Kiddyum frosne måltider gjennomgang

Hva de sier:

"Kiddyum frosne måltider til babyer og små barn er pakket full av deilige, naturlige ingredienser, uten tilsatt sukker eller konserveringsmidler, lavt salt og er også fri for GM ingredienser, kunstige farger og smaker.

"Den fem-sterke rekkevidde - rettet mot små i alderen 1 til 4 - inkluderer Fish & Veg Pie, Kylling Curry, Cheesy Peasy Pasta, Macaroni Bolognese og Cottage Pie.

"De næringsrike måltidene kan tilberedes i fem minutter fra frossen i mikrobølgeovn, noe som representerer et ekte alternativ til hjemmelaget mat for travle hverdager når mødre er jonglering etter skoleklubber og matlaging"

Testet av mamma Sonya Lawrence for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsket disse måltidene, de tilbyr en rask, praktisk, sunn løsning til travle mødre, så du blir aldri fanget uten næringsrik måltid for den lille. Å kunne mikrobølge måltidet på mindre enn fem minutter er flott. Bonusen ved å bli frossen er at ikke bare næringsstoffene er låst inn, men også jeg er ikke bekymret for å kjøpe kjølte måltider og måtte bruke dem før bruk av datoer. Jeg kan få et utvalg av disse i fryseren i flere dager når jeg virkelig blir tatt ut. Vegetabilske stykker betyr at jeg kan se hva godhet er i måltidene. som er måten jeg personlig koker meg selv som jeg liker barnet mitt, for å identifisere grønnsaker, slik at dette virkelig er som en av mine egne hjemmelagede måltider. Det er ingen skjulte ingredienser, som gir meg tryggheten om at det var helt naturlig, og barnet mitt fikk noen av sine fem om dagen. På travle dager gir dette produktet et ekte alternativ til hjemmelaget mat. Faktumet kjøttet er britisk gård forsikret og fisken er fra en bærekraftig kilde er beroligende.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en fulltids arbeidende mamma har jeg ikke alltid tid til å tilberede ferske måltider til min småbarn. Disse kokkene fra frosne måltider gir et ekte, trygt, praktisk alternativ til meg når som helst, skyldfri! Det gir meg selvtillit at jeg alltid har noe godt for min pjokk å sette på bordet selv om jeg har en travel dag og ikke har planlagt noe måltid. Oppskrifter er tenkt gjennom for å oppmuntre uavhengige spisere ved å ha små stykker pasta for eksempel.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Den lange holdbarheten i fryseren er den store gevinsten for meg, som er den generelle kvaliteten på måltidene. Etter å ha smakt disse selvene, representerte de virkelig et hjemmelaget måltid som ville se ut i min husholdning som var fantastisk for meg, da det ga meg en ekte måltidsløsning på travle dager. Jeg elsket bare det faktum jeg kan spare på å vaske opp også, bare ved å bruke miljøvennlige skuffene å tjene hvis jeg skulle ønske det. Emballasjen er miljøvennlig og resirkulerbar, som er flott alt går bare rett inn i resirkuleringsposen, og jeg er skyldfri. Jeg vil være en vanlig kjøper av disse måltidene og alltid sørge for at jeg har et utvalg av disse måltidene i fryseren for hånden, det er hvor mye jeg elsket produktet! Emballasjen er super med strålende klar merking, noe som gjør det veldig enkelt å se hva som er i måltidet, og hva jeg tjener, gir meg tillit som en mamma.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kjøpte for et barn i en alder, tror jeg at det meste av dette måltidet ville gå til spill som det gir et passende måltid for en størrelse for en 2-4 år gammel, jeg tror, ​​men for yngre barn kan det være produktspild. En ekte løsning for yngre barn i alderen 1-2 ville være en "snap pakke" av to måltider i ett. Dette vil tillate mindre spild og verdi for mødre som har barn som ikke sannsynligvis vil spise alt mengde i måltidet. Dette ville mer enn sannsynlig bety plastemballasje, men hvis du kunne kjøpe mindre porsjoner som representerer verdi for yngre barn, vil dette gi stor verdi og være ekstremt nyttig.

Testet av mamma Samantha Holliday for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Disse måltidene er i kompakt emballasje, så ikke ta opp mye plass i fryseren. Måltidet selv er i en liten pappbrett som er stiv nok til at barnet ditt kan spise rett fra og også ikke blir så varmt som en plastbrett. Måltider tasted hyggelig og hjemmelaget. De er så enkle å lage mat og lagre, og det er derfor jeg vil anbefale dem.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Noen ganger når du ikke har tid til å forberede et hjemmelaget måltid, er dette en fantastisk erstatning. I motsetning til andre småbarns måltider jeg har kjøpt, blir disse måltidene frosset, noe som betyr at du kan legge igjen noen i fryseren for nødstilfeller uten å bekymre deg for mye om bruk av datoer. De er pakket ganske små, så ikke ta opp mye plass.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De er enkle å lagre, lette å lage mat og også fryseren "låser i" friskheten, så jeg har ikke vondt med å gi barnet mitt et klart måltid. De var alle laget med naturlige ingredienser og det var ikke noen nasties inneholdt. Alltid beroligende når du matker barna dine fordi ingen liker barnet sitt å spise bearbeidet mat hvis det kan bli hjulpet.

Testet av mamma Gillian Anderson for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Kiddyum frosne måltider til en medmamma fordi de er en fantastisk tidsbesparende! Disse klare måltidene er bare laget for mødre som meg som har liten tid til å lage mat sunn og næringsrik mat, men vil ha det beste for sine små. De er så enkle å forberede og er noe litt annerledes enn vanlige krukker og pose.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Kiddyum frosne måltider reddet meg så mye tid og faff. Det var fem forskjellige måltider å velge mellom, og jeg fant å gi min eldste valget av hva hun ville ha til middag laget for en mye fredelig måltidstid. Jeg kokte henne mens jeg forberedte vår egen middag, så det betydde at hun allerede spiste henne når vi satt ned til vår.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De ble skapt av en annen mamma, så jeg stoler på at hun ville ha det aller beste for barna sine som jeg ville ønske for meg. Også jeg samplet måltidene og de var svært velsmakende!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg ville forandre om produktet er å få fram flere forskjellige måltider. Jeg har en masete eater og jeg fant hun virkelig likte de to pasta måltidene, men var ikke så fussed på hytte-kaken. Også hvis det ville være mulig å begynne å produsere en rekke purées for avvenning som å ha dem allerede frosset ville bli verdsatt.

Testet av mamma Sam Castle for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale Kiddyum måltider til venner med små barn. De er perfekte for et raskt, sunt måltid. Selv om det bare er en liten mengde å velge mellom, har vi fylt opp og de er vår tilbake for en rask te. Det er også trygt å vite at de er laget av naturlige ingredienser, så selv om de er et godt måltid, er de sunne.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse måltidene har gjort kveld / lunsj så mye lettere når min lille gutt trenger å spise separat fra oss. En rask fem minutter og hans sunne og næringsrike måltid er klart, alt jeg gjør er å legge til en floret av brokkoli og han er god å gå. De er ikke pakket for store heller, noe som betyr at de passer perfekt i fryseren.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge disse måltidene over noen andre frosne måltider - emballasjen / merkevaren er iøynefallende og morsom, og måltidene er laget av naturlige ingredienser. Selv om det er en liten mengde valg i de ulike måltidene, er det et godt utvalg. Jeg er ikke et fiskevann, men min lille gutt elsker fisken og grønnsakspatikken - noe jeg aldri ville gjøre! Jeg elsker også at hvis du vil vite oppskriften, kan du sende e-post til Jayne, og hun vil sende deg den! Et flott, vennlig selskap!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Noen flere måltid valg ville være flott! Min lille gutt elsker alle dem så langt, og jeg er sikker på at han vil gjerne prøve litt mer! Også, Sainsburys er de eneste aktørene. Jeg handler ikke i Sainsburys, og den der jeg bor, er den andre siden av byen. Det ville være nyttig for et par flere supermarkeder å også selge disse gode måltidene!

Testet av mamma Claire Nicholas for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Kiddyum frosne måltider gjør livet mitt mye lettere som mamma hvis jeg kjører sent for te tid og trenger et raskt måltid for datteren min. Jeg kan pope Kiddyum-frosset måltid i mikrobølgeovnen, og måltidet er gjort på mindre enn 5 minutter. Pakket full av alle naturlige ingredienser er en ekstra bonus, og jeg trenger ikke å bekymre deg for å spise en annen fryser måltid.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil anbefale Kiddyum frosne måltider til andre mødre som det er raskt og enkelt å få et måltid klar for små. Når du har hatt en travel dag og ikke har mye tid til å lage et måltid for den lille en før sengetid. Et Kiddyum måltid er den perfekte løsningen. De var lett å lagre i fryseren, og vi er klare på 5 minutter.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kiddyum frosne måltider er fulle av naturlige ingredienser og det er mange valg for barnet. Utformingen av produktet gjør det barnevennlig og mer tiltalende for et yngre øye. Det er veldig praktisk for en mamma på farten. Gode ​​vendinger på klassiske måltider.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar