LeapFrog Learn and Groove Musical Table Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket det pedagogiske elementet til dette leketøyet, som vokser med barnet ditt. Med franske alternativer, er dette leketøy en fin måte å oppmuntre barnet ditt til å plukke opp et morsmål. Du kan ikke justere høyden, noe som kan være frustrerende for høyere tots.

Hva de sier:

"Velg mellom musikkmodus som introduserer sanger og lyder av instrumenter, og en læringsmodus som lærer former, farger og mer. Barn kan stå og leke eller utforske på gulvet. Trykk, skyv, dra og spinn fargerike instrumenter og former for å aktivere en rekke læringsresponser. Trykk på hvilken som helst knapp i læringsmodus for å utforske alfabetet, farger, former, tall og motsetninger. Flip til musikkmodus og lær populære sanger, melodier og ekte instrumentlyder av piano, tromme, xylofon, trombone og gitar. Flick en bryter, og du kan velge å lære på engelsk eller fransk! Inkluderer klassiske barnesanger som "Old MacDonald" og "Itsy Bitsy Spider". "

Testet av mamma Rowena Wood for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til andre foreldre. Jeg elsker den fargerike designen og det pedagogiske aspektet, og det er en rekke aktiviteter for å holde den lille en underholdt. Jeg elsker at bordplaten kan brukes på gulvet, med beina da heve den inn i et bord som den lille du vokser.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Bordet bidrar til å holde min lille underholdt på grunn av de ulike aktivitetene den tilbyr. Ikke bare er det morsomt, det er også pedagogisk. Dette leketøy vokser med barnet ditt og det er herlig å ha leketøy som ikke har så kort levetid sammenlignet med noen andre på markedet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Helt sikkert! Jeg liker virkelig ulike aktiviteter for å holde den lille en underholdt, og føler at den gir mye mer for baby enn andre, lignende produkter på markedet.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Hvis jeg virkelig måtte, ville jeg si at i stedet for at bena kan løsnes, kan de kanskje brette seg under, noe som vil spare deg for å lagre beina når de ikke er i bruk.

Testet av mamma Charlotte Adams for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil, som den har mange forskjellige lyder, lys og farger, og er flott for både yngre og eldre barn. Den kan brukes med eller uten bena, så det kan fungere enten som en musikalsk pute eller et musikalsk bord. Det er også veldig enkelt å bruke, så bra for eldre barn å bruke alene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min 17 måneder gamle kan spille med dette selv, slik at jeg kan fortsette med andre ting. Den har masse forskjellige lyder og farger som hun virkelig nyter, og er veldig enkel å bruke. Den franske innstillingen er også en veldig god idé, og bidrar til å inkorporere forskjellige språk i sitt ordforråd.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville! Dette produktet, fremfor alt de andre på markedet, ser mye sterkere ut. Den franske innstillingen er unik, og knappene og funksjonene er veldig gode for babyer å utforske sine forskjellige sanser som å røre og lytte. Jeg tror dette produktet er fantastisk, og er definitivt verdt pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville endre ville være å øke sin høyde. Min 17 måneder gamle er ikke veldig høy, men har fortsatt å bøye litt for å bruke det musikalske bordet, noe som kan være litt ubehagelig når man bruker det ganske lenge.

Testet mamma Fiona Murdoch for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, av flere grunner. For det første finner min baby det veldig underholdende og lett å bruke, selv ved seks måneder gammel. Det er hyggelig å leke med, som sangene er morsomme å synge med, og det er et stort utvalg av lyder, og stopper det fra å bli for repeterende og irriterende! Det holder han underholdt for lenge nok for at jeg skal kunne fortsette med andre jobber. Det er også pedagogisk, hjelper lærer farger, tall og alfabetet på engelsk eller på fransk! Det er lett transportabelt, da bena er enkle å fjerne. Når det er montert, føles det solid og ser veldig attraktivt ut. Vinkelen på beina betyr at den ikke spretter over, noe som er bra for småbarn og de som begynner å gå eller stå oppreist. Det er også veldig lett å tørke rent, selv om mat kan av og til falle mellom pianoknappene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Vtechs lær og spor gir rikelig med underholdning for babyen min. Uten de bena som er festet, er min seks måneder gamle i stand til å leke med den som ligger på magen hans, hans side, eller sitte opp foran den. Det er et trygt leke og føles godt laget, med deler som er robuste, store og godt festet, slik at jeg kan fortsette med å lage middag eller ringe mens min sønn er underholdt. Låtene er enkle å synge med, og min baby liker å høre meg synge med dem, og prøver ofte å bli med! Disse funksjonene betyr at jeg ofte kan fortsette med ting jeg trenger å gjøre, samtidig som jeg kan bruke kvalitetstid med min sønn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville! Den har mer levetid enn andre produkter, med min seks måneder gamle baby, samt småbarn og barn opptil to eller tre år, alle blir underholdt og engasjert av det! Det finnes et stort utvalg av lyder, sanger og pedagogiske funksjoner både på engelsk og fransk, som alle sørger for at verken babyer eller smårollinger blir lei av det, den ekstra bonusen er at det er mindre irriterende for foreldrene, da det ikke bare er samme en eller to lyder hele tiden. Det er lett å transportere, da det var så greit å fjerne og feste de fire beina.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne, ville det være å gjøre de smale hullene mellom pianotastene enklere å rengjøre. Det er en liten kritikk, men mellomromene kan bli noe av en matfelle og er vanskelig å komme til med en klut eller svamp.Hvis du er nøye med å sørge for at barnet ditt ikke har mat mens du spiller med bordet, vil det ikke være et problem, men det er utrolig hvor mange rogue rosiner kan glide av en mors vakte øye og bli presset inn i de små hullene!

Testet av mamma Sophie Quinn for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en medforelder, da det hjelper å underholde barnene mens de får husarbeid eller dusj i fred, eller hvis de bare vil ha fem minutter stille tid til seg selv. Det er morsomt, musikalsk og pedagogisk for baby å leke med, og min sønn elsker absolutt det! Han har vært mer enn glad for å ha den som en del av sin leketøysamling!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette leketøy hjelper virkelig i å underholde og underholde sønnen min mens jeg får visse husholdningsarbeid gjort. Det har også hjulpet sin tur, da han kan holde fast på det og gå rundt bordet for å komme seg til aktivitetene han ønsker å leke med. Han var veldig spent når jeg åpnet den for ham!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge dette leketøyet over alle andre på markedet som mens min sønn elsker det, han har andre leker som han noen ganger plukker over bordet, for eksempel sin leketøystelefon eller leketøybilene sine. Når det er sagt, er det vel og virkelig nå en fast del av leketøysamlingen, og ser fortsatt hyppig bruk i løpet av en dag.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være nyttig hvis du kunne justere høyden, da min sønn er ganske høy, og jeg synes han må ofte nå ned og bøye knærne for å kunne spille med funksjonene på toppen av bordet. Men hvis han setter seg ned, er han ikke ganske høy nok til å se det riktig.

Testet av mamma Stacey Scourfield for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville, som Lær og Groove musikkbordet er perfekt for både en baby / småbarn og et eldre barn på rundt to år. Bordet kan brukes på gulvet når barnet sitter eller kryper, og beina kan da festes for når babyen går og går. Bordet er robust, godt utformet og føles trygt. Monteringsanvisningene er enkle, men enkle å følge, og det er veldig enkelt å fjerne og erstatte bena for transport. Det er ikke for tungt, så det er lett å flytte fra rom til rom. Det er også helt plast, som er lett å rengjøre med en fuktig klut.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Musikkbordet Learn and Groove holder min syv måneder gamle baby underholdt, og hun liker å leke med det sammen og selvstendig. Det er mange knapper, brytere, skyveknapper, dører for å åpne og lukke og sider for å snu, noe som er enkelt for babyen min å undersøke.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker at dette produktet kan brukes fra en ung alder, og at den føles solid og trygg for både en baby og en pjokk. Det er flott at det kan brukes som et gulv leketøy og som et bord, og jeg tror det ville gjøre en god jul eller bursdagsgave. Jeg føler at det er babygangere og andre leker på markedet som gir lignende funksjoner og kanskje et bredere utvalg av læringsmuligheter, men slike produkter er ofte dyrere enn Lær og Groove musikalske bordet. Samlet sett er dette produktet god valuta for pengene, og min baby liker å leke med den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En veske som skal bære eller lagre den, vil være nyttig, og selv om jeg liker det enkle vokabularet og valg av språk som tilbys, vil jeg ha ytterligere læringsmuligheter, for eksempel et bredere spekter av former og farger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar