Lov som forbyder røyking i biler som transporterer barn, skal endres neste måned

Innhold

Vi rapporterte i februar at parlamentsmedlemmer hadde støttet en lov for å stoppe voksne røyking når barn er i bilen. Og det viste seg nå at loven vil bli vedtatt i desember og trer i kraft neste år.

Lovgivningen er antatt å bli vedtatt neste måned og gjelder for alle voksne i en bil med et barn - ikke bare foreldre. Forbudet ble først bestemt i februar, da både konservative og liberale demokrater stemte for å gjøre røyking i biler med barn ulovlig. Partene bestemte seg for at de som lyste opp ville bli bøtelagt £ 60 eller ha poeng lagt til deres lisens.

Flyttet ble godkjent med et stort show av kabinettstøtte, med den endelige tellingen som var 376 til 107

LES: MPS BACK BAN PÅ RØYKING Når barn er i bilen Flyttet ble godkjent med et stort show av kabinettstøtte, med den endelige tellingen som var 376 til 107. De Sunday Times rapporterer at forbudet trer i kraft på knappt ett år - i oktober 2015. Den nye loven antas å foreslå at førere som ikke stopper andre passasjerer som røyker i biler som bærer barn, kan få bøter på opptil £ 10.000. LES: OPPDATERING! SKAL RØYKE MED BABY I BILEN BANNES? Hvis fanget, kan bøden for en voksen som har fått røyking i en bil som transporterer en under 18 år, nå 800 kroner. De endelige detaljene er ennå ikke bekreftet og forventer å bli annonsert om kort tid. Er du glad for at røykforbudet går framover? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar