Kiddimoto Ltd London Bus Review

Hva de sier:

"Den vakre tre-turen, som dobler som en rulleskytter for små kryssere, er basert på den originale London-bussen, og gir et snev av retro-design til leketøysamlingen. Med innebygd lagring for å ta med favoritt leker sammen for turen, er Kiddimoto London Bus den første 2-i-1-tur fra det prisbelønte selskapet. Lys og fristende, det er perfekt for å holde smårollene underholdt, og oppmuntre dem når de begynner å bevege seg, utvikle motoriske ferdigheter og balansere.

"Hopp på Kiddimoto-bussen, eventyret starter her."

Testet av mamma Sarah Walton for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet som en god kvalitet og tiltalende tre leketøy. Kiddimoto London-bussen er ferdig bygget som er perfekt da barna var desperate for å leke med det umiddelbart og venter på at en forelder skal sette sammen et nytt leketøy sammen, er det ofte vanskelig for små mennesker! Denne bussen har vært en fin hit i vårt hjem, både med vår 2 år gamle men også vår 4 år gamle.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det faktum at det ikke var behov for bygging av leketøy, gjør at produktet blir enklere å bruke. Bussen ble pakket kompakt og bussen er ikke stor i design, noe som betyr at det ikke er vanskelig eller vanskelig å lagre det i hjemmet. Dette gir sønnen min endeløs moro som gjør livet mitt enklere som jeg kan fortsette med det jeg trenger å gjøre mens han er glad for å bli underholdt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette produktet er flott, det er ingenting jeg føler at jeg vil endre. Jeg vil gjerne se andre lignende produkter i samme område som jeg føler at disse vil være like populære, og hvis disse ikke eksisterer, anbefaler jeg at Kiddimoto ser på dette! Sportsbil, scooter, resirkulert lastebil, gravemaskin, traktor. Enhver kvalitet tre leketøy i dette designet ville være flott.

Testet av mamma Emma Burton for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Kiddimoto London Bus er en nydelig, godt laget, vakkert designet tur langs leketøy. Det kom alt pre bygget, bokstavelig talt tok det bare ut av boksen klar til bruk. Kan ikke utsette konstruksjonen av bygningen, det fungerer bra på teppe, fliser og tregulv (ikke så mye ute, men det er så fint jeg tror ikke jeg vil ha det som en utendørs leke!) Min lille fant det veldig lett å både skyve og ri på, akkurat riktig størrelse.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det holder min lille jente og vennene hennes når de er over, veldig opptatt og opptatt av lange staver. Den lille magnetiske klaffen på baksiden, slik at du kan lagre ting inni, er hennes favorittdel, da hun kan sette sine små folk inn og ta dem på tur. De liker også å presse hverandre eller jage hverandre!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Utformingen av dette produktet er veldig unikt, å være en London-buss, det er veldig søtt og forlater så mye åpent for fantasien. Å være laget av tre også, det gjør en endring til all plast. Det er definitivt den mest spilt med leketøy i huset vårt til dags dato.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ingen styring til bussen, så gjør det litt vanskelig å vende eller gå rundt hjørner både når du kjører på den og når du trykker på den. Min lille jente fant det vanskelig å bruke føttene til å skru det, hvordan det ville bli innarbeidet, selv om jeg ikke vet, kanskje om det var et lite ratt som bare snudde forhjulene?

Testet av mamma Jennifer Owen for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Kiddimoto London Bus er et veldig solid leketøy. Den er laget av sterk tre og den røde malingen på den er av meget høy kvalitet. Det er en enkel design og men har fortsatt lite detaljer og slutt på det. Det er en god høyde for de små å bruke til å trekke seg opp og en solid skinne å holde fast på når de går. Det er også en god høyde for eldre barn å sitte på og scoot sammen med føttene på gulvet. Det tipper ikke lett selv når det brukes til å trekke seg opp. God kvalitet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette leketøy er strålende for sikkerhet. Jeg har ingen bekymringer for at min lille vil ved et uhell tippe dette opp på henne når hun trekker seg opp på den. For et eldre barn som bruker det som en tur på leketøy går hjulene veldig jevnt på gulvet og det er smalt nok til å kunne styre lett. Heisen opp klaffen på baksiden holder datteren min underholdt i årevis mens hun setter henne forskjellige leker / figurer / bamser i bussen før du trykker dem rundt for en tur. Det skaper også en fin overflate av gulvet for henne å spille på.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette er den slags leketøy som vil holde i mange år og bli brukt i lang tid. I utgangspunktet bruken av å tillate noe solid for et barn å begynne å trekke seg på, så som en walker og til slutt som en tur sammen. Det er enda flott for å late som om det har plass til å sette leker på bussen, slik at de kan ta en tur. Datteren min liker oss å presse henne sammen på det også og synge hjul på bussen. Det er en attraktiv design som ikke ser ut av sted å bli utelatt i et rom.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Løft opp klaffen på baksiden av bussen kan være litt av en "fanget fingers risiko" når den klapper ned igjen. Det gjør også en høy lyd. Kanskje en svamp eller en gummipropp på den for å hindre at bandet kan være en god ide.Eller kanskje hvis bussen åpnet fra siden eller hadde en "dør" stilåpning som ikke plutselig "klapp" lukket som kunne løse problemet. Det er bare et lite problem skjønt, og datteren min har ikke fanget fingrene i den. Hun liker å kunne åpne bussen for å sette sine leker i den.

Testet av mamma Genevieve Tucker for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne fantastiske røde London-bussen til alle med et barn! Min toårige elskede whizzing langs å synge hjulene på bussen! Veldig sterk konstruksjon, nydelig design klassisk rød farge - ethvert barn, buss galt eller ikke, vil gjerne motta denne flotte transport leketøy! Ville tro det ville vare i mange år.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å vite at barnet ditt har et utmerket laget og designet leketøy, gjør ikke noen billige plasttyper deg trygg på at den er trygg og kvaliteten vil vare slik at den gir valuta for pengene i det lange løp. Det kan koste mer i utgangspunktet, men det er virkelig verdt det for en stilig, klassisk ikonisk leke. Alt for å holde lite okkupert!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Denne fantastiske bussen leketøy skiller ut hodet og skuldrene over andre leker, det er godt gjort, ser bra ut og viktigst .... morsomt! Ikke bare gjør det en flott tur på leketøy for de eldre barna, det skaper en virkelig strålende, stabil rullestol for ustabile små. Jeg elsket også det faktum det kom samlet!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg synes det er veldig vanskelig å velge noe å kritisere om dette leketøyet, da det er utmerket kvalitet og godt laget. Ved et trykk kunne skruene kanskje være mindre synlige eller malt under montering, slik at de var mindre synlige. Kanskje kan det være litt større, slik at barnet kan passe inn i det lengre for verdi og hyggelig!

Testet av mamma Sarah Cartin for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er et nydelig produkt av høy kvalitet som ser bra ut i hjemmet. Bussen er lyse og fargerike og straks appellert til min ungdom som ikke kunne vente med å få det ut av boksen. Den kommer ferdig bygget slik at det ikke kreves montering. Det store setet passer til noen småbarn og lagringen under er perfekt for leker som vil gå med på turen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er et stilig produkt som min lille gutt liker å leke med. Det holder ikke oppmerksomheten lenge i lang tid, og jeg må holde øye med ham mens han spiller med det som han liker å prøve å stå på hovedsettsdelen som er åpenbart farlig. Jeg liker å lagre bilene i den, så de er ryddige og ut om veien.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker det estetisk, men det finnes lignende produkter som gjør det samme, og jeg tror ikke dette skiller seg ut unikt fra mengden. Det har også en ganske begrenset levetid, da lite man raskt vil vokse av det, og det er et dyrt produkt for så kort tid.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Baksiden har en luke som åpner og lukker for å få lekkene inn og ut. Jeg føler at denne luken lukkes for fort og løst. Min lille mann har fanget fingrene et par ganger på den. Jeg foretrekker et stivere hengsel slik at det åpnet og lukket jevnere og langsommere for å redde sine små fingre.

Testet av Jennifer Barclay, fra Edinburgh, mor til Alexander, 12 måneder. Hun sa:

Dette er ganske dyrt for en enkeltformål leketøy, og de andre kan representere bedre verdi. Når det er sagt, ser det stilig ut i salongen og er klar til å spille rett ut av boksen - ingen jakt på skrutrekker. Setet er ganske høyt, noe som etterlater Alexander bena dangling, men han elsker å leke med dette.

Testet av Dita Pritchard, fra Bath, mamma til Alex, 15 måneder. Hun sa:

Alex elsker lagringsområdet - perfekt for alt han ikke vil at mor og pappa skal vite at han har - men han fant dette vanskelig å manøvrere. Den lave hjulbasen gjør det vanskelig å bruke på ujevne overflater. Det er imidlertid ingen samling påkrevd, og det er stille også! Det er en tradisjonell, tre leketøy som ser stilig ut i lekerommet.

Testet av Harriet Long, fra Belfast, mamma til Joseph, 21 måneder. Hun sa:

En perfekt julegave, da den er umiddelbart klar for lek. For fans av treleker er det et fint alternativ, men for turen er det ganske tregt og tungt på tregulvet. Men Josef elsket klaffen som lukkes med et tilfredsstillende "klikk" og tilbrakte aldre med å sette bilene sine inne. Et solidt, godt laget leketøy.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar