Ken Homs beste tips for sunne og raske kinesiske måltider

Innhold

19. februar 2015 er kinesisk nyttår - hvorfor ikke feire med noen sunn kinesisk mat?

Ken Hom har vært assosiert med sunne, raske og smakfulle kinesiske måltider i flere tiår, og her deler han med M & B noen topptips for mødre som trenger rask og sunn mat, for deg og din familie.

Hva er dine favoritt sunne oppskrifter fulle av næringsstoffer og vitaminer for graviditet?Steamed fisk med ingefær og vårløk; Rør-stekt fersk spinat; braised gulrøtter i buljong og hoisin saus og rik kylling bouillon suppe. Bruk oppskrifter med mindre fett og full av smak.

LES KEN HOM'S RECIPE FOR SALM OG SPRINGØYE

Gi de beste tipsene dine for mødre som er kort tid, men vil lage mat sunn familie måltider:Hold oppskriftene dine enkle, bruk en wok - det er raskt - en mikrobølgeovn er perfekt for damping, og jeg anbefaler å lage retter på forhånd og fryse dem. Du kan supplere måltidstider med mitt kjølte måltidssortiment også. Endelig slapp av!

"Jeg anbefaler å lage retter på forhånd og fryse dem"

Hva er dine topp 5 oppskrifter for raske og velsmakende familie måltider? Steamed fisk uten bein, stekt ferske grønnsaker, braised spareribs (barn elsker dem), eggfryst ris og grønnsaksupper som du kan gjøre på forhånd.

Hvordan vil du oppmuntre småbarn til å spise sine greener? Skjul dem i supper eller i en stekt risfat.

LES KEN HOM'S RECIPE FOR CHICKEN CHOW MEIN

Har du noen tips for å lære småbarn å bruke spisepinner? Bare besøk www.CleverstiX.com og kjøp ergonomisk design trening spisepinner! De er de beste og bidrar til å utvikle barnas fine motoriske ferdigheter og håndskriftgrep. Det ser nesten ut som et leketøy og er trygt og fungerer!

Ken Homs utvalg av kjølte ferdigretter er tilgjengelig fra Tesco. For å laste ned Ken Hems kinesiske nyttår 2015 heftet, besøk www.kenhom.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar