Fisher Price Laugh & Learn ™ Klikk på 'Learn Remote'

Sett baby i kontroll over moroa - med en fjernkontroll som bare er deres størrelse! Realistisk styling inspirerer rollespill, mens sang-langsanger, melodier og setninger hjelper babyen å lære om tall, farger, motsetninger, former og mer.

Ages: Født + Kategori: Baby Læring Leker

Liane Chalmers vurderer Fisher-Price Laugh & Learn Klikk n Learn Remote

Alder på testtidspunktet: ni måneder Denne Click 'n Learn Remote (rundt £ 10) var en hit fra det øyeblikket jeg ga det til Oliver. Den er lett nok til at han holder, robust nok til å bli tygget og det blinkende lyset holder ham virkelig engasjert.

Når det gjelder lydene, var Oliver ganske forbløffet over det faktum at han kunne trykke på knappen for å starte lyden og deretter trykke den igjen for å endre dem.

Fjernkontrollen går nå nesten overalt med ham. Det beroliger ham straks når han blir agitert og sangene er så fengende at mine tre og fem år gamle synger dem til sin lillebror når fjernkontrollen er utenfor rekkevidde.

Det er verdt hver krone.

Anushka vurderer Click n 'Learn Remote

Fisher-Price Laugh n 'Learn Klikk n' Learn Remote, rundt £ 10, lar barnet ditt nyte det morsomme med å trykke på knapper og se lysene blinke uten å måtte bekymre seg om at han setter den i munnen - en vanlig bekymring når babyen din tar tak i Sky + fjernkontrollen din! Vi spurte Anushka Cross, 34, fra London, for å teste sømnen med sønnen, Robin, åtte måneder. Her er hennes dom:

Dette er et flott element, som Robin virkelig har kommet inn nå, han er nesten åtte måneder gammel. Før det likte han bare å tygge det! Robin liker å trykke på knappene som er buede og store nok til at han raskt kan presse seg ned og jeg kan se tilfredsheten i ansiktet når lydene eller musikken spiller som han gjør det.

Å telle tallene når knappene trykkes, er bra for nummergjenkjenning og melodiene er fengende. 'Skiftende kanaler er så morsomt!' Tune stikker i hodet mitt ganske mye.

Datteren min likte også å leke med dette leketøyet da hun er besatt av fjernkontroller og elsker å trykke knapper.

Dette har vist seg å være veldig nyttig for oss da robin går gjennom det stadiet hvor han tar tak i vår vanlige fjernkontroll og legger den i munnen. I det minste vil det ikke være så mye om han gjør tenn merker på denne! "

Natasha vurderer Click n 'Learn Remote

Fisher-Price Laugh & Learn Klikk på 'Learn Remote', rundt £ 10, la barnet ditt nyte det morsomme med å trykke på knapper og se lysene blinke uten å måtte bekymre seg om at han legger den inn i munnen hans - en vanlig bekymring når babyen din griper din sky + fjernkontroll! Vi spurte Natasha Ward, 20, fra Bournemouth for å se på det med datteren Grace, seks måneder. Her er det hun trodde ...

Click n 'Learn Remote er veldig morsomt. Grace prøver alltid å ta TV-fjernkontrollen, så dette er ideelt da hun kan ha en egen. Hun er fascinert med alle knappene og det blinkende røde lyset.

Hun er i en alder nå hvor hun kan gripe ting ordentlig og fjernkontrollen passer perfekt inn i sine små hender. Det lærer Grace farger, former, tall, dyr og været, så det er også pedagogisk. Du kan skru volumet opp og ned som er bra, og på / av-bryteren er lett å finne. Låtene er munter og fengende - egentlig finner jeg meg selv å synge med dem. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar