Fisher Price Laugh & Learn ™ Dans & Spill Valp

Innhold

Hvem er klar til å vri og danse? Dance & Play Puppy kommer til liv med barnevennlige bevegelser, livlige sanger, uimotståelige wiggles og massevis av interaktiv læring moro!

Ages: 9-36 måneder Kategori: Baby Læring Leker

Fiona vurderer Laugh & Learn Dance 'n Play Puppy

Fisher-Price Dance & Play Puppy introduserer babyen din til alfabetet, farger og tall med over 25 sanger og setninger. Valpen klapper, danser og synger når du trykker på knappene på føttene. Vi spurte Fiona Henderson-Ross, 35, fra London, for å teste valpen med sønnen Callum, 10 måneder. Dette var det hun trodde:

"Så snart vi åpnet Dance & Play valp, så Callum til å nyte det. Han smiler når han hører de små melodiene.

"Det er en robotvalp som skal danse og synge når du trykker på begge knappene på føttene. Hver liten melodi er ganske kort, men det er et godt utvalg av forskjellige, slik at du ikke hører på den samme sangen igjen og igjen, bra for både baby og deg!

"Mens valpen synger, blir det lite vinkler, klapper hendene og kan øke ørene. Det er en veldig søt utseende valp med lyse klær - Callum elsker å gi det kyss og knuter.

Han blir veldig spent når vi trykker på knappen og sangen hvis du er glad og vet det kommer på som Callum liker å klappe og vri langs til musikken.

«Hans stor søster liker også å spille med den, trykke på knappene for ham og synge sammen, så det har vært et flott leketøy for dem å leke sammen. Dette leketøy har vært morsomt å leke med og synes alltid å øke et smil. '

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar