Karlos Vemola intervju

Innholdsfortegnelse:

Karlos Vemola intervju - øVELSER 2023
Karlos Vemola intervju - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan kom du først inn i MMA?

Min far er en greco-romersk brytingstrener tilbake i Tsjekkia, så jeg begynte å trene det da jeg var barn. Jeg forlot bryting for bodybuilding da jeg ble eldre. Da jeg flyttet til England jobbet jeg som en dørvakt for en boksforfremmelse som forgrenet seg til MMA. Promotoren spurte om jeg hadde lyst på å prøve det på grunn av min brytningsbakgrunn. Jeg hadde ingen egentlig MMA-opplevelse, men jeg hoppet inn og gjorde det bra, og jeg har siden gjort MMA.

Hvor mye trening gjør du i en typisk uke?

Mandag til fredag trener jeg tre ganger om dagen. Min rutine er vanligvis tog klokken 9.30, spise, sove, sparke klokken 15.30, ha en riste, sov igjen, og gjør kondisjon eller teknikk arbeid klokken 7.30. Jeg må sove mellom økter ellers kan jeg ikke gjenopprette riktig. Jeg gir det min alt på hver økt, og søvn, god mat og kvalitetstillegg er avgjørende for det. Jeg skal også trene en gang på en lørdag, men jeg gir meg selv søndager. Det er alltid minst 15 økter i uken.

Hvor forskjellig er kosthold og ernæring nå sammenlignet med når du fokuserte på kroppsbygging?

Jeg spiser mye mer. Jeg har trolig tredoblet kaloriinntaket mitt siden jeg byttet til MMA. Hvis jeg ikke spesifikt kutter vekt for en kamp, er mitt normale mål 10.000 kalorier om dagen. Bodybuilding er en lat mannens sport, og du kunne ikke komme unna med å spise så mye - du ville bare bli feit. Men med treningsvolumet som jeg gjør som en MMA-fighter, må jeg spise så mye bare for å kjenne opp min trening. Slik jeg ser det, er kroppen min som en bil med høy ytelse - jo mer drivstoff jeg gir den, og jo bedre kvalitet er drivstoffet, jo lengre vil det gå.

Du begynte å kjempe på tungvekt, og har siden flyttet ned til midtvekten. Hvorfor endringen?

Jeg har aldri blitt slått ut i en kamp, alle mine tap i UFC var innlegg eller avgjørelser, og jeg tror en stor del av det var treningen min. Jeg tror at kardioen min er mye bedre på mellomvekt nå, da jeg ikke har noen ekstra vekt. Jeg går rundt på 105 kg, så det er en gal vekt kuttet ned til 84 kg, men jeg er mye sterkere enn de fleste av mine motstandere på kampnatt.

Du er den regerende UCMMA mellomvektsmesteren, men du beveger deg opp for å bekjempe Carl Kinslow for den lette, tyngre tittelen. Hvordan kom det til?

Jeg vil komme tilbake til UFC og å gjøre det jeg må kjempe best. De beste britiske gutta er allerede i UFC, så de er ute av bildet, og jeg ser på hva som er igjen. Det er ikke noen britiske middelvekter verdt å kjempe - jeg har slått det beste av dem allerede - så jeg beveger meg opp til lett tungvekt for å ta tittelen der. Jeg vil gjøre det samme også på tungvekt hvis det betyr at jeg kan kjempe for tøffere konkurranse.

Hvilke trusler utgjør Kinslow deg?

Han er en tøff fyr som er vanskelig å fullføre, men jeg er på et annet nivå for ham, og jeg burde være over ham hvor kampen går. Han kommer til å komme ut av alle galne og prøver å ta hodet mitt fordi det ikke er noe press på ham og alle forventer at han mister, så jeg må være forsiktig. Men jeg skal ta ham ut.

Hvem vil du kjempe for etter Kinslow for å få deg tilbake til UFC?

Kampen jeg virkelig vil ha, er mot Iain Martell. Han har en 10-1-rekord, men han fortsetter å plukke meg og gjøre unnskyldninger slik at han kan ta enklere kamper. Den siste fra hans ledelse er at han ikke kan bekjempe meg fordi han bare har falt til midtvekt, men det ville være perfekt for meg! Jeg regner med at med tre eller fire seier i år, kommer jeg tilbake i det store showet, og når jeg er der, vil jeg holde meg midtvekt for godt.

Karlos Vemola kjemper Carl Kinslow på UCMMA 43 på The Troxy i London lørdag 2. mai. Kjøp billetter her.

Vemola tog på London Shootfighters, er sponset av Nutrend Supplements og er representert av Elite MMA Agency

Populært emne