15 Kissing Techniques for at Heartbeat-Skipping Kiss

Et første kyss kan si en forferdelig masse om deg og skjebnen til din spirende romantikk. Bruk disse kysseteknikker for å gjøre det et kyss de aldri vil glemme.

Den eneste tingen som virkelig kan gjøre eller ødelegge sjansene dine med noen nye er det første kysset. Selv om det kan virke veldig overfladisk, bestemmer mange mennesker i det øyeblikket om de vil fortsette ting med deg eller ikke.

Personlig tar jeg det første kysset i mye hensyn. Hvis det første kysset er rett og slipper å lage en slags gnist, vil jeg kanskje ikke fortsette ting med den personen. For meg må den fysiske forbindelsen fungere for å virkelig trekke meg inn.

Men selv om du ikke vil ha et forhold til personen du ser på å kysse og bare vil gi dem det beste kysset i livet, vil disse tipsene definitivt hjelpe deg.

De beste kysseteknikken for å la dem være svake i knærne

Mange ser på disse kyssene i filmene og tenker: "Hvorfor kan jeg ikke bli kysset sånn?" Men disse kyssene blir beregnet, planlagt og til og med koreografert for å se utrolig og ønskelig. Ville det ikke føles bra å gi noen et kyss som vil gjøre selv den beste skjermen smooch virker lame?

Jeg kan huske noen av de beste kyssene jeg noensinne har fått fra noen. De gjorde mitt hjerte løp, knærne mine svake, og definitivt forlot meg som ønsket mye mer. Disse kyssene har alle disse 15 tingene til felles. Beherske disse teknikkene, og du vil pusse ut hjerteslag-hoppende kyss på kort tid. [Les: 12 idiotsikker kyssetips for det bildet, perfekt smooch]

# 1 Kontroller at kysset er ønsket. Mål den andre personens reaksjon på din nærhet gjennom hele kvelden. Hvis de viker seg bort når du kommer nærmere, bør du kanskje revurdere å gå inn for kysset. Hvis du finner ut at de beveger seg nærmere og nærmere, og til og med starter en kontakt mellom dere, er du sannsynligvis trygg.

# 2 Velg riktig tid og sted. Timing er nesten like viktig som kysset selv. Hvis du rydder opp timingen, kan det hende at det blir vanskelig å gjøre det veldig raskt. Den beste tiden å lene seg og smooch er når de to av dere har naturlig trukket nærmere. Dette er vanligvis mot slutten av datoen / natten når du føler deg komfortabel rundt hverandre.

# 3 Flytt sakte. For drastisk av et trekk gjør det vanskelig å måle reaksjonen og gjør det vanskelig for deg å endre noe hvis det ikke er tiltalende for dem. Når du beveger deg inn for kysset, gjør det med et sakte *, men ikke for sakte * tempo. Å lette deg inn i den bygger forventningen, og det er en stor faktor når det gjelder å gjøre det til et hjerte-slag-hoppende kyss. [Les: Hvordan få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal]

# 4 Start mykt. Når leppene dine endelig berører, må du ikke skyve ansiktet ditt så hardt som mulig mot dem. Rør veldig forsiktig og mykt til dine lepper. Mykheten vil skape en ømhet som vil være uovertruffen. De vil spørre * tigger nesten * for mer.

# 5 Arbeid opp til det. Ved dette mener jeg å sette ideen i hodet tidlig og jobbe opp med kysset. Det er litt som foreshadowing, men for ekte liv. Start fysisk kontakt * uskyldig * gjennom hele natten. Kom nærmere dem når natten går videre. Sett deg opp for å gi dem det fantastiske kysset.

# 6 Håndplassering er nøkkel. Når du er endelig klar til å flytte inn i kysset, trenger du et sted å legge hendene dine. Det er alltid vanskelig å kysse noen uten å berøre dem på noen annen måte. Det minner meg om to små barn som plantet sitt første kyss på noen - trist og ubehagelig.

