'Bare ikke bra nok': Maternity Care Issues fremhevet av Hospital Chief Inspector

Innhold

En ny rapport har identifisert både negativene og positivt i den måten moren er å bry seg om i Storbritannia

Det er en av de viktigste tider i en kvinnes liv - men fødselspleie i Storbritannia er "bare ikke bra nok" ifølge sjefsinspektøren. Professor Sir Mike Richards har kritisert NHS etter Care Quality Commissions 2013-rapport om barsels tjenester.Det fremhevet spesifikke problemer kvinner møter under graviditet og arbeid, inkludert å bli gitt inkonsekvent informasjon av deres medisinske team og å ha forskjellige jordmødre underveis. Nesten en av fem mødre følte at deres bekymringer ikke ble tatt alvorlig, mens antallet som var alene da de var bekymret, særlig under tidlig arbeidskraft, har økt siden den siste rapporten i 2010.Det var også problemer som hevdet om renslighet på sykehus og postnatal fasiliteter var under pari.Rapporten understreket imidlertid også forbedringene siden 2010. Flere kvinner følte at de ble snakket med medisinsk personale på en måte de forstod (farvel, fødselsjargong), behandlet med godhet og forståelse, og at de selv var involvert bryr seg gjennom graviditet og arbeid.

Kvinner rapporterte også høyere grad av tillit og tillit til sitt lag

Kvinner rapporterte også høyere grad av tillit og tillit til teamet deres, følte seg i stand til å bevege seg mer og finne en komfortabel arbeidsstilling, og kunne også få sin fødselspartner involvert i fødselen så mye som de ønsket. Nye mødre blir spurt hvordan de følte seg følelsesmessig, var også et område som ble forbedret.

"Vi gleder oss over bevis på forbedringer i kvinners erfaring med barnehagepleie siden 2010, men det er også bekymringsfulle funn," sier Cathy Warwick fra Royal College of Midwives. "Det er trist å se at i tre år har NHS ikke blitt bedre når det gjelder kvinner som ser samme jordmor under deres omsorg, noe som ofte betyr at kvinner må gjenta historiene sine igjen og igjen."

Hva var din barnepleieopplevelse? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar