Mangel på kommunikasjon i forhold: Slik løser du dette problemet

Mangel på kommunikasjon i relasjoner er å skylde på de fleste problemer mellom par i dag. Slik løser du dette problemet.

Jeg vedder på at du allerede har hørt igjen og igjen hvor viktig kommunikasjon er i relasjoner. Du vet allerede at du trenger å snakke om dine følelser og være åpen og ærlig med hverandre. Men det er fortsatt en stor mangel på kommunikasjon i relasjoner.

Faktisk er det en av de viktigste årsakene til at par bryter opp. Det er ikke fordi de ikke kan jobbe sammen, men fordi en eller begge ikke vet hvordan de skal snakke med partneren på en måte som får dem til å forstå. Og når du ikke kan snakke om dine problemer, kan du ikke fikse dem.

Å snakke det kan løse de store problemene i relasjoner

Er du utilfreds med sexlivet ditt? Du kan fikse det ved å kommunisere. Er du misfornøyd med noe partneren din fortsetter å gjøre? Du kan fikse det ved å kommunisere. Nesten hvert problem du har kan diskuteres og snakkes gjennom.

De eneste problemene som egentlig ikke kan løses med diskusjon, er kjernens moral og verdier. Hvis de ikke justeres og du har problemer på grunn av det, kan forholdet ditt bare ikke vare. Annet enn det, vil kommunikasjon og diskusjon av dine problemer hjelpe. [Les: 10 store problemer i et forhold og hvordan du fikser dem]

Hvordan fikse en mangel på kommunikasjon i relasjoner

Det er åpenbart at noen mennesker ikke er gode til å snakke om deres følelser. De har en vanskelig tid med konfrontasjon, og dette kan føre til problemer i forholdet deres. Hvis det er deg eller du har en partner som det, vil du vite hvordan du fikser det.

# 1 Forebygging er best. Det beste du virkelig kan gjøre er å starte forholdet med god kommunikasjon. Fra begynnelsen, sørg for at du jobber med å diskutere dine problemer.

Det er mye lettere å unngå å ha et problem med kommunikasjon enn det kan være å fikse det. Så hvis du starter et nytt forhold, kom deg videre med å snakke om forholdet ditt med jevne mellomrom. Du vil være takknemlig for det senere. [Les: 8 problemer som vil gjøre forholdet ditt sterkere]

# 2 Begynn liten. Ikke prøv å gå fra å aldri kommunisere for å gjøre det hele tiden. Det føles rart og tvunget, og du har begge problemer. Begynn liten. Bare spør dem om de er fornøyd med deg og med forholdet.

Hvis du legger merke til at de gjør noe som forstyrrer deg, sier du bare rolig, "Jeg føler meg veldig ubehagelig når du snakker om det," og se hvordan de svarer. Det er bedre å lette på ting når du har problemer.

# 3 Still mange spørsmål. Den beste måten å få din partner til å åpne opp er å bare stille spørsmål. Noen ganger kan de ikke tenke på å bringe noe til din oppmerksomhet til du spør. Når du spør, vil du vanligvis få et ærlig svar.

Spør dem om ting, "Forstyrret jeg deg da jeg gjorde det?" Hvis du merker at de virker litt irritert. Få dem til å snakke mer ved å lede samtalen der. [Les: 25 viktige spørsmål for å spørre din betydelige andre]

# 4 Ikke ignorere når partneren din er opprørt med deg. Hvis du merker at din betydelige andre er pisset, ikke ignorere den. Ja, du kan gi dem plass til å være opprørt, men sørg for at du ber dem om det når de har roet seg ned. Ellers vil dine problemer bli feid under teppet og vokse til uløselige problemer.

# 5 Gjør kommunisere en vanlig vane. Den enkleste måten å fikse en mangel på kommunikasjon i relasjoner er å bare gjøre en vane ut av det. Diskuter regelmessig de tingene som forstyrrer deg, og hva som gjør deg veldig glad for forholdet ditt.

Du bør komme til et punkt der du er rolig om forholdet ditt, føles rart. Åpne opp og snakk om ting hver dag og sørg for at du tar opp ting du vil løse ASAP.

# 6 Vær faktisk oppmerksom når din signifikante andre snakker. Ikke bare nikk og ignorere dem fordi du tror de sniker. Du kan gå glipp av svært viktige opplysninger fordi du er avstand ut. Dette gjelder spesielt hvis partneren din ikke er god til kommunikasjon enda. De vil sannsynligvis gi små hint inn i hverdagssamtalen. Følg med. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 7 Ta ut tid til å dedikere for å bedre forholdet ditt. Ta en helg hver måned og fokus på forholdet ditt. Tilbring alene tid sammen og snakk om eventuelle problemer du vil jobbe med. Pass på at du er begge på samme side og opprettholder båndet ditt.

# 8 Finn ut partnerens utløsere. Hvis det er noe du gjør som opprører dem, og du har lagt merke til en trend, spør dem om det. Du vil også være sikker på at du er klar over tegn når de blir opprørt. Igjen, dette er viktigere for når din signifikante andre ikke er god til å kommunisere ennå.

# 9 Ikke hold tilbake. Åpenbart vil du ikke være slem når du snakker dine problemer ut. Men du vil heller ikke nedspille hvordan du virkelig føler deg, heller. Hvis det er noe som plager deg til det punktet du tenker ofte på, må du sørge for å fortelle dem det.[Les: 10 tips for å hjelpe deg med å åpne opp om din kinky side]

# 10 Pass på at partneren din forstår deg. Det er lett å sitte og snakke om noe, men din betydelige andre forstår kanskje ikke alltid hvor du kommer fra. Kommunikasjon er meningsløs med mindre begge parter er fullt klar over problemet.

Hvordan kommunikasjon kan redde forholdet ditt

# 1 Du vet når det er problemer. Noen mennesker går veldig lenge uten å innse at deres partner er ulykkelig. De har bare ingen anelse fordi deres signifikante andre aldri snakket opp og fortalte dem. Stor kommunikasjon kan hjelpe både folk å bli oppmerksomme på problemer i forholdet. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 2 Du vil skape et dypere bånd. Kommunikasjon hjelper deg med å binde seg nærmere. Du får bedre forståelse for den andre personen, og det kan få deg til å vokse nærmere som et par når du arbeider for å løse problemer sammen.

# 3 Dine problemer blir mindre og mindre. Jo mer du kommuniserer, desto mindre store problemer har du. Du vil kunne komme gjennom problemer raskere og raskere, og det betyr at du får færre samlet.

# 4 Du har et mye lykkeligere forhold. Når du har færre problemer å håndtere, er du lykkeligere. Når du forstår din partner bedre, kan du unngå problemer og nyte hverandres selskap mer. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

# 5 Du vil aldri føle at du ikke kan komme gjennom noe. Jo, det kan være noen ting du bare ikke kan komme gjennom som et par, og det er vanligvis når det er på tide å ringe det slutter. Men hvis du elsker den personen, har du god kommunikasjon som kan hjelpe deg med å føle deg som om du kan komme gjennom noe.

[Les: En guide for effektiv kommunikasjon i et forhold]

Ikke la forholdet ditt lide. Når du vet mangel på kommunikasjon i relasjoner, er en av hovedårsakene par atskilt, du bør jobbe aktivt for å gjøre din egen bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar