Siste til å gifte seg? â € "9 grunner du ikke bør bekymre deg

Er du stressende ut over din enkeltstående status? Her er 9 virkelige grunner til at du ikke bør være bekymret hvis du er den siste av vennene dine til å gifte seg!

Det kan være mange ganger i våre liv når vi føler at vi faller bak. Vi sammenligner kontinuerlig våre egne livsforbedringer mot våre venners og de samme aldersgruppers, og hvis du ikke føler at du holder samme tempo, kan det være demoraliserende.

Dette har bare blitt verre av slike som Facebook og Twitter. Vi mottar kontinuerlige oppdateringer om våre jevnaldres liv, og det er lett å føle, til tider, som om du faller bak.

Kanskje, vennene dine går alle til universitetet, men du har valgt å ikke. Kanskje de alle ser ut til å ha vellykkede karriere mens du fortsatt er på jakt etter din perfekte jobb.

Det kan da komme en tid når du føler at de alle har bosatt seg og giftet seg, og du er ikke i nærheten. Du kan frykte å bli dømt eller er konstant bevisst på tidens tikkende hender.

9 grunner til at du ikke bør bekymre deg når du er den siste av vennene dine til å gifte seg

Sannheten er at når det gjelder ekteskap, er det egentlig ingen skam å vente eller til og med bestemme at du ikke vil gifte seg i det hele tatt! Faktisk kan det til og med være en fordel for deg å holde fast på din enkelt status bare litt lenger. Tross alt øker gjennomsnittsalderen for ekteskap hvert år.

I 2013 ble det merket i gjennomsnitt 36,5 år for menn og 34 år for kvinner. Så klart, mange mennesker er ikke i rush for å slå seg ned! Her er ni grunner til hvorfor du bør holde tilbake og ikke bekymre deg for at du er den siste av vennene dine til å gifte deg.

# 1 Det blir flere muligheter til å møte nye mennesker

Bryllup er faktisk det perfekte stedet å møte nye mennesker. Det er egentlig en stor sosial begivenhet hvor du vet at du vil ha minst en felles interesse med alle de andre menneskene der: gifta paret. Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor mange enkeltpersoner det er til stede.

Videre, hvis vennene dine ikke lenger er tilgjengelige, er det mindre konkurranse! Du vil først velge alle potensielle kjærlighetsinteresser du møter. For ikke å nevne det faktum at vennene dine vil være mer villige til å koble deg sammen med andre singletoner nå, da de er ute av markedet selv. Og nå som du er mer moden, vil du være klar til å oppleve relasjoner på en mye mer trygg og spennende måte. [Les: 25 veldig åpenbare tegn på at du er høy på bryllupsfeber!]

# 2 Du kan lære av andre

Du bør se din senere ankomst til ekteskapsverdenen som flere dodged kuler. Når du er gift, vil du ha sett alle dine giftvennes prøvelser og trengsler. Hver feil de gjør, fra bryllupsplanleggingsprosessen til hverdagens stress på gift liv, er en leksjon for deg.

I tillegg, hvis du får problemer med veien mot mulig ekteskap, har du venner som allerede har vært der som kan gi deg råd om de fleste situasjoner.

Når du blir en forlovede til en eller annen, vil du allerede ha en liste over ting å unngå og problemer å se etter. Du vil være en ekteskapsfunksjon før du når til alteret. For ikke å nevne det faktum at du helt sikkert har flere "erfarne" bryllupsplanleggere for å gi deg en hjelpende hånd for å planlegge din store dag når det kommer rundt.

# 3 Du vil ikke dele rampelyset

Tror du ikke at bryllupene alle synes å skje på en gang? Du logger deg på Facebook og har minst to eller tre sett med bryllupsbilder til å se gjennom til enhver tid. Tanken om å dele rampelyset med en gammel skolevenn du ikke har sett eller snakket med i år * som skjer med 100 eller flere felles venner med deg på Facebook * er vanskelig nok til å akseptere, enn si å dele rampelyset med en av dine nærmere venner.

I hvert fall med dine venners bryllup ute av veien, vil du ikke risikere å stjele hverandres torden. [Les: 15 viktige forholdstips og råd til enslige kvinner]

# 4 Lengre å fokusere på deg selv

Å være single og uavhengig gjør at du kan fokusere på dine egne mål og ambisjoner, mer enn hvis du var gift. Du er mer fri til å ta risiko uten kompromiss eller å måtte konsultere en betydelig annen.

Å oppnå karriere suksess vil gi deg et mer stabilt fundament hvis du bestemmer deg for å gifte seg i fremtiden. Å inngå et ekteskap med en stabil karriere vil bidra til å avlaste noen av stressene i inntekt og daglige levekostnader. Hva er mer, etter å ha nådd dine opprinnelige mål, vil videre karriere suksess bli mye lettere, noe som gjør at du kan fokusere mer på ekteskapet ditt og starte en familie hvis du bestemmer deg for.

# 5 Nyt deg selv før du blir gift

Kjærlighet er et spennende eventyr med flere vendinger, og høyder og nedturer. Det er en tur å bli relished og likte! Pass på å utforske og oppleve kjærlighet i hvert trinn før du går videre til neste nivå. Det er virkelig ikke nødvendig å rush!

Nyt forhold uten ansvar, forpliktelser og press på ekteskapet. Bare fortsett når du vet at klokken er riktig å fortsette til neste del av reisen din. Donâ € ™ t bli gift for å gifte seg, du kan kaste bort sjansen for noen spennende opplevelser! [Les: 16 signaler du er fortsatt ikke klar for et seriøst forhold]

# 6 Livet har ingen frister

Når du forlater skolen i en alder av seksten, blir dine prestasjoner og livserfaringer ikke lenger målt av din alder. Du kan tenke at livet er en sjekkliste over erfaringer som du forventes å oppnå i visse aldre, men det er bare ikke tilfellet. Livene til to forskjellige mennesker i samme alder kan variere enormt fra en alder av seksten. Det er ingen frister for dine livserfaringer.

Langt borte er de dagene hvor du forventes å ha gift og startet en familie før du er 25. Faktisk har dette ikke vært tilfelle siden 1970, hvor 60% av mennene var gift i en alder av 25 sammen med 80% av kvinner i samme alder! [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Bare fordi alle vennene dine gifte seg, betyr ikke at du er i en minoritet. Det er mange andre mennesker i din situasjon.

# 7 Vær forberedt på den økonomiske forpliktelsen

Å bli gift er dyrt. Selv budsjettbrudder er sannsynlig å sette en betydelig skade i bankbalansen din. Ikke alle par er forberedt på hvor mye penger de må sette inn i sin store dag. Er det ikke bedre å være forberedt enn å være i gjeld før du selv går inn i gift livet?

Venter på å gifte kan gi deg tid til å nå økonomisk stabilitet, for å sette penger i besparelser og forberede seg på fremtiden. Hvis eller når du blir gift, vil du ha råd til bryllupet ditt i dine drømmer uten å betale kredittkort i måneder etterpå.

# 8 Du kan ta en mer informert beslutning

Når du blir gift, har du tenkt å være gift for resten av livet ditt. Det er ikke en beslutning å bli tatt lett. Ingen ønsker å bli en annen skilsmisse statistikk. Ved å vente til senere i livet for å gifte seg, er du i stand til å ta en mer informert beslutning.

Gjennom vennernes erfaringer, og over tid, vil du få et tydeligere syn på gift livet. Du vil også ha en bedre og mer moden evne til å analysere din egen livssituasjon. Er det virkelig hva du vil? Er du med riktig person? Er det virkelig det du ønsker partner? Med mer tid og livserfaring vil du være mer i stand til å svare på disse spørsmålene med sikkerhet.

# 9 Du har ikke å gifte deg i det hele tatt!

Du burde ikke føle seg presset inn i ekteskap, bare fordi dine venner alle gjør det. Færre mennesker gifter seg hvert år. Basert på nylig statistikk, er omtrent 52% av dagens 20-åringer forutsatt å gifte seg i deres levetid. For førti år siden hadde denne prosentandelen vært nesten 100%.

Ideen om ekteskap blir utdatert. Det er ikke lenger en forventning, og fordelene med ekteskap er avtagende da vi alle blir mer og mer i stand til å støtte oss selvstendig. I den ikke for fjerne fremtiden kan de som bestemmer seg for å gifte seg faktisk være et mindretall. Så, ved å velge å ikke gifte seg, følger du trenden mot å velge et mer moderne og oppdatert utsikt over forhold.

Neste gang du føler presset, eller når du ser på en annen av vennene dine, gå ned midtgangen, husk, du gir deg selv ved å vente og bli gift senere i livet. Du kan ganske enkelt legge deg til en bedre fremtid ved å gjøre det.

[Les: 15 grunner til at du er singel akkurat nå kan være veldig moro også!]

Klokken kan være tikkende, men tiden løper ikke for deg. Ta deg tid og gjør det som er riktig for deg, og viktigst, slutte å bekymre deg hvis du er den siste av vennene dine til å gifte seg!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar