Akkurat da vi trodde vi ikke kunne elske Colin lenger - han har fått en julestil!

Du kan huske at tidligere denne måneden rapporterte vi om Colin Caterpillar's spooky Halloween makeover. Likevel slutter moroa ikke der! Nasjonens favorittkake har nå kommet inn i festspottet med en tidlig jule makeover.

Den søte miniatyr Colins 'kan ses på en sjokolade santa hat! Han har fortsatt sine små hvite sjokolade støvler, men den festlige Colin har også en liten rød hue og huleformet sprinkler over hele ryggen.

I stedet for å være en full størrelse Colin, kommer disse festlige behandlerene med seks miniatyrversjoner i en pakke. Det er seks små Colin Caterpillars for £ 2! De burde være tilgjengelige fra midten av oktober, og vi kan ikke vente! Det er som julen kommer tidlig ...

Les neste: Prosecco adventskalenderen du trenger å se

Les neste: De beste juledager ut for barn!

Te med farsjule på Wyevale hagesenter

Ønsker du de beste juledagene med barn, men vil ikke reise for langt? Besøk ditt lokale hagesenter! Inntil julaften kan hele familien ta en festlig te eller frokost med Santa i Wyevale hagesenter over hele landet. Barn kan dekorere en festlig kake og motta en spesiell gave fra farsjule. Billettene er £ 9,99 for barn og fra £ 3,99 for voksne. Eller for £ 5, kan små komme inn i den magiske Santa's Grotto, møte mannen selv og ta med hjem en gave.

Den ultimate LEGO® julen på LEGOLAND® Windsor Resort

Det er en fest på familieaktivitet på LEGOLAND denne julen. Det er morsomme turer og attraksjoner, Santa's Grotto, en elfverksted, et stort 8m høyt LEGO-juletre, et gavermarked, scavenger-jakt og muligheten til å jobbe med andre familier for å bygge en stor festlig LEGO-modell i parken. Billettene er £ 30 for en dagspass med under to år gratis. Oppholder seg lengre enn en dag? Bestill ditt opphold på LEGOLAND Windsor på booking.com

Lappland, Storbritannia, Berkshire

Som den virkelige Lappland ... men uten fly og frysende kaldt vær. Dette er virkelig en av de beste juledagene ute for barn. Det er en julefestival med elver som introduserer små til reinsdyr og veving av historier om sitt arbeid i julemottas grotte. Og snakker om hvilke barn kan besøke Santa og ta hjem et signert bilde av seg selv med ham, pluss lage pepperkake menn, bygge leker sammen og motta en liten gave. Det er også skøyter og en tømmerhytte restaurant. Det er dyrt på fra £ 65 per person, men en virkelig magisk opplevelse. Har du lyst til å bli litt lenger? Bestill en juleferie på Lapland UK på booking.com

Julefrokost med festlige venner på Jump Nation arenaer

Hvis dine små elsker en god sprett på en trampoline, ta dem til spesielle julebordene på de tre Jump Nation-arenaene i Birmingham, Manchester og Runcorn. Det kommer spesielle besøk fra Frozenes Elsa og Olaf, samt muligheten til å hoppe med noen elendige elver til julesanger. I tillegg er det frokost med frisk frukt, frokostblandinger, yoghurt og bacon-smørbrød som serveres av Santa's små hjelpere. Billettene er £ 11,95 hver.

Winter Wonderland, London

Det er så mye å gjøre på Londons Winter Wonderland i Hyde Park, du vil bli bortskjemt for valg (og du kan også støte på noen kjendiser også). Forvent iskongenes og ridesenteret, Santa Land, tysk stil, et sirkus og en enorm isbane, samt masse mat og drikkealternativer. Tiltrengningen i seg selv er gratis, men billetter er nødvendig for skøyter, sirkus, rides og isbaren. Winter Wonderland åpner fredag ​​17. november 2017 til mandag 1. januar 2018.

Yorkshire Winter Wonderland

Hjem til Nordens største isbane, Winter Wonderland - på York Designer Outlet, så praktisk for gavebutikk! - Har noen flotte vintage messeforlystelser, massevis av boder og en alpinkafé, alt omringet av en opplyst 'skog', til et bakteppe av festlige solsanger og familiens julesang. Billetter koster £ 9,95 for barn, £ 10,95 for voksne, pluss familie og gruppe pakker er tilgjengelige. Yorkshire Winter Wonderland er åpent fra lørdag 18. november 2017 - søndag 7. januar 2018.

Enchanted Forest, Gloucestershire

Westonbirt Arboretum går all-out i desember, dekorere trærne med tusenvis av blinkende lys, danner en kilometer lang opplyst gangvei som ser fantastisk ut. Julen og hans rensdyr er til stede for å møte barna og det er kor og et band for å gi ekstra spesiell kristen atmosfære. Dette er en av våre favorittkonkurrenter for de beste juledagene ute for barn. Stien åpner klokken 17.00 på torsdag, fredag, lørdag og søndag kveld i hele desember. Voksne koster £ 12, billetter for barn i alderen 5-18 år er £ 6, barn under 5 år får gratis (forhåndsreservasjon er viktig).

Edinburghs jul

Julen tar over byen Edinburgh på samme måte som komediefestivalen gjør om sommeren. Det er alt fra streetartister og festlige forestillinger i teatrene til en skøytebane, Barnemarked, rides, attraksjoner og fyrverkeri. Billettene varierer. Bestill et juleferie i Edinburgh på booking.com

Cardiff's Winter Wonderland

Åpent til 7. januar er Cardiff's Winter Wonderland midt i hjertet av byen, slik at du kan gjøre en kveld med å handle før du er glad på skøytebanen, Alpine landsbyen selger god mat fra tyske pølser til pannekaker, funfair rides og attraksjoner . For foreldre er det enda noen "Apres Skate" på Bierkeller Bar hvor de kan smake på mulledvinen. Billettene er £ 11 for voksne, £ 9 for barn (3-15 år) og £ 35 for en familie på fire. Bestill ditt juleopphold i Cardiff på booking.com

Winter Wonderland, Shopshire

Santa og hans alver bor i en tømmerhytte i Telford! I tillegg til å besøke dem, kan pjokken din møte ekte rein Danser og Prancer, poppe inn i Geppettos juleguttbutikk, og ta en tur på karusellen og sleighitten. Voksne £ 8,50; barn £ 10,95; under 2s £ 7,50; OAPs £ 8.

Peppa Pig World & Julemannens Christmas Wonderland, Hampshire

Peppa Pig World på Paultons park har en festlig makeover som gjør den perfekt til de beste juledagene ut for barn. Høydepunktet er sikkert å se Peppa og George pakket inn i vinterhatter og skjerf, selv om vi ikke kan garantere at det kommer snø! Det vil være en 4D sleigh ride, og et musikalt juletre. Voksne £ 28,75; barn 3-13 år £ 28,75; 12-35 måneder £ 22.25; under 12 måneder £ 6. Bestill en overnatting i nærheten av Peppa Pig World på booking.com

Santa's Winter Wonderland, The Snow Dome, Tamworth

Som du aldri kan stole på det store britiske været for å gi en hvit jul, betyr en tur til Snow Dome at det er snø med snø garantert! Utforsk julens snøsti som har slede turer, snørør og fortryllede skoger! £ 13,95 hver på sparer dager, £ 17.95 på vanlige dager; under 2 år gå fri.

Blithbury Reindeer Lodge, Staffordshire

Hjemmet til Englands største renhold, Blithbury Reindeer Lodge er et magisk sted å ta barna før jul. I tillegg til å fôre reinen, kan du melde deg på Elf School hvor du lærer hvordan Santa trener rensdyret og hvordan man kan dekorere pepperkaksmenn - ryktet har det, Santa selv ofte kommer inn for å si hei! Voksen: £ 17; barn (1-12): £ 23; under 12monter: gratis.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar