Alle de perfekte måtene å holde en samtale som går med en fyr

Kunsten med inaktiv chit-chat med en fyr er ikke alltid en enkel ting å perfeksjonere. Så vi har 10 måter å holde en samtale med en fyr.

Gutter er morsomme skapninger, er de ikke? Hvor fint ville det være hvis du bare kunne snakke med en fyr som om du snakker med en jente? Å prøve å holde en samtale med en fyr er utfordrende til tider, men ikke umulig med noe arbeid.

Svært få menn får gabben, noe som gjør det vanskelig å danne et forhold til dem. La enda å holde samtalen går etter at den allerede er etablert.

I begynnelsen av et forhold har dere begge så mye å si. Du vil fortelle alle dine morsomme historier, alle dine ferie mareritt, og om alle viktige ting i livet. Problemet er at du på et tidspunkt vil fortelle dem alle.

Ti måter å holde samtalen går med en fyr

Det verste er å en dag finne deg selv og sitte ved siden av mannen du elsker og ha absolutt ingenting å snakke om. Det gjør at du vil unngå hverandre, noe som bare gjør det mer problematisk.

Hvis du vil vite hvordan du holder en samtale med en fyr, er disse tipsene for at ordene fortsetter å rulle av tungen. Så, om han ikke er en "talker", kan du få ham til å åpne opp hvis du vet de riktige utløserne for å holde ham engasjert.

# 1 Vær stille. Jeg vet, det går mot alt du noensinne har levd. Noen ganger snakker gutta i våre liv ikke fordi du aldri gir dem muligheten til å få mikrofonen. Hvis du vil holde ham snakkes, la han da snakke. Spør ham et spørsmål og ikke avbryt eller interject. Bare lene deg tilbake og hør. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Fortsett å stille spørsmål. Ok, hver mann i rommet sannsynligvis ruller øynene hans med dette rådet. Gutter HATE spørsmål. Det er for ekte. Grunnen til at de hater dem er fordi de ikke vil bli satt i ubehagelige situasjoner som å bli spurt om deres "følelser".

Gutter er over alt du spør om den vanskelige situasjonen de bailed alle ut av på jobb. Still spørsmål, men hold dem alltid skreddersydd for å høre om ting han vil snakke om, ikke ting du må bytte fra ham. [Les: 40 ting å spørre en fyr som lar ham bli gal om deg]

# 3 Ikke grav, men guide. Gutter liker ikke når de føler seg pumpet for informasjon. Hvis de har tatt opp et emne, må de snakke om det. Nøkkelen til å holde en samtale går betyr å lytte med intensjon uten å grave.

Når en fyr forteller deg om dagen, kommer han til å gå gjennom en bestemt historie. Det kommer til å være deler du kan be ham om å utdype seg på. Lytt nøye til hvor historien går, og veiled ham for å fortsette å snakke mer detaljert om de viktige delene. [Les: Før du går videre - 30 dype spørsmål for å spørre kjæresten din]

# 4 Hold det lys. Ingen fyr vil argumentere. Faktisk er hele meningen med å snakke med kvinner for å unngå konflikt * minst de fleste *. Prøv å ikke trykke på hot-knappproblemer og unngå ting du kjenner, få ham til å bli sint eller kramme opp.

Gutter har alle knapper, som når de trykkes, er det som om du slår av deres evne til å lage støy. Hvis du vil foreta en samtale sist, må du holde den lys og unngå eventuelle påståtte eller seriøse emner som får ham til å lukke seg og slå seg av.

# 5 Gjør ting sammen. Hvis du vil foreta en samtale sist, må du ha ting til felles. Hvis alt han noen gang gjør, er det arbeid, og alt du gjør, er å gå til PTO-møter eller legeens avtaler med barna, du kommer sikkert ikke til å ha mye å snakke om.

Jo mindre du har til felles, eller jo færre delte erfaringer du har, jo vanskeligere blir det å holde en samtale. Det er viktig å finne ting du liker å gjøre sammen og komme unna for å koble til igjen.

# 6 Spør om hans interesser. Jo, du kunne ikke bryr seg mindre om 1090A han måtte ferdig for en stor klient tidlig i morges, men han gjør det. I sin verden handler det om det eneste som bestod av hans dag. Hvis du bare vil snakke om ting som opphisser eller forholder seg til deg, så blir det en kortvarig samtale.

Konteksten er å finne noe en person ønsker å snakke om, lytte, og deretter få det til å fortelle noe du vil diskutere.

Nøkkelen er å få ham engasjert. Gjør ham til å føle seg som om du bryr deg hva han har å si i stedet for å bare gå gjennom klesvasklisten over ting du vil komme deg ut, må snakke om, eller vil diskutere. [Les: 9 samtale nei-nei i et nytt forhold]

# 7 Ikke gjør det til en tispe økt. Ofte, ahem, kvinner ... vi pleier å bruke samtaletid som en "listetid". Når vi vil snakke, hva starter vi med? Vanligvis begynner vi med alle de dårlige tingene som skjedde enten med barna, huset eller med våre biler. Ønsker å få viktige saker ut av veien, legger vi alt ut der.

Det som gjør det er overveldet en fyr, og fra det punktet er alt han hører kritikk og negativitet. Det kan få ham til å finne måter å unnslippe.

Hvis du vil holde en samtale, så lei med hyggelige, positive og fine ting. Lagre vaskerelisten for en reell liste du diskuterer om ti minutter om morgenen, ikke når du prøver å få en samtale til å koble til igjen. [Les: 14 ubehagelige spørsmål du burde aldri spørre en fyr]

# 8 Inkluder andre personer. Hvis du har det vanskelig å ha en samtale, kan du invitere noen venner til et middagsfest.Å snakke med din betydelige andre trenger ikke å bety at du går ut på en dato og sitter og snakker i timevis. Det er ikke noe bedre enn å sette noen andre mennesker i blandingen for å holde samtalen gått.

Enda bedre, når de er borte, har du mye å snakke om. Snakk om menneskene du hadde over. Invitere andre mennesker til samtalen din er en utmerket måte å koble til verbalt. Selv om det ikke er så intimt, fører det til en større samtale i fremtiden. [Les: 13 opprørende, morsomme og spunky party temaer for voksne]

# 9 Slå av distraksjoner. Det er vanskelig å holde en samtale med en fyr når TV-blarene i bakgrunnen eller en av telefonene dine fortsetter å blåse opp.

Hvis du vil holde en samtale, finn et rolig sted uten kontinuerlig forstyrrelse. Når du blir foreldre, blir det tøft å gjøre. Derfor er det nødvendig å prøve å tilbringe alene tid vekk fra huset sammen før du glemmer hvordan du kommuniserer med hverandre.

# 10 Snakk om abstrakte ting. Noen ganger lever vi altfor mye i hodene våre, og dekker over de daglige stressorene. Vi har det vanskelig å komme ned til en tid da vi bare ville snakke om våre drømmer og håp om fremtiden. [Les: Hvordan stoppe overthinking: 11 strategier for mer fred]

Hvis du vil få samtalen igjen, prøv å snakke om fremtiden og mål eller drømmer du har, mer abstrakt enn en kampanje. Snakk om en tid da ting var lettere, eller din individuelle "kake i himmelen vil ha" og få drømmer, som det drømhuset du alltid har ønsket.

Drømmer er et kraftig verktøy for samtale. De lette tingene og få folk til å berøre lykken de glemte, skjult under all den daglige tullen.

Det er vanskelig når du finner deg selv med din kompis og innser at du har absolutt ingenting å snakke om. Ikke vær redd, hvert langsiktig forhold går gjennom en tid da de føler seg som om de har sagt alt de kan si.

[Les: 25 perfekte emner å snakke om i et godt forhold]

Hvis du lurer på hvordan du skal holde en samtale med en fyr, husk at gutta ikke alltid er de enkleste skapningene å snakke med, men hvis du er tålmodig, unngå triggere, og stoppe å høre, kan du bare finne at de ha et vell av ting å snakke om.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar