedret tillit". Han har nå satt opp sitt eget stipendprogram for å gi andre en lignende mulighet.

Risiko din belønning

Det er viktig å velge en utfordring som lever opp til navnet og er virkelig krevende. "Det må være et enormt risikofaktor - uten det, hvor er den menneskelige interessen?" Sier Conway. "Jeg vil at det skal være en stor sjanse for at du ikke klarer det. Det kan høres hardt ut, men uten potensial for fiasko, vil du slite for å fange fantasien min - og det til alle som du spør om å sponsere deg. "Det er en perversom glede å se at folk feiler, men ser dem nesten mislykkes, og da lykkes det en langt mer spennende reise for å komme seg bak.

Fryktssvikt

Ikke tenk på suksessen til å få deg gjennom de vanskelige tider. Forestill deg at du er skuffet over å slutte. "Frykt for fiasko er en langt større motiverende faktor enn de potensielle fordelene med suksess," sier Conway. "Da jeg svømte lengden av Storbritannia ikke en gang, tenkte jeg:" Jeg får en god bokavtale på baksiden av dette. " Fokuser på ditt nåværende mål, enten det kommer til slutten av den dagen eller slutten av veien, og nyt prosessen. "Utfordringen blir da om bedre enn å belønne deg selv.

Strekke seg mot stjernene

"Jeg vil ha store drømmer, vanskelige drømmer - og mest av alt - bonkers drømmer," sier Conway, hvis tilskudd vil hjelpe noen å forfølge en drøm som holdes tilbake av økonomiske begrensninger. Han har ikke tenkt å "fylle opp Everest-fondet" og insisterer at pengene bare vil gå mot utfordringer som betyr mest på et personlig nivå. "Den perfekte banen ville være noen med en gal drøm som bare ikke har råd til å gjøre det selv."

Gjør historien inspirerende

Conway vet også hvordan du får flere mennesker bak deg. "Vær ekte," sier han. "Målgrupper er klare, og hvis de tror du ikke er autentisk, vil de miste interessen og vil ikke følge eller dele historien din. Finn en kreativ måte å dele den med. Folk svarer bedre på bilder, så hvis du klatrer et fjell, for eksempel, ikke bare tweet hvor vanskelig det er - vis dem. "Trenger du litt inspirasjon? Ta en titt på seanconway.com for informasjon om sponsing og Conways egne eventyrblogger.

Populært emne