King Of Shaves Forklar hvordan å barbere riktig

King Of Shaves Forklar hvordan å barbere riktig - STIL 2023
King Of Shaves Forklar hvordan å barbere riktig - STIL 2023
Anonim

Hvis du er en voksen mann, har du sannsynligvis barbert på et tidspunkt i livet ditt, så vi antar at du vet hvordan du barberer. Men vet du hvordan du barberer riktig? Det viser seg at vi ikke gjorde det, siden vi hentet noen nyttige tips fra barberingsmerket King Of Shaves instruksjonsvideo. Her er noen poeng som vi plukket opp:

  1. Ta 35-40 sekunder å massere i barberingsgelen eller kremet. Å bruke tid på dette trinnet løfter bunken av skjegget fra ansiktet, og du vil fange flere hår med barberhøvelen.
  2. Skyll bladet etter hvert pass å bli kvitt hår og barberingsgelen eller krem som samler på bladet. Denne oppbyggingen løfter barberhøvelen av huden, så det er vanskeligere å oppnå en nær barbering.
  3. Å skyve hardt på huden med barberhøvelen, vil ikke føre til en nærmere barbering, men mer irritasjon.
  4. Bruk fingrene etter ditt første pass for å finne noen ubesvarte flekker, du vil kunne føle hår som du ikke kan se.
  5. Barber med kornet, selvfølgelig, men hvis du har et problem å oppnå en tett barbering, gå over kornet - du kommer nærmere uten å rive på røttene, en av årsakene til razorutslett.
  6. Du vet at trick barbers bruker til å linje opp sideburns, legger en finger på en sideburn å veilede hvor å begynne barbering på motsatt side? Gjør det.
  7. Poenget med en barberings fuktighetskrem eller balsam er å beskytte huden mens den gjenoppbygger den naturlige beskyttelsen du har fjernet ved barbering. Gjør ansiktet ditt en tjeneste og bruk en.

Vi vil satse på at du har plukket et triks fra disse syv poengene, selv om du barberer hver dag. Og disse er bare de tipsene vi plukket ut. Se videoen ovenfor for mer og besøk King Of Shaves nettsted for å laste opp på barberingsutstyr.

Populært emne