LeapFrog Musical Rainbow Tea Party Set Review

Hva de sier: "LeapFrog's Musical Rainbow Tea Party introduserer viktige preschool ferdigheter fra tidlig vokabular til å telle mens du bygger sosiale ferdigheter som å dele, svinge og tålmodighet. Oppmuntrende fantasifullt spill, kan barna tippe tekanne for å se det lyse opp, høre det gurgle og se te-flytte realistisk. Det lyser opp i seks farger og har syv te-time-tema læring sanger, i tillegg til over 50 forskjellige lyder og uttrykk.

"10-delt settet inneholder en tekanne, to tekopper, en tallerken og ti skiver av late kake."

Testet av mamma Tonia Wood for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en andre mor. Jeg synes det er morsomt og veldig fargerikt. Det er veldig bra for barn som liker rollespill og gjør tro. Datteren min hadde mye moro å lage meg te og ga meg ganske fargede kakeskiver. Det var veldig enkelt for henne å bruke, men det er litt vanskelig å ta med oss ​​da kakeskivene ville falle av brettet, og vi ville risikere å miste en.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har gjort livet mitt som en mor til en nyfødt litt enklere som det betydde at jeg kan leke med datteren min mens jeg også spiser min nyfødte. Jeg synes det har vært bra for barnet mitt å spille av seg oftere, og også mine to eldre barn har begge elsket å leke med dette leketøyet, og det har vært å hjelpe dem å lære å dele også.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er to aspekter ved dette produktet som jeg ville endre hvis jeg fikk sjansen. For det første ville jeg legge til en "bæreveske" del av produktet, eller kanskje et lokk å gå på kakebrettet slik at de lett kan transporteres og forhåpentligvis sørge for at ingen brikker går seg vill. For det andre vil jeg legge til på flere læringsaktiviteter til lyden av tekanne for å hjelpe småbarnsutvikling.

Testet av mamma Sheridan Mitchell for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi jeg trodde det var veldig smart at "te" kan være i samme farge som kakeskjærene. Så mens de små spiller med dette, lærer de også om farger og matchende farger. Jeg likte også det faktum at det var et bilde av en frukt som har samme farge som kakeskjæret, for eksempel en appelsin på det oransje stykket.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si at dette leketøy gjør livet mitt lettere som en mamma. Det underholder barna mine (eldste er nesten 6 og spiller med det!), Men ikke mer enn noen andre leker som de har. Det hjelper med læringsprosessen med farger og teller skiver av kake og antall kopper, men livet mitt er ikke enklere enn det var før med dette leketøyet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Denne leken ville definitivt være en av lekene jeg ville velge for barna mine. Jeg hadde den eldre versjonen for min eldste datter, men jeg elsket det faktum at med denne kunne teen skifte farge og at kakeskivene alle hadde forskjellig farge 'ising'. Ikke bare ser det mer tiltalende ut enn den eldre modellen jeg elsker at barn kan lære mens de spiller.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg ville bytte om dette produktet ville være utformingen av koppene! Det er 2 hull i siden av hver kopp, og når barnet ditt bestemmer seg for å sette sitt eget vann inn i koppen, lekker det bare overalt og skaper et rot og tantrum! Noen andre sanger ville være hyggelige (som med alle støyende leketøy) som "det er alltid fint å matche te og kake ..."!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar