Kissing in Public - gjør det på deg?

Blir kyssing i offentlig eller offentlig hengivenhet deg? Liker du å se en twosome som gjør mer enn bare å holde hender i en kaffebar eller på en venns fest?

Offentlig hengivenhet kan ha sin hateklubb, men dypt inne, våre voyeuristiske sider kan ikke hjelpe, men bli slått på med litt god kyssing i det offentlige!

Klikk her for å lese introduksjonen på offentlig kjærlighet og lage ut.

Offentlig hengivenhet og barn

Når vi er barn, blir vi fortalt å gjøre noen ting, og vi får beskjed om ikke å gjøre noen av dem.

Den "ikke-å-gjøre" -listen inkluderer å kysse i offentligheten, kose, etc. Når vi vokser opp, kommer vi inn i relasjoner og kjærligheten er bare fantastisk.

Men over tid begynner å lage monotont. Og par begynner å lete etter andre måter å holde spenningen om å komme seg ut toppet og finjustert til perfeksjon.

Innulging i en aktivitet som regnes som tabu slår alltid folk på, og denne nye funnet aktiviteten hjelper paret til å prøve og utforske grensene for personvernet. [Les: Har du lyst til å ha sex lenger?]

Er kyssing i offentligheten en sving på?

De fleste sier at de hater offentlig hengivenhet, og kan ikke stå de som hilser seg på disse "perverse" aktivitetene. Men gitt en mulighet, ingen ville tenke på å stirre på et intimt syn eller et par kysser offentligheten med mindre de blir sett tilbake.

De fleste par får frisky i klubber i stedet for i filmhaller. Det er sannsynligvis sprut og sliping som hjelper til med å sette stemningen riktig for dem. Og jeg ser ut til at kvinner bare lener seg mot veggen og stirrer skamløs hos par som kysser hverandre. Menn stirrer også, men det eneste problemet her er at fyren som nekter jenta, vil ikke like det, og han gliser på denne stirrende fyren til tilskueren ser bort. [Les: Gutter elsker å se jenter kyss]

Kyssing og tider

Til alle som ser på et par kysser i offentligheten, ser det selvsagt bra ut. Og hvis du utelukker det faktum at det er moralsk umoralsk, vil alle ganske mye elske å se det. Men på grunn av "samfunnets syn på samfunnet som vi vet det", må de fleste tilstrekkelig med små sneak peeks på "unødvendige" kyssende par.

Hvis et par kysser hverandre farvel fordi de forlater hverandre for alltid, er det en grunn god nok for alle. Hvis de forandrer seg og løper inn i hverandres armer for et vått kyss, bestemmer seg for å løpe bort, endre sine skjebner og holde seg sammen mot alle odds, da er det også en god grunn til å kysse og sminke.

Men hvis de kysser og stoler på offentlig hengivenhet bare fordi de vil få oppmerksomhet, vel, så føles det ikke riktig, gjør det? Dette paret sannsynligvis gjør det fordi det setter dem på. Og hvor mye det slår dem på, det er bare rå.

Liker vi å kysse i det offentlige?

Selvfølgelig gjør vi det. Vi alle elsker et godt show når det er satt opp. Hvem vil ikke ha mer kjærlighet i verden? Vel, kanskje er det noen få som tror at det skal tilhøre inne i rommet. Men det jeg ikke forstår om de offentlige hengivenhetene er â € "hva er deres problem?

Jeg mener at noen par ønsker å bli komfortabel med hverandre. De kan til og med være gift, så de vil kysse i parken og slå på biene og fuglene. Hvis noen har et problem, så er mitt råd å se bort.

Nå skal jeg ikke fremme å kysse offentligheten her, og jeg synes det er anstrengende å gå utover kyssing og kanskje litt kosning, men hvis du ser på å skyve for en touchdown, whoa! Du der, ser seriøst et rom! Når et søtt par er bortskjemt i en bit av et kjærlighetsprogram, har de fleste av oss en tendens til å se bort, men samtidig stråler vi vanligvis på dem og husker gamle dager da vi pleide å gjøre det samme. [Les: Bli naken offentlig]

Så kan vi kysse offentligheten?

Det er alt fint, og det er også litt av en tur til å se et par nakke sammen hverandre i det offentlige. Du vet, få noen poeng og noen tips også. Ingen kan noensinne si at de vet alle trekkene, kan de? [Les: Morsomt på stranden]

Så det er flott, den offentlige hengivenheten. Visningen av kjærlighet har aldri skadet noen, og det vil aldri, med mindre det er din elsker som nakker noen andre. Men da er det en helt annen historie, er det ikke det?

Vi alle elsker litt offentlig kjærlighet, og uansett hva en naysayer sier, kysser i offentligheten er definitivt en sving på! Men bare så lenge folk rundt deg vil se deg kysser hverandre. Les disse tipsene om offentlig visning av kjærlighetslovgivning for å vite mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar