Katie Piper snakker til mor og baby: 'Det er galt hvor sulten får du i graviditet!'

Innhold

TV-presentatoren, forfatteren og kampanjen snakker om den viktigste nye rollen i hennes liv - å være en mamma

Katie Piper ler når hun forteller om tiden hun oppdaget en bib ble sittende fast på koften hennes midt i supermarkedet. Ja, hun er definitivt i den nye mumsonen, noe hver forelder vet alt for godt. Den 30 år gamle presentatøren og hennes partner James nyter livet med datteren Belle Elizabeth, nå tre måneder, og som hun forteller oss i det nye spørsmålet om M & B i salg 9. onsdag er det en spennende læringskurve. Vi har en snik på hva hun måtte si.Graviditet er en fantastisk tid. Du har disse øyeblikkene hvor du gjør noe normalt, og så plutselig tenker du, "Wow, det er et hjerteslag og liv som vokser inne i meg". Og det er virkelig gal hvor sulten får du. Jeg ville se en annonse for jordbær og måtte ha dem med en gang.

Du har disse øyeblikkene hvor du gjør noe normalt, og så plutselig tenker du, "Wow, det er et hjerteslag og livet som vokser i meg"

Hver dag var for uforutsigbar for å fullføre Gina Ford. Jeg leste boken, men etter Belles fødsel hadde jeg en operasjon på øyet, noe som ville forstyrre rutinen. Så til slutt endte jeg med å la det gå og ble ledet av datteren min. Noen aspekter virket - vi prøvde å holde samme sengetid - men når det gjelder mating og napping på samme tid hver dag, kunne jeg bare ikke gjøre det. Og hun virker bra.

Min partner James elsker min pleiestol. Han sitter i den med føttene opp med flaskefôring Belle! Jeg tweeted spør folk om deres beste foreldre råd og ting som fortsatte å komme opp var å investere i en stol. Det er så behagelig - jeg har ikke hatt ryggsmerter - og vi vil definitivt bruke den selv når hun vokser opp.Jeg følte at mamma / baby bond ville være der med en gang, men det er ikke alltid tilfelle. Da James gikk tilbake til jobb, var jeg som "Å, det er bare meg og deg - hva gjør jeg?" Det var ganske overveldende, men etter de intense første ukene får du det dumpe og jeg tror det er når du virkelig utvikler obligasjonen. Og det er en nærhet du aldri har opplevd før ... en ubrytelig nydelig følelse.Katie Piper jobber for tiden med barnespesialisten Kiddicare for å fremme sin inspirerende foreldre-kampanje, en feiring av den utrolige reisen som er foreldre.Les hele intervjuet i det nye Mor og baby, ut onsdag 9. juli, hvor Katie snakker om følelsesmessige postkontormomenter, baby nummer to og hvordan hennes angrep har påvirket hennes foreldringsutsikt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar