Keira Knightleys ektemann drikker for to mens hun er gravid

Innhold

Mens skuespillerinnen Keira kan spise for to i løpet av graviditeten, gjør mannen sin for at hun ikke drikker alkohol ...

"Pirates of the Caribbean" skuespillerinne nyter å spise mer mens hun forventer sitt første barn, og spøkte henne Klaxons rocker husband James Righton har tatt det på seg selv for å drikke sin andel av hvilken som helst alkohol de tilbys.

Når hun snakker om hvordan hun bruker graviditeten som en unnskyldning for å få mannen sin til å delta i sesongpartier med henne, sa hun: "Jeg sier til ham:" Du må komme med meg, støtte meg!

"Det er mye gratis champagne på hendelser, så han tror at jeg ikke drikker, han har to. Jeg spiser for to, og han drikker for to."

Den 29 år gamle stjernen - som knytt knuten med James i en intim seremoni i Frankrike i 2013 - har bekjent at mens hun kanskje vil kontrollere alt om graviditeten, har hun lært at ikke alt kan gå til plan.

Hun fortalte "The Ellen DeGeneres Show": "Det er en hel fødselsplan på plass, men hva er planen, bortsett fra å få det ut? Min plan er å få det ut."

Keira innrømmet også at hun er bekymret for å utføre oppgaver som å bytte bleier når hennes baby kommer.

Hun la til: "Noen sa til meg om dagen, at problemet med gutter er, når du endrer sine bleier, kan du få deg i ansiktet ditt.

"Jeg visste aldri at før det var det skremmende. Tilsynelatende ruller de også, så du må like å prøve å stoppe dem mens du prøver å få tak i noe annet for å stoppe dem i kjeft i ansiktet ditt. Det høres ganske interessant ut. "

Historie: © BANG Showbiz; Foto: Rob Latour / Rex.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar