Kim Kardashian Innlegg Set of Selfies With Daughter North West

Innhold

Mens vi aldri er i nærheten av Kim K pics, er det ikke ofte at virkelighetsstjernen legger inn bilder av hennes oh-så-søte datter med Kanye West

Kim Kardashian valgte at datteren hennes ikke skulle vises i Holde opp med Kardashians, så det er ikke ofte at hun behandler fans til bilder av 16 måneder gammelt nord. Så nye bilder av realitystjernen som poserer med hennes baby, har vært en umiddelbar viral hit. Den 33 år gamle stjernen postet to bilder av seg selv med Nord på Instagram-siden - en hvor paret ser seriøst ut og en hvor de begge ler. Og dommer etter det "seriøse" stillbildet, følger Nori i hennes mamas modelleringsfotspor. Hun har den pouten ned til en T.

LES: KIM KARDASHIAN REVEALS BAG DESIGNED BY NORTH "Hva vi er som hjemme ..." Kim tok bildet av det morsomme bildet.

Hva vi er som hjemme ...

Une photo publiée par Kim Kardashian West (@kimkardashian) le 11. november 2014 kl 07:15 PST

"Hva vi er som foran paparazzi ...." Mamma på en tok bildet av det seriøse bildet.

Hva vi er like foran paparazzi ...

En foto die er plassert dør Kim Kardashian West (@kimkardashian) på 11 november 2014 kl 07:17 PST

Kim er for øyeblikket i Australia og fremmer sin nye duft, og det er trodde at babyen Nori ikke er med henne denne gangen, da hun postet et tredje Instagram-bilde av datteren hennes, bildetekst, "Mangler disse tre sååååååå !!!"

Mangler disse tre sooooooo dårlig!

Ein von Kim Kardashian West (@kimkardashian) gepostetes Foto er 11.11.2014 kl. 12:24 PST

Nord settes på en sofa i en blackie med sine kusiner (Kourtney's barn) Penelope, to og Mason, fire, ved siden av henne. Kourtney er for tiden rundt åtte måneder gravid med sitt tredje barn, så de vil snart være en annen Kardashian-baby til å legge til i dette familiebildet.

LES: PREGNANT KOURTNEY KARDASHIAN THROWS SON MASON EN SPOOKTASTISK BIRTHDAY PARTYDeler du bilder av babyen din på sosiale medier? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar