Josh Koschecks GSP-slående treningsøkt?

Josh Koschecks GSP-slående treningsøkt? - øVELSER 2023
Josh Koschecks GSP-slående treningsøkt? - øVELSER 2023
Anonim

Hva lærte du å være trener på den 12. serien av The Ultimate Fighter (TUF)? Det var morsomt, hovedsakelig fordi jeg ikke satte for mye press på meg selv for å vinne det, og fordi jeg lærte mye fra gutta jeg hadde på teamet mitt. Når du er enig i å gjøre et reality-tv-show, har du muligheten til å se bra ut eller dårlig, og du må godta det. Hvis du ikke kan, bør du ikke registrere deg for det. Hvis UFC-president Dana White spurte om Paul Daley [som ble sparket ut av UFC for å kaste en postkamp slag på Koscheck etter at deres UFC 113 bout] burde få en ny sjanse i UFC, hva vil du si til ham? Jeg vil si bringe ham tilbake. Alle fortjener en ny sjanse. Da Dan Hardy var No.1 welterweight contender, ringte han ham ut. Var det fordi du bare så ham som en stepping stone eller fordi du virkelig ønsket å slå ham opp? Jeg var ikke det jeg hatet ham, jeg visste bare at det ville få folk til å snakke og kanskje sette meg opp for et tittelslag. Den godmodige Josh Koschek på Twitter er et helt annet dyr på hælen på TUF. Hvor mye av en rolle tar UFC i å skape et tegn for deg å spille? De UFC spiller ingen rolle i hvordan jeg presenterer meg selv, men det er ikke å si at du kjenner meg etter å ha sett TUF eller reklamemateriell for en kamp. Det er et klisje, men du bør ikke dømme en bok før du har lest den - til du har møtt meg, kjenner du meg ikke. Siste gang du kjempet Georges St-Pierre [på UFC 74] forstyrret han deg. Forventer du at han skal prøve mer av det samme denne gangen? Etter at han ble banket ut av Matt Serra [på UFC 69], var han skeptisk til å stå hos folk og vende seg mer til bryting. Hvis du ser på alle hans kamper siden Serra han normalt tar folk ned og holder seg på toppen av dem. Men det er fornuftig fordi han har den slags bryting og en følelse av timing som fungerer veldig bra for MMA. Jeg er en helt annen fighter nå - hver del av spillet mitt har utviklet seg, uansett hva han gjør, han kommer til å bli overfor en mye bedre Josh Koscheck denne gangen. Tror du at ribben av ham under TUF 12 har gitt deg den psykologiske kanten som går inn i denne kampen? Til dels var ribbenet å få ham til å tenke på meg mer, for å prøve å få ham til å mislike meg, så han ikke ville kjempe med et kjølig hode, men det handlet hovedsakelig om å gjøre showet mer interessant. Ved 33 er du en av de eldre gutta i divisjonen. Hvis du vant, vil du bli fristet til å gå på pensjon på toppen eller vil du holde fast og forsvare tittelen din? Jeg har ikke laget nok penger ennå, så jeg holder meg litt om. Ikke lenge, men jeg har tre kamper på min UFC kontrakt. Jeg ser ikke forbi den neste fyren jeg kjemper om - jeg er en daglig mann.

Josh Koschecks MMA kettlebell kondisjonskrets Om du følger eller ikke MMA, du har sett atleterne og vet at de er revet, sterk og ekstremt holdbar. Hvis du følger denne treningen, kan du få like sterk og mager, alt du trenger er en enkelt kettlebell og litt grit.

Hvordan gjøre det Gjør så mange representanter for første trekk som du kan om 25 sekunder, ta deretter fem sekunder å hvile og gå til neste øvelse. Gjenta dette til du har gjort alle trekkene i kretsen. Det bør ta omtrent fem minutter - lengden på en MMA slåss rundt. Når du først gjør denne treningen, hvil etter behov mellom kretsene, men forkort hvileperiodene etter hvert som du forbedrer. Nybegynnere, gjør bare en krets i utgangspunktet, legg deretter en runde hver uke til du kan gjøre fem (antall runder i a UFC tittelkamp). Utfør treningen en til to ganger per uke. Du kan gjøre en tyngre vekt trening på dagene i mellom.

Du finner trekkene til høyre. Hvis du vil ha mer UFC treningsøkter, abonnere på bladet. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

Populært emne