Kellan Lutz's Expendables 3 trenings tips

Kellan Lutz's Expendables 3 trenings tips - øVELSER 2023
Kellan Lutz's Expendables 3 trenings tips - øVELSER 2023
Anonim

Du har god form for The Expendables 3. Var deres noe spesifikt du måtte gjøre for rollen?

Jeg var allerede i form etter hovedrollen i Legenden om Hercules, så jeg fortsatte diettplanen jeg hadde under det, og bare spiste riktig. Som Hercules, The Expendables 3 ble skutt i Bulgaria, så jeg visste allerede hvor jeg skulle spise og hvilke restauranter å gå til. Det var hyggelig at jeg ikke måtte ta av min skjorte, selv om Sly [Stallone] spøkte at jeg trengte å slutte å trene på settet.

Hvilke treningsspesjoner tok du opp under filmen?

Det var flott å jobbe med alle disse idrettsutøvere i denne filmen, alles livsstil er så aktiv. [UFC kvinners bantamweight champion] Ronda Rousey trente for en kamp, så jeg ville alltid se hva hun gjorde og sparke med henne når jeg kunne. Hun ville løpe opp et fjell hver eneste dag. Deretter var [tidligere WBC welterweight champion] Victor Ortiz boksing mye fordi han også hadde en kamp som kom opp, så jeg ville sparke med ham. Du vil også se Randy Couture løpe med en vektet vest på og Jason Statham gjør gal blandede kampsport treningsøkter. Alle var veldig fysiske og vi skulle trene sammen, men vi ville ikke konkurrere. Vi hjalp ut hverandre.

Hvordan ser din daglige trening ut?

For meg svømmer jeg mye. Jeg skal bare hoppe i bassenget med mine vanntette hodetelefoner og sone ute. Det er en flott trening, og bra for rammen min. Jeg er ikke en løper; Jeg har veldig tunge bein. Jeg løfter også tungt hvis jeg må se stor på kamera som i Hercules. Jeg er ganske sterk.

Tar du noen kosttilskudd for å støtte opplæringen din?

Jeg har aldri vært en fan av kosttilskudd. Jeg tar glutamin for muskel reparasjon, men kreatin bare blåser meg ut. Jeg spiser mye protein skjønt. Da jeg var inne Skumring, Jeg fikk vekten min opp til rundt 100 kg, og jeg ville spise to steker om natten. Store 12 unse-ers. Jeg hadde ikke mye å gjøre der oppe. Jeg var bare den store fyren som tilfeldigvis ville si en linje her og der, så jeg jobbet for å stoppe meg kjedelig.

The Expendables 3 har noen ikoniske action stjerner. Hvem lærte du mest fra?

Vel, Sly. Det er hans film og han lot oss virkelig improvisere ganske mye, og han ville si "bare ha det gøy folk, ikke bekymre deg for linjene." Skriptet ville faktisk bli forandret daglig for å gjøre det mer passende og naturlig. Det var litt frustrerende for [regissør] Patrick [Hughes], men endringene ville alltid gjøre det bedre. Sly er en veldig smart forfatter på den måten.

Har du plukket opp noen skader eller har noen nære samtaler som skaper handlingssekvensene?

Ingen skader, bortsett fra å få ting i mine øyne når motorene blåste opp. Min karakter kjører motocross, så jeg må virkelig ha det gøy å lære å ri med stuntdobbelten min. Jeg har alltid ønsket å kjøre motorsykler, så for å faktisk gjøre det og hoppe over tankene var fantastisk, selv om min stunt-dobbel gjorde den massive stunt på slutten av filmen. Jeg ville sykle ut og ri rundt i studioet [gjør motorsykkelstøy] og alle ville være som, 'det er Kellan.'

Hvem er den mest krevende utgifter i det virkelige livet?

Terry Crews! Hans muskler er ute av denne verden.

The Expendables 3 er i kinoer fra 14. august. Se på traileren nedenfor

Populært emne