Kirsty Gallacher på hvordan å se treningsresultater raskt

Hva betyr sunn mat for deg?

Jeg tror ikke du bør fornekte deg selv, og jeg har dager hvor jeg ikke spiser briljant, men jeg liker å holde meg i form og trene mye - du kan ikke fortryde alt ved å spise dårlig. Jeg er en ambassadør for Everdine, som er en frossen matplan. Hvis du ikke kan bry deg om å lage mat, kan du bare ta den rett fra fryseren og legg den i mikrobølgeovn. Vi forbinder klare måltider med å være mindre sunt, men det er bra for deg, så det er et fint konsept.

REKOMMENDERT: Den beste sunn matleveringsservice

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg har nettopp kommet tilbake fra en arbeidsreise i Amerika som jobber på Ryder Cup, så jeg føler meg ikke den sterkeste akkurat nå. Før jeg gikk ... Kanskje syv? Du føler at du går bakover når du ikke trener riktig for en stund. Når jeg er tilbake i alt jeg kan få treningen min tilbake, har jeg ikke hatt noen store turer på en stund, så det vil være fint å knekke ned og jobbe.

Hva er høydepunktet i treningsuken?

Jeg trener med en trener slik at jeg nyter de fleste økter. Noen ganger liker jeg ikke det, men jeg legger meg selv gjennom det - han jobber spesielt med ting jeg vil jobbe med, et bestemt utseende eller måten jeg vil føle. Jeg liker vekt trening og mer spesifikke ting i et treningsstudio med noen en-til-en - som får meg til å føle meg bedre, og jeg kan se resultatene raskere.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Jeg trodde jeg ville hate Zumba, men siden strengt Jeg har virkelig glede av å flytte og musikk. Jeg gjorde en liten klasse i Italia, og jeg likte det virkelig. Jeg vet ikke om å snurre selv, jeg tror ikke jeg vil nyte det - jeg synes det er litt for statisk. Jeg trenger variasjon hele tiden; Jeg kommer aldri til å være noen som er på tredemølle i 40 minutter, hodet mitt går bare.

ANBEFALT: Chris Hoys grunner til å prøve å spinne

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg går vekk en del, og med TV er dine timer over alt. Deretter går du til Amerika der det er en tidsforskjell på seks timer, slik at du ikke føler deg som trener så mye - du mister det litt, så det er ganske vanskelig å gjøre det du vil gjøre noen ganger. Du må bare gi deg en pause; det prøver bare å passe i livet ditt rundt planen din. Du må være realistisk med den.

Everdine er et abonnement på måltider med gourmetmat, designet av Michelin-trente kokker, som kan oppvarmes fra frosset om 10 minutter. For å få bokser med 8 eller 12 levert til døren, gå til everdine.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar