Bli med i Red Bull Million Mile Commute i juli

Bli med i Red Bull Million Mile Commute i juli
Bli med i Red Bull Million Mile Commute i juli

Video: Bli med i Red Bull Million Mile Commute i juli

Video: Bli med i Red Bull Million Mile Commute i juli
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2023, September
Anonim

Her på Trener Vi har ikke hemmelighet av vår tro på at en aktiv pendling handler om den beste måten å passe på, til selv de travleste i livet, fordi fordelene strekker seg langt utover å forbedre din fysiske helse. Ved å løpe, gå eller sykle på jobb, vil du også spare deg for penger og ganske muligens litt tid, så vel som å komme på jobb full av endorfiner og klar til å vinne dagen.

De som engasjerer seg i en aktiv pendling i juli, vil også ha mulighet til å vinne premier hvis de blir med i Red Bull Million Mile Commute gjennom treningsapplikasjonen Strava. Dette er initiativets andre år, som utfordrer folk over hele verden til å logge sine løp og rides for å jobbe på Strava med sikte på å treffe en kumulativ million miles.

I 2017 tillot Red Bull tre måneder for millioner miles, men i år er det bare ett slik at det vil ta så mange deltakere som mulig for å nå målet. Som et ekstra insentiv vil det være premier tilgjengelig basert på å treffe enkelte individuelle avstandsmål. De første 2500 personene som logger en kilometer vil bli sendt en Red Bull-prøvepakke, og treffe lengre avstandsmål vil gi deg en uavgjort for mer betydelige premier:

  • Ti miles: Strava sokker med begrenset utgave (ti tilgjengelige)
  • 50 miles: et år Strava premium medlemskap (ti tilgjengelige)
  • 100 miles: Red Bull-kjøleskap med begrenset opplag til kontoret ditt med et års forsyning av drikke (fem tilgjengelig)
  • 250 miles: Marin Fairfax SC3 2018 sykkel levert av Cycle Surgery (en tilgjengelig)

Se relaterte Six Real-Life Fordeler med sykling til WorkTips og Kit Essentials for å hjelpe deg å begynne å kjøre for å jobbe De beste pendlercyklar

Alle som plukker opp en kanne Red Bull under arrangementet, vil også være en vinner, fordi hver kan ha en 30-dagers kode for fri tilgang til Strava premium. Bare én kode per person vil fungere, så ikke overkaffeinere deg selv med å kaste Red Bull i håp om å ha en levetidstilgang med førsteklasses tilgang.

Å delta i Million Mile Commute, bli med i Red Bull UK-klubben på Strava og registrer deg for Million Mile Commute selv. Når det er gjort, merk noen menneskedrevne turer til kontoret som pendler på Strava for at de skal bidra til det overordnede målet. Din andre kjøring og sykling teller ikke, så vær ikke fristet til å hevde at din 150km søndagstur var faktisk en pendling - ingen kommer til å bli imponert.

Anbefalt: