Kysser på første dato - Er det en Ja eller Nei?

Kyssing på første date er ikke feil. Men det er ikke alltid riktig heller. Puckering dine lepper opp for en smooch avhenger mer av disse forholdene.

La oss innse det.

De fleste gutta vil kysse jenta på første date.

Og de fleste jenter, de er forvirret om dette store spørsmålet, å kysse eller ikke å kysse på en første date.

Et kyss er et intimt uttrykk for kjærlighet.

Det forsegler et usynlig bånd, og betyr at dere begge er nå involvert i hverandre.

Og det tar også det spirende forholdet videre til neste trinn * enten du er klar for det eller ikke *.

Tross alt, kan du ikke ta kysset tilbake, kan du?

[Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss virkelig minneverdig!]

Gutter og det første kysset

Hver gang en fyr danner en jente, vil han vite om han har gjort et veldig godt inntrykk på jenta.

Han ville ønske å tro at jenta har hatt en fantastisk tid med ham, og er allerede over hælene forelsket i ham!

Hvis han må tillate seg å bli forelsket i henne, vil han se et overbevisende tegn på at hun liker ham.

Han kan like jenta mye og kan være helt forferdet av henne, men han ville alltid være nøle med å falle hodet over hælene forelsket i henne til han kan få et stort tegn på kjærlighet i retur. [Les: Hvordan menn blir forelsket - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

Gutter så deres villre havre i hvert tilfelle de får, og de vil umiddelbart vite om det er et potensial for å komme sammen med jenta for å vurdere om de er klare for en forpliktelse med den jenta.

Jenter og det første kysset

Nå er jenter ikke veldig forskjellige fra gutta når det gjelder den første datoen. Når en jente går på en date med en fyr, vil hun gjerne se et godt tegn på at fyren nyter seg selv på datoen. Og enda mer, ville hun se et stort tegn som viser at fyren liker henne mye!

Men her kommer den vanskelige delen, som spiller den store forskjellen mellom menn og kvinner, og det første kysset på den første datoen.

En fyr liker å så, mens en jente liker å ta det sakte. Evolusjonelt sett kan en mann forberede seg på sex og fremvekst hvert par timer, mens en kvinne tar ni måneder til å bli gravid og være klar til forplantning igjen.

Det er dette evolusjonerende faktum at ubevisst får en kvinne seg til å bestemme om en mann er verdt innsatsen og tiden. Så vanskeligere mannen lever og forfølger en kvinne * for å bevise hvor fantastisk han er! *, Jo raskere vil jenta bli forelsket i ham og vise sin takknemlighet for ham i retur. [Les: Evolusjon og hvorfor menn elsker spesielt deler av en kvinnes kropp så mye!]

Er et kyss på den første datoen som er stor en avtale?

Kyssing på en første date kan føles veldig bra, men samtidig er det ingen å gå tilbake fra det første kysset. Det kan etterlate en eller begge av dere lurer på om ting går for fort. Du lurer kanskje på om du egentlig liker personen du daterte, eller var det kyss en tilfeldig feil at du kommer til å angre.

Du må huske at mange mennesker kanskje ikke er komfortable med ideen om å kysse noen de har vært med bare i noen timer. Selvfølgelig, hvis du bor i en storby hvor livet er raskt og folk ikke har tid til å ta det sakte og enkelt, kan du kanskje se at kyssing på første date er mer en norm enn en vanskelig ting å gjør på slutten av datoen. [Les: 16 første datatips for gutta å sjarmere datoen din]

Men generelt, selv om det var et stort potensial for en perfekt romantikk, kunne det første kysset komplisere ting og gjøre deg rask, fordi du vil dømme denne personen som en potensiell partner, før du blir kjent med dem godt.

På den annen side kan noen gutter eller jenter du date, se det første kysset på den første datoen som et tegn på engasjement! Og de kan begynne å oppføre seg som din partner neste dag, noe som kan gjøre ting så sjokkerende, spesielt hvis de fremdeles føler seg som en fremmed for deg. Eller det kan bli verre hvis de forventer et annet kyss eller noe mer på den andre datoen fordi du kysset dem på første date! [Les: 16 første danse tips for jenter å blende din date]

Når er det greit å kysse på den første datoen?

Kyssing på en første date er ikke dårlig. Men alt avhenger av hvor behagelig du er med ideen. Her er noen omstendigheter når et første kyss er helt akseptabelt.

# 1 Den seksuelle kjemi er intens. Du kan ikke vente å komme seg ut med denne personen. Og din dato har det vanskelig å holde hendene av deg også! [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med dagen]

# 2 Gjensidig tiltrekning. Begge har blitt tiltrukket av hverandre for en stund før de kom sammen på datoen.

# 3 Du liker din dato. Du er på datoen, og på et tidspunkt i løpet av dagen skjønner du at du faktisk liker denne personen. [Les: 18 tegn på datoen din, liker deg virkelig på den aller første datoen!]

# 4 Den perfekte datoen. Det er en ekte dato som har vart lenge inn i natten, og dere begge har vært veldig nærende feely hele tiden.

# 5 Jeg ser deg ikke igjen! Du er på en dato med en nydelig person. Du liker dem, men du føler bare ikke kjemi. Du tror personen er fin, men det er ingenting til felles, og du har ikke tenkt på å dele dem igjen.Du kan like godt bare kysse personen og få hva-om med!

Når er det akseptabelt å ikke kysse på den første datoen?

Mens et kyss på første date er helt akseptabelt, er det noen få tilfeller når det bare kan føle seg vanskelig og skriptet. Her er noen grunner til hvorfor du kan hoppe over kysset på datoen.

# 1 Det har bare vært noen timer. Du lærer fortsatt datoen din, og du liker ikke å kysse fremmede.

# 2 Du tror ikke du vil danse dem. Du er ikke sikker på at du vil dato denne personen igjen, og du har virkelig ingen interesse i å kysse noen du ikke finner fascinerende.

# 3 Skriptet kyss. Det er bare for mye press på det kysset på slutten av datoen. Det dreper stemningen, og du kan ikke konsentrere deg om datoen din fordi du hele tiden tenker på det kysset. Du kan finne det lettere å unngå å kysse på første date, slik at du kan nyte datoen i stedet for å føle deg stresset.

# 4 Din dato er varm, men ikke klar. Datoen din synes å være nyter din bedrift og de ser ut til å like deg. Men de viser ikke noen virkelige tegn på at de ønsker å pucke opp på et tidspunkt i slutten av datoen. [Les: 20 åpenbare tegn på tiltrekning på en første date]

# 5 Du har bare ikke lyst til det. Dette kan skje til tider. Du liker din date og vil virkelig se dem igjen, men du har ikke lyst til å kysse dem. Du vil sikkert ha det første kysset til å føle deg spesiell, og øyeblikket virker bare ikke riktig.

Det første kysset og frykten for avvisning

Mange mennesker lever etter koden som de ikke kysser på en første date, men vel datoen går. For et par andre føles et kyss på slutten av den første datoen skriptet og forventet, noe som kan drepe romantikken og spontaniteten til et perfekt kyss.

Noen jenter ville tro at fyren er søt hvis han venter på mer enn bare en date før du planter et kyss. På den annen side kan noen andre jenter påta seg en fyrs rare eller uinteresserte hvis han ikke prøver å pucke opp før slutten av datoen.

Og gutter, vel, de ville bare være forvirret om hva de skulle gjøre! Men vanligvis kan en fyr som ser et seriøst romantisk potensial i sin date, foretrekke å holde seg vekk fra kysset på første date, med mindre han ser et tegn fra jenta. Det er den herlige tingen å gjøre, og det er mye tryggere enn å bli avvist av noen han virkelig ønsker å imponere.

Jenter, hvis du vil at fyren skal kysse deg, gi han noen få subtile tegn slik at han kan få hinten. [Les: Hvordan få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal!]

Og gutter, arbeid din magi og hjelp din date føles mer komfortabel i løpet av datoen. Og hvis hun liker deg, er det sjansene, hun vil ha kysset ditt på slutten av natten. [Les: Hvordan kysse en jente for første gang og ikke skru opp]

Tester vannet for å unngå den vanskelige følelsen

Det er så mange slags datere i verden, og du kan egentlig ikke fortelle hvem som er gjerrig og hvem er sjenerøs med sitt første kyss. Så ta det rolig, skriv ikke noe kyss inn i første datoen og gå med strømmen. Hvis du virkelig liker din date og har tenkt å kysse dem *, men du ser ingen tegn på gjengivelse fra din dato *, vent til slutten av datoen. [Les: Hvordan kysser en fyr for første gang og slå ham på!]

Når du sitter i bilen eller står utenfor døren i løpet av det siste farvel, beveger deg nærmere i klemmen din dato, og plant et mykt kyss på kinnet. Og når du gjør det, ikke flytt deg bort. Bare vær nær i noen sekunder og se om datoen din gjenspeiles ved å bringe ansiktet nærmere deg.

Hvis din date beveger seg bort etter at klemmen og kysset på kinnet, vel, bedre hell neste gang. Men hvis din dato kommer nærmere, vel, flytt inn for det kysset fordi det er hva din dato vil også!

[Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale og få din dato forelsket i deg]

Så hva tar du på å kysse på første date? Husk, det er ikke noe riktig eller feil svar her. Alt avhenger av deg, din dato, og hva du ønsker på det aktuelle tidspunktet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar