Bli med GoodGyms gratis London Marathon Training Sessions

Bli med GoodGyms gratis London Marathon Training Sessions
Bli med GoodGyms gratis London Marathon Training Sessions

Video: Bli med GoodGyms gratis London Marathon Training Sessions

Video: Bli med GoodGyms gratis London Marathon Training Sessions
Video: Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons w/ Logic & Ty Dolla $ign ft X Ambassadors - Sucker for Pain 2023, September
Anonim

Mens trening for og deretter kjører en maraton er en av de mest givende tingene du kan gjøre, er det ikke å komme seg bort fra det faktum at å sette i miles-uken i, uke ut i flere måneder i oppbyggingen til løpedag kan være en lang, hardt slog.

Hvis du har den vilje til å smadre hver runde på din maratonopplæringsplan, så er det mer makt til deg, men for mange av oss er en av de smarteste måtene å holde deg på sporet, å planlegge noen sosiale løp, for å plyndre fortauene med andre mennesker er en flott motivasjon for å fortsette.

I oppbyggingen til London Marathon har New Balance sluttet seg sammen med community-løpegruppen GoodGym for å organisere gratis treningsøkter med en forskjell. På alle GoodGym-løpene gjennomfører deltakerne også noe fellesskap som maleri, hagearbeid eller besøk av sårbare mennesker. Hvis du tenker på hvor mye innsats går i løpene dine, og vurder hva som kan gjøres hvis du kanaliserer noe av det arbeidet i fellesskapsprosjekter, er det lett å se hvor mye GoodGym kan oppnå med en hær av løpere til rådighet.

Se relaterte The Best Free London Running Clubs for 2018Marathon Training: Planer, utstyr, ernæringsråd og mer19 Tips for London Marathon First-Timers

De tre London Marathon-sesjonene vil også hver fokusere på et annet aspekt av trening som vil hjelpe deg med løpet. Neste sesjon, som finner sted 20. februar, vil gi råd om hvordan du holder riktig tempo under maraton. I løpet av 16 km kjører du også i Surrey Docks å male et våningshus på London Marathon-ruten - noe å se etter på løpedagen.

Følgende løp, den 20. mars, er 18 km lang og diskusjonsemnet vil være utholdenhet, som du bør vite mye om på det tidspunktet i treningsplanen, mens det veldedige arbeidet involverer, er å luke og plante en samfunnshage i Greenwich.

Den endelige New Balance and GoodGym løp er bare noen få dager før London Marathon selv, 17. april. Kjøringen er bare en 8km shake-out hvor du får råd om å forberede seg på løpedag. På halvveis vil du stoppe for å hjelpe Rhythms of Life - en veldedighet som støtter hjemløse i London - sortere deres matdonasjoner.

Alle gratis sesjoner varer ca. 2½ timer, og alle starter fra London Marathon-butikken i Spitalfields. Du kan registrere deg for å delta på newbalance.co.uk/londonmarathon eller på GoodGym nettstedet.

Anbefalt: