Bare henger? 10 romantiske gnister du kan bare ikke ignorere

Innholdsfortegnelse:

Bare henger? 10 romantiske gnister du kan bare ikke ignorere
Bare henger? 10 romantiske gnister du kan bare ikke ignorere

Video: Bare henger? 10 romantiske gnister du kan bare ikke ignorere

Video: Bare henger? 10 romantiske gnister du kan bare ikke ignorere
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Lurer du på om du ser noen eller bare henger ut? Det er en verden av forskjell; finn ut hva det er her.

Dating er vanskelig. Det er mange underkategorier du kan falle under. Dating versus å henge ut er det vanligste dilemmaet til enhver tid. Du lurer kanskje på at hvis du går på å få kaffe, eller bare ta opp kort for brunsj, er det en date? Hvis du tilbringer tid sammen, men andre mennesker er der, teller det?

Den vanlige misforståelsen er at hvis du ikke er på en dato, så er det ingen kjemi. I virkeligheten kan det hende at det er en forbindelse, men det er en slags hindring i veien. For eksempel opptatt tidsplaner, økonomiske problemer, skygge, eller til og med behovet for å ta ting sakte.

Dating versus å henge ut

Så, hva er din situasjon? Finn ut nedenfor.

# 1 Hvis hele tiden din blir brukt med andre til stede mesteparten av tiden, henger du bare ut. Tenk på de andre som buffere. Sjansene er at disse er venner, gjensidig eller ikke. De er der i tilfelle noe går sør. Dette betyr at du er invitert til sirkelen, men du er ikke så spesiell nok til å få en VIP-tur ennå.

Ikke vær redd, hvis du liker denne personen, er dette ikke verdens ende. Det kan bety at de er ubehagelige å være alene med deg, fordi de er sjenerte eller redd for å bevege seg for fort etter en oppbrudd. Selvfølgelig kan det også bety at du bare er en ny venn, med mulig potensial. [Les: Gjør din knus som deg tilbake? 15 ting du må gjøre neste]

# 2 Du ser hverandre om du skal fancy eller morsomme steder, i stedet for mer verdslige ting. Steder som fancy restauranter, kreative utflukter, og filmene er døde giveaways-de er tydelig datoer. Hvis du gjør mer verdslige ting, som å møte for kaffe eller se på TV, så er du på gjerdet.

Det kommer an på hvordan du ser på TV. For eksempel, hvis du er både i svette og flipping kanaler, henger du ut. Men hvis en av dere tilberedes, har dere begge kledd, og du har leid en film eller valgt et show du er begge fans av å se sammen, så er det en dato.

# 3 Du henger ut om hver gang en av dere gjør et trekk, blir den andre personen ubehagelig. Dette er ganske logisk. Hvis du gjør noen ubehagelig med fysiske fremskritt, er retningen dette ikke det du tenker på. Det er klart at en av dere er mer interessert enn den andre, eller bare føler at de må gjøre fremskritt på grunn av den forvirrende situasjonen. [Les: Subtile signaler en jente gir bort hvis hun vil at en fyr skal gjøre et trekk]

# 4 De "bli kjent med deg" samtaler betyr at du ser hverandre. Hengende ut fører til dype, filosofiske samtaler eller personlige emner, men hovedsakelig forblir ting lyse og lekne.

På en date forblir ting lett for litt. Etter noen få datoer dykker du inn i hverandres personlige liv, tro, moral, meninger, familiehistorier, etc. Disse samtalene er ment å se om dere begge er kompatible nok til dato, og for å se om kjemi er mer enn bare hud-dyp. [Les: 20 spørsmål å spørre på en første dato for den beste samtalen]

# 5 Hvis du ikke føler deg rushed, og ting selv virker litt treg, så kan du bare være å henge ut. Hvis du ser hverandre, og det går så sakte, blir du ubehagelig, derfor hvorfor leser du denne funksjonen. Går skilpadde sakte er ikke uhørt, og mange flotte, langvarige par tar det isbjerge sakte i begynnelsen.

Men oftest, ikke folk som ser hverandre, tar det med jevnt tempo, ikke for sakte, ikke for fort. Deretter stopper de enten med å se hverandre eller dato. Hvis du har snakket med noen i noen måneder, kanskje tre eller flere, og intet betydelig indikerer en interesse, så tar du det sakte, og du kan bare henges ut. Selvfølgelig er det unntak til dette, ikke tap hjertet!

# 6 Du ser hverandre om andre mennesker begynner å behandle deg både annerledes når du er til stede. Når andre begynner å behandle deg to annerledes, betyr det at noen snakker. Enten det er deg, personen du ser, eller begge deler, for nå sprer nyheten.

Venner kan invitere dere begge til arrangementer og bare fortelle en av dere. Kanskje folk lar deg to få din egen tid i fester eller få sammenkomster. Kanskje folk spør deg om hvordan den andre personen gjør og omvendt. [Les: 19 sikkert at du er i et eksklusivt forhold allerede]

# 7 Hvis du bare henger ut, kan ting bli vanskelig hvis en av dere prøver å initiere sex. "Mai" er nøkkelordet her. Bare fordi du henger ut betyr ikke at det ikke er kjemikk. Ting kan gå bra hvis en av dere starter noe, til tross for at du ikke går ut på datoer. Betyr dette at du vil etterpå? Det er helt avhengig av din egen personlige situasjon.

Nå, hvis ting blir vanskelig, som om du, eller personen du henger med, blir fornærmet, så vet du tegn ble feilslettet. Dette kan være slutten på alt du henger ut, eller bare føre til en seriøs, tydelig snakk om hverandres intensjoner. [Les: Ven zoned? Ikke vær din forelsket i en skurk]

# 8 Du ser hverandre om den andre personen gjør fine ting for deg og prøver å vinne deg over. Hvis de kjøper deg ting, vent på deg når du går av jobb, henter deg eller overraske deg med små ting * vin, blomster eller en av dine favorittfilmer *, så vet du at de er på sitt beste. Og de prøver å gjøre et godt inntrykk av en grunn.

Den beste indikasjonen er når de lytter til hva dine favorittartikler er, og de velger de som skal overraske deg med senere.

# 9 Hvis de ikke tar opp familie, henger du ut. Det er et faktum i livet, folk tar opp familier hvis de er interessert. Uansett hvor familien din er eller hvor nær du er med dem, vil noen som tar deg på en dato eller to, få dem til å komme opp på et tidspunkt.

Hvis du ikke har samtalen om foreldrene dine eller søsken, så henger du bare ut. De kan kanskje ikke spørre deg om familien din til slutt, som venner eller mer, hvis du ender med å se hverandre. [Les: 17 sordid tegn på at du bare er en hookup og ingenting mer]

# 10 Snakk av exes indikerer at du ser hverandre. Det er aldri en veldig god ide å ta opp exes. Men ingen begynner å se noen uten å kjenne sin fortid, spesielt deres tidligere forhold.

Når du ser hverandre, er denne samtalen nødt til å komme opp en gang i de første to månedene, før ting blir veldig alvorlige, men etter at de første jitterene går bort.

[Les: Er vi dating? Les disse 17 tegnene og spør ikke mer!]

Hvis du etter å ha lest dette, avdekker et svar du ikke liker, ikke bekymre deg for mye. Hver situasjon er annerledes. Mens noen kjærlighetshistorier starter opp stabile, tar andre en stund å brygge.

Anbefalt: