Jordan Banjo velkommen første barn (og avslører uvanlig navn!)

Innhold

Mangfoldighetsdanser og jeg er en kjendis, få meg ut av her stjernen Jordan Banjo er blitt en far for første gang etter at kjæresten Naomi Courts fødte en baby gutt.

Åpenbaringen deres nyfødte kom inn i verden mandag 7. mai, tok stolte far Jordan til sin Instagram-konto for å kunngjøre at de har bestemt seg for å ringe til han Cassius Ashley Banjo. Han skrev: 'Meg selv og @ naomiella21 har ikke delt dette med en gang fordi vi ønsket å ta litt tid å sette pris på og nyte det vakre øyeblikket vi hadde som en familie ... men den 07.05.2018 klokken 12:29 var vår vakre sønn ble født! Ord kan ikke beskrive følelsen av å se fremtiden din komme inn i denne verden. Jeg er så stolt av mamma og baby, begge gjør det helt fantastisk og @ naomiella21 du er en super kvinne. Hvis jeg ikke visste det før, gjør jeg nå, jeg er den heldigste mannen det er. Velkommen til verden Cassius Ashley Banjo👣 '.

Meg selv og @ naomiella21 har ikke delt dette med en gang fordi vi ønsket å ta litt tid å sette pris på og nyte det vakre øyeblikket vi hadde som en familie ... men den 07.05.2018 klokken 12:29 ble vår vakre sønn født! Ord kan ikke beskrive følelsen av å se fremtiden din komme inn i denne verden. Jeg er så stolt av mamma og baby, begge gjør det helt fantastisk og @ naomiella21 du er en super kvinne. Hvis jeg ikke visste det før, gjør jeg nå, jeg er den heldigste mannen det er. Velkommen til verden Cassius Ashley Banjo👣

Et innlegg delt av Jordan Banjo (@jordbanjo) på

Fans og venner av danseren var raske til å gratulere det lykkelige paret på sine nyheter. Komiker Joel Dommett, tidligere Strangly Come Dancing Star Ola Jordan og reality star Casey Batchelor sendte alle sine ønsker.

En fan skrev da, 'En stor gratulerer til dere begge! Nyhetsfeed! 🍼love babyens navn too👌❤😚🤗xxxx

Jordans kjæreste Naomi delte senere et annet bedårende bilde av parets baby. Viser Jordan cradling sin lille sønn på brystet, skrev Naomi, '07 .05.2018 - Cassius Ashley Banjo ❤️ '.

07.05.2018 - Cassius Ashley Banjo ❤️

Et innlegg delt av N A O M I (@ naomiella21) på

Jordan, som kom fjerde år på at jeg er en kjendis tilbake i 2016, avslørte at han skulle bli en pappa tilbake i januar i år.

Snakker til OK! Magazine på det tidspunktet sa Jordan: "Det tok litt tid for meg å bli begeistret for å bli en pappa fordi det kommer til å bli en stor livsstilsendring. For øyeblikket er mitt største ansvar å sørge for at telefonen min er belastet!"

Jordan første skudd til berømmelse da han auditioned og senere vant Storbritannias Got Talent with Diversity i 2009.

Utfører sammen med sin bror Ashley Banjo og likeså Perri Kiely, Sam Craske og Ashton Russell, har gruppen siden hatt mammut suksess med utsolgt turer rundt om i verden.

Jordan kom senere inn i Jeg er en kjendis jungel i 2016, ferdig fjerde bak Joel Dommett, Adam Thomas og vinner Scarlett Moffatt.

Gratulerer med Jordan og Naomi ved deres sønns fødsel. 👶

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar