Joseph-Gordon Levitt: Don Jon treningstips

Hadde JGL gjort mye trening før du begynte å jobbe med ham?

For å være ærlig, var han ikke mye av en fitness-fyr i det hele tatt. Han var mer interessert i å spille basketball med sine venner enn å gå på treningsstudio hver dag. Men da han fikk montør, kom han tilbake til meg og sa: "Jeg gjorde det veldig bra på basketball, jeg hadde mer energi, jeg var i stand til å spille lenger." Vel, det er hva som skjer når du blir i form.

Hva var målene dine da du begynte å trene ham?

Han hadde gjort mye sykling for en film kalt Premium Rush [der han spilte en sykkelkurer], så han var ganske slank. Hovedmålet var å legge vekt og størrelse på ham. Å gå på treningsstudioet var en stor del av hans karakter livsstil i Don Jon, så han ønsket å lære og leve den livsstilen. Vår tilnærming var i utgangspunktet å gjøre ham til et treningsrom for å hjelpe med karakterutviklingen.

Hvor ofte trente du og hva så øktene ut?

Vi var på treningsstudio hver dag i to timers økter. Til å begynne med fulgte vi et eldre skolevektløpsprogram med en fem dagers kroppsdeler, med fokus på bryst, rygg, ben, skuldre og armer. Dette fortsatte i noen måneder før han hadde bygget litt styrke og satt på en god størrelse. Da begynte vi å legge til olympisk løft og noen CrossFit-stil treninger for å gjøre det mer funksjonelt og hyggelig.

Hva virket hans ernæringsplan?

Vi måtte få ham til å forstå at han trengte å øke kaloriinntaket betydelig. Kostholdet var ganske mye havremel og egg til frokost, kylling eller fisk med brokkoli og brun ris til lunsj og middag og frukt og nøtter for snacks. Det var litt grovt, men vi tvang ham til å gjøre det. Han veide rundt 70kg da vi startet, men seks måneder senere var han opp til 80kg.

Vi snakket også med Joseph Gordon-Levitt om trening for Don Jon og hans generelle holdning til fitness:

Don Jon er ute i kino landsomfattende nå. Klikk her for mer info fra Babaian.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar