Bare hvor gjennomsnittlig er du? (Fitness-Wise, Course)

Innhold

Det er menneskelig natur å sammenligne deg med kollegaer, venner, den personen som skjærer deg på kjøreturen til jobb (hva en tull) - men hvordan vil du sammenligne med resten av Storbritannia når det gjelder fitness? Supplements purveyor Predator Nutrition bestilt en YouGov-undersøkelse på mer enn 2000 av landsmenn, gjorde noen kompliserte matte og kom opp med en profil av gjennomsnittlig voksen Brit.

Dessverre oppdaget undersøkelsen at vi kan være engasjerende i noe ønskesøkt. Basert på svarene peger 42% på seg selv som overvekt, selv om det faktiske tallet sannsynligvis vil være nærmere 60% i henhold til en House of Commons briefing paper. Og på en rekke andre helsemessige tiltak og anbefalinger, fra NHS til Verdens helseorganisasjon, gjør vi ikke karakteren.

Så hva skal gjøres? Vel, begynn med å se hvor du faller på skalaene ved å ta spørsmålet. Det spør deg om kroppstypen din (ectomorph, endomorph eller mesomorph), samt spørre om kostholdet ditt og hvor mye trening du har på kardio og styrke. Spørsmålet sammenligner deretter svarene dine med gjennomsnittet.

Slår befolkningen i form av kondisjon? Høy fem! Slipper av tempoet? Frykt ikke - vi er ikke her for å gi deg en vanskelig tid.

Diet-wise, vi har rikelig med sunne spiseideer for å hjelpe deg med å gjøre noen endringer, fra denne fire-ukers måltidsplanen til enkle fett tap tips til enkel mat vinner. Og hva med å parre det med denne åtte-ukers løpende treningsplanen for nybegynnere.

For mye? Våre nye treningsregler anbefaler "Hver dagsaktivitet" - introduserer små aktiviteter i din daglige rutine, for eksempel å ta trappen, stoppe tidlig og gå resten av veien, eller til og med bytte en vogn i supermarkedet for to kurver. Laget en liten forandring for å forbedre treningen din? Høy fem!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar