Kiddy Evo-lunafix Review

Hva vi sier:

Dette bakovervendte bilstolen i størrelse leveres med ISOFIX Base 2 inkludert og passer fra fødsel opp til 83cm (ca. 15 måneder). Tilbyr både oppreist og liggende flate stillinger. Den er også kompatibel med utvalgte barnevogner. Utmerket for løgn-trygt å sove mens du er på farten.

Testet av Funda Gunes, fra London, mamma til Kaya, seks uker. Hun sa:

Jeg elsker formen og bredden av dette - Kaya så veldig komfortabel ut og hodestøtten er flott. Vi brukte ikke løgnlig modus, da Kaya lider av tilbakeløp, men det er en glimrende ide. Basen er lett sikret og setet er raskt og enkelt å installere og løsne. Dette virker dyrt først, men er faktisk rimelig fordi du ikke trenger å kjøpe en egen base.

Testet av Sally Coffey, fra London, mamma til Stanley, seks måneder. Hun sa:

Dette alternativet er mye mer romslig enn noen av de andre setene vi testet, så Stanley passer godt inn i det. Han er for interessert i verden rundt ham for å tolerere løgnlig posisjon, men det ville være veldig nyttig for lur eller for yngre babyer. Jeg elsker at basen er inkludert, men du må ta den med deg og sette på om du skal bruke setet i et annet kjøretøy.

Testet av Rachel Palmer, fra Wigan, mor til Dorothy, ni måneder. Hun sa:

Dottie kan vanligvis vri seg ut av en trepunkts sele, men hun klarte ikke å gjøre det i dette setet - kanskje fordi "mellom benstroppen" er ganske lang. Setet er en god størrelse og lett nok til lett å sette inn og ta ut av bilen. Den løgnlige tilbakestillingsalternativet er fantastisk og ga meg ro i tankene om at Dottie sovnet i bilen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar