Kit Haringtons Pompeii trening

Innholdsfortegnelse:

Kit Haringtons Pompeii trening - øVELSER 2023
Kit Haringtons Pompeii trening - øVELSER 2023
Anonim

Hva slags form var Kit når du først begynte å jobbe med ham?

Han var faktisk i ganske dårlig form. Han hadde vært fremme den tredje serien av spill av troner, og han hadde blitt ganske uegnet. Regissøren av Pompeii panikk da han fant ut, på et tidspunkt var det diskusjon om å måtte bytte kostymer på filmen på grunn av det.

Vi hadde åtte uker for å få ham i form, så jeg sa at jeg trengte full kontroll over kosthold og trening for å få det gjort.

Hva var hans største hinder for å komme over?

Etter min ti minutters freak-out da jeg fant ut hvilken form Kit var i, var det første vi sorterte ut dietten. Det var faktisk saken Kit var mest opptatt av. Jeg synes fra utsiden det virker som den største tingen å forandre seg, men når han begynte tok han seg veldig raskt til det.

Jeg hadde ham å spise fire måltider om dagen. I prosent av prosent hadde jeg ham spist 45% karbohydrater, 35% protein og 20% fett.

Kit er genetisk disponert for å få muskler. Jeg har aldri sett noen forandre kroppen så dramatisk på så kort tid. Men det eneste jeg vil si var at han var en perfeksjonist, og han kunne noen ganger slå på treningsstudioet for hardt for et punkt der noen ganger måtte jeg sakte ham ned.

Måtte han ta noen kosttilskudd for å holde trening?

Selvfølgelig når du kombinerer Kit's filming-forpliktelser med treningsregimet, hadde han en ganske full tidsplan. Jeg ville forsikre meg om at han tok de riktige kosttilskuddene, slik at han kunne holde seg til kravene på hans tid. Vi unngikk kreatin fordi Kit sa da han hadde prøvd det tidligere, hadde det ikke blitt enig med ham. Jeg fikk ham til å ta myseprotein, kasein og BCAA samt magnesium for å hjelpe med energinivået.

Hva så Kit's trening ut?

Filmen har mange stunts og kjempe scener, så vi trengte Kit for å kunne holde tritt med disse uten å plukke opp skader. I tillegg til å jobbe med kroppsbygging, var det stort fokus på dynamisk arbeid. Mot slutten av filmen skiftet vi oss til å fokusere bare på kroppsbygging. Alle bildene av Kit topless i filmen var arrangert for å være rett ved slutten av skytingen, så vi hadde tid til å gjøre Kit se så imponerende som mulig.

Jeg måtte også holde trening kort, da vi ikke hadde råd til å ta Kit borte fra å filme i timevis av gangen. Han trente i 60 minutters økter seks dager i uken.

Kan du gi oss et eksempel på en av Kit's treningsøkter?

For hans treningsøkt ville vi starte med døde heiser. En uke ville vi gjøre fem sett med ti til 12 reps da neste uke ville jeg øke det til seks sett med ti til 12 reps. Og så etter en viss tid ville jeg kutte den til tre sett med fem til syv representanter, men litt tyngre. Da vi så på Kit som virkelig tok oss til chin-ups, inkluderte vi ofte dem så vel som rader.

Vi ville innlemme abs treningsøkter minst tre ganger i uka. Ikke for mye fordi jeg ikke er stor tro på å slå den direkte. Jeg spilte også med volum som jeg tror at kroppen din er veldig god til å bli vant til bestemte spenninger.

Pompeii er ute nå på DVD og Blu-ray

Populært emne