Lara Stone Funnet Graviditet Endringer 'Skremmende'

Innhold

Ikke redd for å snakke om hennes foreldreopplevelser og synspunkter, innrømmer Lara Stone at hun fant endringene hennes kropp gikk gjennom "ganske sjokkerende"

Som en supermodel er Lara Stones hele karriere suksess avhengig av kroppen sin. Så du kan se hvorfor 30-åringen sliter med å akseptere sin nye form da hun ble gravid med sitt første barn med ektemannen David Walliams.Lara, snakker til Sunday Times Style magasin, sier at hun måtte slutte å modellere ganske tidlig i graviditeten da hun hadde på seg fødselsdans jeans ved 10-ukersmerket. LES: "HVOR GIVER EN S *** HVIS DU HAR EN EPIDURAL ELLER EN C-SEKSJON ELLER DU GJELDES BEGRENSET DER?" SIER MODELLEN LARA STONE

"Det var ganske skremmende å se at kroppen min forandret seg så mye"

Å være graviditet påvirket arbeidet mitt tidlig, sier Lara. «Det er ikke som om du kan jobbe før du er åtte måneder gravid. Det var ganske skremmende å se at kroppen min endret seg så mye.Ja, jeg bekymret meg for virkningen, fordi kroppen min er min jobb og mitt levebrød. Også, jeg liker å jobbe og jeg liker ikke å sitte hjemme, så jeg ønsket å komme tilbake til ting, fortsetter hun. LES: LARA STONE AXED FRA MODELLERJOBBET FOR Å VÆRE FOR FET Etter sin sønn Alfreds fødsel for 14 måneder siden, tok Lara et år å se etter ham før han kom tilbake til modellmodellen som ansiktet som L'Oréal.«Det er fint når barnet er her, men da var jeg som:« Jeg vil virkelig gjøre noe igjen », innrømmer mamma-en-en. Men hennes retur til arbeid var ikke så greit. Snakker til Bærer magasinet etter fødselen hennes, sa Lara: "Jeg har hatt noen møter fordi de når ut med graviditet, så de må se om jeg passer i klærne sine."LES: DAVID WALLIAMS PENS BOOK ... FOR SIMON COWELL'S BABY Nyt du graviditeten din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar