Bli med The Move London Relay Team og bli en del av en verdensrekord

Bli med The Move London Relay Team og bli en del av en verdensrekord - øVELSER 2023
Bli med The Move London Relay Team og bli en del av en verdensrekord - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du bor i London, eller faktisk innenfor lett avstand fra hovedstaden, er det absolutt ingen grunn til ikke å registrere deg for å være en del av I Move London Relay-teamet i juli. Og det er flere helt gode grunner til at du skal registrere deg.

Den første er å være en del av verdensrekord. Arrangementet vil se at løpere kumulativt dekker 4.000 miles (6.437km) mellom 29. juni og 29. juli, langt mer enn den nåværende Guinness World Record for det lengste reléløpet, som står på 3.504.28 miles.

Den andre grunnen er at du ikke trenger å dekke mer enn 5K eller 10K av den massive avstanden selv, fordi stadiene er brutt ned i mindre biter som omtrent alle kan klare. For 10K-beina må du opprettholde et gjennomsnittlig tempo på minst 11 minutter per kilometer (6min 50sec per kilometer), men du kan delta i 5K-bena uansett hastigheten du kjører.

Se relatert 5K Trening: Planer, Race Day Tips og mer10K Treningsplaner for alle De beste britiske løpshendelser for 2018

Hvert stadium er åpent for opptil 50 løpere, slik at du kan forvente en god atmosfære for beinet ditt, selv om du velger en i de døde om natten på en onsdag. Hver del av reléet starter fra Potters Fields Park, nær Tower Bridge. Løpere på 10k-beina følger Thames ned til Westminster Bridge før de krysser og går tilbake til Tower Bridge, mens løpere på 5K-benet krysser ved Millennium Bridge.

Vi er fortsatt ikke ferdige med årsakene til å bli involvert, forresten. Faktisk er det viktigste som kommer, som er at du skal heve penger til tre gode veldedighetsorganisasjoner: Laureus, The Running Charity og Sported, som alle bruker sport som en del av deres innsats for å takle problemer som hjemløshed og gjengekultur. Arrangørene av arrangementet håper også å forene London ved å få løpere fra alle 120 postkoder og hver by i byen for å delta.

Så det er 5K i hvert tempo eller 10K i et overkommelig tempo, for tre store årsaker og en verdensrekord, og du har en 30-dagers periode for å hente inn en praktisk tid. For pengene våre er den eneste grunnen til ikke å bli involvert, hvis du klarer ikke å bestille din plass på londonrelay.co.uk før den selger ut. Oppføring til et scenen koster £ 20, og mens det ikke er et obligatorisk innsamlingsmål, blir du naturligvis sterkt oppfordret til å samle inn penger til I Move London Relays veldedighetspartnere.

I Move London Relay er en del av Asics 'I Move Me-kampanje

Populært emne