Last-all-day eyeliners

Innhold

Noen ganger kan flere frakker av mascara ikke opphøre utmattede øyne, men en rask glidelås av liner definerer og vekker hele ansiktet ditt, raskt. Uansett om du er en pro med flytende flik, har du gelen-liner-og-børste ting mestret, eller du er mer inn i en rask flekk av kohl før du drar ut døren, vil du ha det å bli satt i flere timer uten at det smuger, knytter eller pandaer i panda ved lunsjtid. Les videre for våre valg av de beste langvarige liners.

2True Waterproof Effortless Eyeliner, £ 1,99, superdrug.com

Make-up blir ikke rimeligere enn dette, men resultatene blir ikke kompromittert. Hvis du foretrekker en blekkglass med flytende liner, har dette en lett å kontrollere nib for presisjon, og formelen tørker til en ekte vanntett overflate. En allround vinneren.

GOSH Velvet Touch Eye Liner £ 4,99, superdrug.com

Virkelig myk, med null dra som du søker (flott hvis du har det travelt, og du må smelte på og gå), men formelen da settes, og gir deg vanntett definisjon.

Kosmetikk a la Carte Stay-Put Eyeliner £ 25, talacartelondon.comd

Påfør rent lokk hvis du kan (for mye øyefløde rundt øynene kan gjøre liner og mascara løpe og flekker) og denne intenst svarte flytende liner tørker om 15 sekunder til en lakkert finish. Den har en flott, tynn nib for presis bruk eller rett pennen sidelengs for en tykkere linje.

Charlotte Tilbury The Feline Flick, £ 22, charlottetilbury.com

Den perfekt formede niben gir deg mulighet til å tegne det perfekte flicket i ett enkelt slag og farge overfører ikke, smuss eller skryter hele dagen. Tegner en ekte svart linje hver gang.

Bourjois Liner Feutre, £ 6,99, boots.com

Dette budsjettkjøpet står opp mot sine dyrere kolleger. Filtipset penn tegner en nøyaktig linje lett, nyanser er virkelig sanne og hvert produkt varer svært lang tid.

Chanel Stylo Yeux Vanntett Langvarig Eyeliner, £ 19, Boots.com

Konsistensen er mer voksaktig enn en kohl, så det kan trekke litt hvis du er vant til mykere blyanter. Men det vil ikke budge før du fjerner det. Flott hvis du lider av vannfulle øyne, kan litt hette lokk (kohl kan overføre på dem) eller du vil ha veldig lav vedlikeholdsforing. Pennen vriker opp, så det er heller ingen skarpering nødvendig.

Rimmel overdriver vanntett væske øye liner, £ 5,29, superdrug.com

Hvis du finner at du lider av gråtende øyne, eller du planlegger en følelsesmessig dag ute, kan du stole på at denne flytende foringen forblir nøyaktig hvor du bruker den. Den spisse spissen gir total kontroll også, selv om morgenen hvor du må glatte på og gå. □ □

Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencil, £ 6, avonshop.no

Dette er bokstavelig talt en gjør-all-liner - den gelignende teksten glir på veldig jevnt, blander seg lett, men det vil ikke bevege seg når det setter på plass. Fargene er også superintensive - strålende for kveldsutseende. □ □

Maybelline Eye Studio varig Drama Gel Eyeliner, £ 7,99, boots.com

Gel-liner potter kan ta litt mer praksis å mestre, men formelen kan påføres på flere måter - spores over lashline, flekker inn for å lage et lett røykfylt øye eller til og med blandes på lokk for en intens effekt. Når det er påført, vil det ikke flake, kreke eller flekk. Som med alle gel eyeliners, sørg for at du holder lokket tett ellers vil gelen tørke ut fort. □ □

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner, £ 17.50, bobbibrown.co.uk

Denne kultforingen er litt av en makeup-artisters hemmelighet for å røyke opp øynene, for å skape farge i røttene til vippene (får dem til å se tykke, mørke og øyne større, uten å ha tonn tydelig liner) eller tegne en presis linje som vil ikke budge. Tilgjengelig i store dempet, smigrende nyanser.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar