Hold dine oppløsninger i januar - Vinn £ 250 av Iffley Road Kit (Konkurranse lukket)

Innholdsfortegnelse:

Hold dine oppløsninger i januar - Vinn £ 250 av Iffley Road Kit (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Hold dine oppløsninger i januar - Vinn £ 250 av Iffley Road Kit (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Anonim

Hvis motivasjonen din flagger, kan det være så enkelt som en kitoppgradering at du spiser den ekstra mile. Derfor har vi slått seg sammen med premium kjører slitasje merkevare Iffley Road for å gi deg sjansen til å vinne en 250 £ gavekort å bruke på iffleyroad.com.

Iffley Road er laget av løpere for løpere, og forener høypresterende stoffer, presisjonspass og nøyaktig detaljert oppmerksomhet for å levere en kapselkolleksjon som sømløst kombinerer friidrett og estetikk. Glem ujevn og unflattering Lycra - Iffley Roads arv-infunderte stykker tilbyr en sartorial løsning for de som vil ha et sett som fungerer like godt i treningsstudioet og i puben.

Samlingen inneholder alt fra T-skjorter og vester laget av merkevarens unike tørr-piqué-stoff (designet for å veie bort svette fire ganger raskere enn bomull) til luxe merinoullbaselager og tracksterbukser. Enten du er en vanlig maratonløper eller bare registrert deg for ditt første 5K løp, er Iffley Road din go-to for stilige, men svært tekniske brikker du ikke vil ta av.

Iffley Road drar inspirasjon fra Storbritannias løpende arv. Faktisk er merket oppkalt etter Oxford-banen der Roger Bannister kjørte den første under-fire-minutters-milen i 1954, og for å minne om at prestasjonen hvert sett har en signatur tri-stripe hengsling.

Så få trenerne dine på og være i med en sjanse til å gjøre garderoben klar for løpedag. For å vinne, alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

Denne konkurransen er nå avsluttet

Populært emne