Når du går inn for kysset, legg en eller begge hender på sidene av ansiktet. Hvis du bare bruker en hånd til å ta tak i ansiktet, bruk den andre til å ta dem i midjen og trekk dem forsiktig slik at de er så mye nærmere deg. [Les: Hvordan kysse en jente for første gang og ikke skru opp]

# 7 Vær oppmerksom på kroppsspråk. Vær oppmerksom på kroppsspråket. Hvis de trekker seg bort, krysser armene sine, eller virker som de holder avstanden, kan kysset måtte vente. Men hvis de lene seg og akseptere kysset ditt, må du måle om de vil ha mer.

Hvis de fortsatt er dvelende etter at du har gitt det første hjerte-slag-kysset kyss, lene deg inn for en annen og ta den på, så det er litt lengre av et kyss. Bare denne gangen, gjør det litt mer presserende og trengende. Kroppsspråk kan fortelle deg mye om hvorvidt du gjør en god jobb. Det vil føre til det fantastiske, uforglemmelige kysset. [Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss virkelig minneverdig]

# 8 Hold øynene LUKKET. Bare hold dem lukket. Ikke åpne øynene dine med mindre leppene dine ikke berører hverandres. Det gjør ting vanskelig og ubehagelig hvis du får dem til å se på deg også. Det kan ødelegge øyeblikket.

# 9 Bruk en pustemynt, vær så snill. Dårlig pust = fryktelig kyss. Når alle kan være oppmerksom på hvor dårlig pusten er, tar det bort fra resten av de fantastiske tingene du legger inn i kysset ditt for å gjøre det utrolig. Bare tygge en mynte eller litt tannkjøtt kort før slutten av datoen din.

# 10 Gjør leppene myke, men ikke slobbery. Ingen ønsker å kysse tørre, sprukne lepper. De er veldig merkbare og ubehagelige. Hold leppene klumpete og myke med litt chapstick hele natten / dagen. IKKE â € œmoisturizeâ € Â dine lepper ved å slikke dem.Dette gjør dem bare våte og gir dem en slobbery kvalitet - ikke bra.

# 11 Hold leppene dine litt avskårne. Når du kysser noen, gjør lukkede lepper det umulig å forme leppene dine med deres. Imidlertid er lepper som er for åpne bare en gateway for slobber og for mye tung. Hold leppene litt skilt, akkurat nok slik at du kan støpe leppene dine til deres.

# 12 Ikke bruk tungen. I det minste ikke i begynnelsen. Tungen skal være noe som er initiert av den andre personen. Tungen kommer etter ditt første kyss fordi det er fantastisk. Å kaste litt tungt for tidlig kan være vanskelig og ubehagelig for den andre personen. Hva om de ikke vil ha tungen i munnen deres ennå? Hopp over tungen hvis du vil gi dem et hjerteslag-hoppende kyss. [Les: 11 tegn på en dårlig kisser og 15 idioterte midler]

# 13 Hold det kort. Ikke dra den ut så lenge. Et hjerteslag-hoppende kyss er en som bare er kort nok til at noen har hjerte til å faktisk hoppe over et slag. Den er kort, søt, enkel, og hvis de gjøres riktig, vil de få tilbake igjen for mer med en gang. La dem komme tilbake til deg for mer, men hold det kort selv.

# 14 Ikke tvinge det. Hvis du finner ut at du sliter med å få kysset, og ting ikke kommer sammen på måten du trodde, så bare la det være og ikke tvinge kysset. Det vil virke tvunget; og det ble ikke gjort store, knæbøyende kyss med makt. [Les: Hvordan kysse en fyr for første gang og la ham føle seg slått på]

# 15 Slapp av og vær naturlig. Pust dypt inn. For å gi en virkelig fantastisk, tå-kittende kyss, må du være avslappet. Hele prosessen med å kysse personen skal være så naturlig og avslappet som mulig. Hvis du er rolig og ting skjer naturlig, vil personen på mottakersiden av det fantastiske kysset føle seg rolig, slik at de kan nyte det helt.

[Les: 10 enkle trekk som vil gjøre hvert kyss av deg føler deg lidenskapelig og romantisk]

Alle ønsker å ha det knesvikt, hjerteslag-hoppende kyss. Ved å følge disse 15 kysseteknikkene, vil du være den som gir dem et kyss de aldri vil glemme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar