Kimberly Wyatt sier: "La oss få våre smårollinger å danse!"

Innhold

Dans og å være aktiv har alltid vært en stor del av tidligere Pussycat Doll Kimberly Wyatts liv. Her forteller hun om datteren Willows kjærlighet til dans og hvorfor hun støtter Fisher Price #BeatBoBoogie-kampanjen.

Kimberley sier: "Willow er nå 20 måneder gammel og er så aktiv for sin alder. Vi er en veldig aktiv familie, så jeg tror det er hvor hun får det fra, og det er veldig viktig for meg å oppmuntre den streken i henne.

"Hun har også plukket opp sin kjærlighet til å danse fra meg. Hun skal danse hvor som helst, enten det er i hennes dansedagsklasser, hjemme eller hun vil til og med ha en boogie når vi er ute på en restaurant og litt musikk kommer på, hun er så liten utøver.

"Hun liker også å danse på sin Fisher-Price Bright Beats Learnin 'Lights Dance Mat. Hun er god til å følge instruksjonene og vri på musikken. Vi har så gøy sammen og det lærer henne så mye. Hvis du ønsker å få barnet ditt til å danse så prøv det definitivt som det er å ha din egen danselærer hjemme.

"Willow er så liten våghals allerede. Hun tar sin scooter på toppen av en ås og flyr ned, stikker et bein i luften og andre mødre blir virkelig overrasket når jeg forteller dem sin alder. De tror hun er en tre år gammel fra hvordan hun tar på seg. Hun har bare ingen frykt og er en skikkelig liten eventyrer. Hvis det er noe å utforske, hoppe av eller løpe til, er hun der.

"Jeg prøver virkelig å oppmuntre Willow til å være kreativ også. Hver søndag før badetid får jeg ut et stort lerretark og noen forskjellige fargete maling og lar henne krype om og leke, og legg henne rett i badekaret.

"Jeg gleder meg til å se hva lerretet ser ut når det er fullstendig dekket. Jeg er sikker på at det vil se ut som et abstrakt kunstverk med alle de forskjellige fargene, og jeg planlegger å få det innrammet slik at det er hennes første mini-mesterverk. Jeg vil definitivt vise det til alle når de kommer rundt.

"Willow blir også litt grov med favorittbøkene sine og ender opp ved et uhell å rippe sider ut, så jeg holder dem til å lage en collage ut av alle hennes favoritthistorier.

"Jeg elsker å lage keepsakes og ting å huske alle de morsomme tingene vi gjør sammen for øyeblikket, og det inkluderer å lage videoer også. Spesielt er det hvor vi danser sammen som de ikke bare er morsomme å lage, men de fanger virkelig spesielle øyeblikk som jeg vet, jeg vil elske å se på igjen når hun vokser opp. "

Kimberly har slått seg sammen med Fisher-Price for å støtte sin #BeatBoBoogie-kampanje som feirer musikk og dans og oppmuntrer til aktivt spill. Kimberly elsker å danse med Willow og har delt denne super søte videoen av dem som danser sammen:

Bli med i moroa og del dine egne videoer av babyen din som danse #BeatBoBoogie for å være med med en sjanse til å vinne fantastiske priser, inkludert Fisher-Price BeatBo-leker. Besøk Facebook.com/FisherPriceUK for å finne ut mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar