Katie pris innlegg Foto av hennes post-baby kropp

Innhold

Hun har bare født sitt femte barn for to uker siden, men Katie Price har allerede tatt på Twitter for å dele vekttapet

Katie Price, 36, har lagt ut en serie selfies på hennes bildeside YouGossip, som viser henne ny flat mage - bare to uker etter fødsel til hennes femte barn.

Modellen og forretningskvinne fødte en liten jente, hvis navn ikke har blitt avslørt, bare 16 dager siden. Men i stedet for et raskt kosthold, tillater Katie sitt imponerende vekttap for å spise sunt.LES: Er du klar til å begynne å miste ditt barns vekt?På grunn av disse om morgenen og sunn mat laget av kieran om 2 uker og 2 dager er jeg en veldig heldig jente ..., skrev Katie.

'Ikke at jeg er i et rush for å komme tilbake til formen, men å spise sunne arbeider for meg :)'LES: 5 WAYS TO WORKOUT UTEN EN BABYSITTER Og mens hun hevder noe annet, virker det som om Katie er fast bestemt på å jobbe med å få en misunnelsesverdig kropp.

"Når kieran begynner å trene meg om 4 uker, skal jeg ha den beste kroppen jeg noensinne har hatt mitt oppdrag," skrev hun. "Hvis jeg kan gjøre det kan noen :)". Du bør ikke tenke på å prøve å miste babyens vekt før kroppen din er klar. Legene anbefaler at du venter i seks uker etter fødselen din - men hold igjen på trening til du har sjekket med legen din.LES: CELEBRITY MUMS 'POST-PREGNANCY WEIGHT LOSS SECRETSHar du et post-baby helse regime på plass, eller lar du naturen ta kursen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar