Kaatu Baby Carrier Review

Et øyeblikk:

Kaatu Carrier er flott som det kan brukes både foran og bakvendt, noe som er flott hvis du vil frigjøre hendene dine. Når det er sagt, er det ikke lettest å komme seg uten et ekstra par hender.

Hva de sier:

"Vi presenterer vår Kaatu Baby Carrier (0m-24m). Denne enkle bærebjelken foran og bakover er perfekt for nyfødte opptil 2 år, og er tilgjengelig i Bright Colors og Lively Fabric Patterns."

Testet av mamma Helen Spurr for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre for det første på grunn av kvaliteten - det er veldig godt gjort, designet er flott, det ser bra ut og er allsidig. Kaatu kan brukes fra fødselen, med nyfødt innsats og vil vare til den lille er to år gammel. Kaatu kan brukes som en tradisjonell transportør på forsiden, og kan også brukes på ryggen når babyen blir seks måneder. Jeg liker virkelig de små berøringene, som for eksempel bandene på stroppens ender for å holde overflødig ryddig og hetten for å støtte babyens hode hvis den faller i søvn

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Kaatu gir meg mye frihet til å kunne multi-oppgave som bare en mamma med en ung baby kan. Bruke Kaatu forlater meg med hendene fri, så jeg kan fortsette med husarbeidet og leke med mine andre barn, noe som virkelig gjør livet enklere. Min lille jente elsker å tilbringe tid i Kaatu som hun er på det stadiet hvor hun elsker å bli holdt. Å ha henne i denne transportøren gir meg muligheten til å berolige datteren min mens han er i stand til å komme videre med livet som en mamma på fem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja sannsynligvis, det er mange bærere på markedet som er dårlig designet, men Kaatu har åpenbart hatt mye tanke lagt inn i designen. Jeg elsker også de tilgjengelige fargevalgene, det er noen tilgjengelige valg - jeg testet den grå og synes det ser nydelig ut.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kunne gjøre med et ekstra par hender når jeg prøver å feste skulderremmen, da det er litt fiddly, spesielt når babyen er litt vred. Det er mulig, men tar litt øvelse. Jeg fant også at hetten ikke syntes å sitte ganske rett over mine døtrehodet da det var oppe.

Testet av mamma Amie Stevens for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

For det første ble jeg overrasket over hvor kompakt dette produktet var da jeg først åpnet esken - det var lite nok til å passe i en bleiepose eller i min eldre barns ryggsekk, og jeg vil definitivt anbefale dette produktet til vennene mine og familie. Det er lett å sette på seg uten å trenge hjelp, og jeg elsket hvor behagelig mitt barn var da hun var i den. Dette er et flott produkt å ta mens du reiser og går.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min gamle transportør var ganske vanskelig å sette på, så jeg var ganske bekymret for dette, men trinnvis instruksjonsmanualen var veldig hjelpsomme. Datteren min Hollie så komfortabel og innhold i dette og i motsetning til min gamle, var hun komfortabel nok til å sovne. Jeg er overrasket over at jeg nå kan gjøre husarbeid og passe på at min femårige vite Hollie er skjegg, glad og kan sove hvis hun trenger det.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror virkelig dette produktet skal vinne, det er lett å bruke for opptatt på farten, foreldrene er allerede en vinner! Den eneste ulempen ved dette produktet er at jeg ikke kan finne ut hvordan du kan kaste den ned igjen. På plussiden er materialet pustende og stroppene er så mye bedre at jeg kan nyte en familie tur nå uten å bryte ut i svette!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Ærlig, det er ikke mye jeg vil forandre om dette produktet, jeg synes det er flott! Datteren min sitter komfortabelt og nyter å være nær meg. Jeg forstår at dette produktet bare går til 33lb, så den eneste endringen jeg ville gjøre ville være å øke dette, slik at jeg kunne bruke den lenger.

Testet av mamma Gina Smith for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til venner fordi jeg fant det ekstremt enkelt å bruke og elsket hvor behagelig babyen min syntes i den. Det føles ekstremt godt laget og det er veldig lett å sette på og fargene er klare og moderne. Når det er sagt, fant jeg ikke alt som lett å kaste og legge bort. Det er forskjellige måter å bruke den på, som instruksjonsheftet tydelig forklarer ved å bruke tekst og bilder. Jeg har satt den i en liten pose som har gjort å ta det rundt med meg lettere, men det ville vært fint om det kom med en liten pose.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg fant ut at babybarnet har gjort nippen til butikken mye lettere uten å knuse rundt med barnevognen, jeg elsker også at jeg kan gå hundene mine i områder som er uegnet til barnevognen, da jeg ikke har vært i stand til å gjøre det før . Mens jeg prøvde denne transportøren, begynte sønnen min å tenke og var spesielt klossete og ville ha koser, så det var en bris å kunne vaske ut og gjøre husholdningsoppgaver, samtidig som sønnen min fikk den oppmerksomheten og nærheten han trengte.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg hadde en barnebarn kjøpt som en gave da min baby ble født, og etter å ha brukt den, kan jeg se at denne babybaren er langt bedre i kvalitet. Kaatu-operatøren følte seg godt laget og så ekstremt moderne. Jeg likte spesielt at det kom med en pute for å gjøre det mer behagelig for min sønn, som den jeg hadde før syntes å kutte i lårene hans. Jeg har allerede anbefalt dette til venner som jeg allerede har blitt spurt om.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om Katuu baby carrier, ville det være for det å komme med en reise veske for å gjøre det lettere å ta med meg. Også fargene på transportøren jeg fikk var veldig bra, men kanskje et bredere fargevalg ville få det til å føles mer personlig.

Testet av mamma Ciara Smith for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Produktet er lett og godt for de små som trenger å bli båret. I modersiktet modus er den lille i nærheten av brystet og hjertet, og kan derfor høre Moms hjerterytme og føle seg trøstet av den milde gyngebevegelsen de ble vant til i livmoderen. Jeg liker denne transportøren, det har hjulpet meg med å utføre daglige oppgaver enkelt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Baby klær gjør livet enklere som gjør at jeg kan være håndfri både rundt huset og ut og om. Denne transportøren er lett i forhold til noen av de andre faste spennebærerne der ute, og komprimerer seg mye mindre, noe som betyr at det er lett å passe inn i vesken og derfor lettere å bære rundt som en sekundær måte å holde babyen på. den lille vil ikke være i deres barnevogn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge dette produktet over andre på markedet - som et opphold hjemme mamma uten hjelp i nærheten, prøvde å sette min lille i denne transportøren var utfordrende, og jeg fant det vanskelig å få begge stroppene til å passe komfortabelt og sikkert for meg, samtidig som jeg holder min lille trygg og føler meg trygg. Min lille en spredte seg mye og så prøvde å jonglere tverrstropper mens han holdt ham mot kroppen min og å få stroppene riktig tetthet var ikke lett. Selv når jeg hadde sikret min lille, holdt stroppene under armene mine på hendene og armene og han uttalte at han var misfornøyd med dette mange ganger. Da jeg prøvde å hjelpe seg med å plassere ham ordentlig, fortsatte stroppene å trekke seg tett rundt halsen min og så det var nakken min, i stedet for ryggen min som støttet mye av vekten.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette produktet var ikke lett å sette på for en enkelt person i begge modus - andre faste transportører har overvinnet dette problemet, men dessverre kunne jeg ikke si det samme for denne transportøren. Jeg kjempet mye med tverrstroppene og gjør at min lille føler seg trygg, dette bør forbedres.

Testet av mamma Rebecca Spencer for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre og dads fordi det er lett å bruke mens du har andre jobber å gjøre. Min baby er mye lykkeligere når hun føler seg nær meg, og jeg følte at dette produktet var god kvalitet og sikker.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet enklere fordi når babyen gråter og bare vil ha en kos, kan du pope dem inn og de sitter komfortabelt nær deg når de sover. Jeg fant dette beroligende og følte at min baby var trygg inni.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville velge dette produktet fremfor alt andre på markedet fordi det ikke bare er sikkert, det er også behagelig for deg og din baby. Hver baby har forskjellig størrelse, men jeg har brukt dette med min fem uker gamle baby og min 16 uker gamle niese og med begge følte jeg meg komfortabel!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg skulle ønske denne baby carrier kom i noen flere farger. Jeg tror også at produktet vil ha nytte av Clerer-instruksjonene, da det tok mye tid på å prøve å finne ut hvordan man kan feste den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar