Leapfrog Count langs Til Review

Et øyeblikk:

Våre mødre elsket dette morsomme, pedagogiske spillet for deres tots som har som mål å hjelpe dem med sine telleferdigheter. Når det er sagt, ønsket de at det ble utformet litt annerledes, da det er ganske enkelt for myntene å bli sittende fast på baksiden av kassetten.

Hva de sier:

"Teller og fantasifullt rollespill kombineres med en til venn som kommer til liv med 50 + morsomme uttrykk og pedagogiske sanger. Kjekt, chatty til har mange numre, teller og rollespill ferdigheter i butikken. På en bord eller hyller gir kundene dine mynter, og invitere dem på en handlekurv! Kjøp for melk og egg. Skann gulrøttene. Sett inn riktig mengde mynter eller sveip et handlekort! "

Testet av mamma Katrina Irvine for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville, men jeg ville sikkert at de visste om at myntene ble sittende fast på baksiden av kassaskuffen på forhånd! Tildelen er fin og liten, og passer i en pose hvis du vil bære den ut og om. Det er enkelt nok å bruke for barn uavhengig, og det er også gøy å spille sammen også, og du kan enkelt legge til favorittmatene dine fra kjøkkenet ditt. Det er også veldig bra for sine telleferdigheter.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Min to år gamle sønn elsker dette til, da han spiller veldig uavhengig med det, og gir meg litt ledig tid. Han har alltid vært en veldig masete eater, slik at han ikke vet alle hans matvarer, og dette lærer ham enkle dagligvarer, noe som betyr at når han ser dem i supermarkedet, har han mer interesse (og har til og med begynt å spise dem !) Min sønn har også lært nye ord fra til, og bruker dem faktisk etter at han spiser noe, noe som er veldig godt å se og høre.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Både min sønn og jeg elsker dette til, men myntene som sitter fast i ryggen er ikke det beste, særlig siden de er ganske veldig vanskelige, kom tilbake igjen (så mye at noen måtte være igjen). Med det i tankene ville jeg sannsynligvis ikke velge det å vinne, selv om det virkelig har hjulpet min sønn, og har vist seg å være en fast favoritt av hans.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Når du setter mynten inn i kassaskuffen, kan de glide ned helt tilbake, noe som betyr at noen kan bli sittende fast og ikke kan hentes, noe som er en skam, da alt annet om dette produktet er nær nok perfekt.

Testet av mamma Michelle Jephcote for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Denne kassetten har en flott design. Den er solid, fargerik, og det er bare et lite stykke å feste, noe som er enkelt og enkelt å gjøre det. Det er lett å rengjøre med en tørr klut, selv om batteriene gjør det vanskelig å bruke våte eller fuktige kluter for å rengjøre den. Det står veldig bra på en hard, flat overflate eller til og med teppe, så et barn kan sitte og leke med det hvor som helst. Selv om den ikke bretter seg, er det ikke for stor til å bevege seg rundt eller ta ut, noe som betyr at det praktiske produktet er veldig fantastisk, og det ville være vanskelig å ikke anbefale!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har vært ekstremt godt med å hjelpe min sønn til å lære hans farger, telle og generell nummerarbeid. Han har en tendens til å bli distrahert enkelt, men dette holder ham opptatt i god tid. Jeg er i stand til å la ham sitte og leke med sin till, mens jeg kan få andre jobber gjort, og det er godt at jeg også kan sitte og leke med ham hvis han vil at jeg skal.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler meg virkelig at dette produktet skal vinne, mens noen andre produkter er gode med å hjelpe med å telle og lære farger, gjør dette produktet både i ett. Det er lyst og har forskjellige sanger, så det blir ikke for repeterende, som mange produkter pleier å gjøre. Min sønn liker virkelig å leke med hans till! Hans teller har kommet så bra, og han elsker å synge og leke med den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil foreslå er at de legger til en liten kurv eller pose for å holde alle shoppingbitene sammen. Selv om stykkene ikke er små, kan de lett bli feilplassert, så noe å holde dem alle sammen ville være en god ide, og ville virkelig bidra til å legge til nedsenking.

Testet mamma A. Ianucci for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Datteren min har det gøy å leke med denne leken, og det er holdt henne underholdt mens jeg fortsetter med andre ting eller fokuserer på sin yngre bror. Hun har en annen till, men synes å være veldig opptatt av denne, og har siden sluttet å bruke den gamle helt. Myntene er store nok til ikke å gå seg vill eller være farlig å forlate rundt sin yngre bror, og jeg vil absolutt anbefale det som det er en morsom, trygg leke (ingen skarpe eller små deler) som også er liten nok til å transportere hvor som helst.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min to og en halv år gamle datter tok med dette leketøyet med en gang. Hun har vært i stand til å telle til ti for en stund, men nylig begynte å gå glipp av tall, og sang- og tellefunksjonen har virkelig satt ryggen på sporet. Det er gjort at hun teller rett mye enklere - noe som betyr en mindre jobb for meg! Hun liker virkelig å "skanne" elementene, synger og teller sammen, og bruker mynter og kort. Det er ikke den største løsningen på tilbudet, men det er veldig fargerikt og har holdt oppmerksomheten hennes i et par uker nå.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Vi har hatt en til før denne, men Leapfrog er forskjellig fordi den aktivt hjelper å lære å telle med bruken av sangen. Jeg tror det er kanskje mer egnet til hennes aldersgruppe enn hennes tidligere til, som fulgte med en kalkulator. Jeg fant det litt forvirrende at du kan "skanne" og også bruke knappene, men det er egentlig ikke et problem. Samlet sett ville jeg velge dette produktet for å vinne, da jeg tror det gir pedagogisk hjelp som passer for hennes alder, så vel som moro. Hennes andre till inneholder mindre mynter og papirpenger (som ble tapt og skadet raskt), så jeg foretrekker dette til slutt med hensyn til holdbarhet og sikkerhet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det kan inkludere spill-spill-alternativ, for eksempel instruksjoner om hva du skal kjøpe (som en vokal-handliste for at de skal skanne eller skrive inn), og flere fakta om elementene, for eksempel "melk kommer fra kyr", for eksempel til hjelp mer læring, heller enn bare setninger som "velsmakende" eller "yummy".

Testet av mamma Isabel Jeffrey for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Designet er veldig bra - det er laget av solide materialer av høy kvalitet, så jeg kan ikke se den bryte. Sangene på kassaskuffen er også gode til å synge lenge (selv om jeg advarer om at de er veldig, veldig fengende!), Så vel som mynter er en fin måte å hjelpe barnet ditt med å telle og legge til, det er også enkelt å tørke ned og rense, og er ikke for stor, så det er fint og enkelt å lagre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den underholder min lille gutt i lang tid, og hjelper ham med å øve sine tall også. Han er i stand til å kombinere den med lekevognen og kjøkkenet, slik at han lett kan spille rollen som han er i supermarkedet, som er morsomt å se på. Vi bruker myntene til å bidra til å telle, legge til og subtrahere, og jeg har også tro på at det ikke kommer til å bryte med at det er så god kvalitet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det som gjør dette produktet skiller seg ut, er langt, dets design, lydene og måten en pjokk kan bruke den som en del av deres fantasifulle spill. Selv om jeg ikke er sikker på hva andre leker i denne kategorien tilbyr, er det definitivt det beste til vi har kommet over, og gutten min elsker å leke med den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være flott om kassetten hadde en håndholdt skanner eller en slags transportbånd slik at den var enda mer lik tyrene i supermarkedet. Bortsett fra det, ville jeg ikke gjøre noen andre endringer i kassa, da det er et flott produkt som min gutt elsker å leke med i lange perioder.

Testet av mamma Gemma Hulme for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville uten tvil, som den støtter barns utvikling, og gir også moro på samme tid. Det inkluderer mange biter med det også, så det er aldri for repeterende, og holder dem alltid opptatt! Den støtter sine sosiale ferdigheter, fine motoriske ferdigheter, numeriske ferdigheter (telling og nummergjenkjenning), sammen med farger og alle de forskjellige typer mat.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Tellingen langs til hjelper datteren min til å lære nummergjenkjenning gjennom spill, og også hennes sosiale ferdigheter gjennom rollespillet. Vi elsker å spille shopping og skanne elementene, men hennes favorittdel er langt fra å skille mynter i myntskuffen. Det er et flott produkt, og datteren min elsker det

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg synes det skiller seg ut som det er så interaktivt, og det faktum at det har mange biter (matvarer, mynter, lojalitetskort osv.) Betyr at du kan leke med den rett ut av boksen. Jeg har ikke sett noe så godt som dette andre steder - det er fargerikt, du kan endre volumet (som er flott!) Og det fanger min lille fantasi perfekt!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Så langt har jeg funnet to feil, hvorav en er ganske stor etter min mening. Hvis myntene er satt inn mens tøylen er åpen, noe som er lett å gjøre ved en feil, setter mynter fast bak kassetten, noe som betyr at kassetten ikke kommer til å lukke og myntene sitter fast inne, noe som resulterer i at pappa må skru av slipp dem! Også, jeg fant talltastene på til-grensesnittet selv er for harde for min datter å trykke, noe som gjør dem meningsløse med mindre jeg presset dem for henne, noe som resulterer i frustrasjon for oss begge!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar