Joie Trillo Shield Review

Vi sier: Et slagskjold - som reduserer kraft på et barn i tilfelle kollisjon - erstatter standard fempunktssele, så dette er bra hvis du ikke er en fan av å slåss med spenner. Sikkerhetsfunksjonene er imponerende, og hodestøttens høyde kan justeres med en hånd. Det er stilig og kommer i fire farger.

Testet av mamma Holly and Toby, 9 måneder:

Dette er rett fram for å installere - Jeg liker ISOFIX-klippene, og fant dem enkle å bruke. Toby virker veldig glad og komfortabel i dette setet - hodet hans faller ikke framover når lurtid sammenfaller med å være i bilen. Det er lett å få ham inn og ut av setet uten en kamp, ​​men det ser ikke så stilig ut som noen av de andre testet.

Testet av mamma Sarah og Gabriel, 19 måneder:

Dette er enkelt å justere for å passe forskjellige barn, og det er lett nok til å bevege seg lett mellom kjøretøy. Det er også enkelt å installere, og det er raskt å sikre bilens sikkerhetsbelte over støtskjoldet. Jeg liker det ikke, det er ingen bryting med armene i en sele eller jakt på spenne. Jeg foretrekker en standard sele, men som jeg føler det er mer sikker.

Testet av mamma Amy og Scarlett, 3 år:

Jeg elsker virkelig utseendet på dette setet. Jeg var litt skeptisk til om det ville være tilstrekkelig å holde en eventyrlysten tre år gammel trygt på plass, men jeg ble hyggelig overrasket. Det holdt henne trygt fastholdt og virket veldig behagelig også. Det var lett å installere, så dette får en stor tommel opp fra oss. Scarlett liker spesielt koppholderen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar