Joie i-anker bilsete gjennomgang

Dette setet i i størrelse kan plasseres bakover til rundt fire år, og fremovervendt fra rundt 15 måneder. Den har flere tilbakestillingsinnstillinger, og indikatorer for sikker installasjon.

Testet av Aisling Alsopp, 28, mamma til Monty, fire måneder. Hun sier:

"Det er lett og enkelt å installere, men det er liten forskjell i tilbakestillingsinnstillingene. Babyinnsatsene er tykke og var på Montys måte, i stedet for å hjelpe ham. Basen er lang, etterlater føreren / passasjeren med lite rom. Vi fant dette setet ikke spesielt praktisk for foreldre, eller barnevennlig. "

Testet av Laura Allen, 36, mamma til Riley, 15 måneder. Hun sier:

"En drøm å installere, og setet er lett nok til å bære komfortabelt. Imidlertid slipper stropppolstringen ned, så jeg må omplacere den hele tiden. Det legger ikke tilbake langt nok til at Riley også sover. Hodet hans holder slippe fremover, slik at han ikke kan sove riktig. "

Testet av Dawn Geddes, 35, mamma til Beth, tre år. Hun sier:

"Å få en samarbeidende barn i og ut av bilen er vanskelig, og til vi prøvde denne, som ikke roterer, hadde jeg ikke skjønt hvor nyttig den roterende funksjonen var på de andre setene! Imidlertid fant Beth det behagelig å reise inn, og det er bra at basen også kan brukes til barnevognsbarnet Joie hvis du har et Joie-reise system. "

Testet av mamma Catherine Jones for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

I-Ankeret ser så tett ut at jeg skulle ønske de gjorde dem til en voksen størrelse. Det er mykt å berøre, og datteren min passer så snill som en feil i det, og hun ser veldig komfortabel ut. Stroppene er enkle å klikke sammen, selv om den delen som skulderstroppene klikker på, er en slags fjærbelastet, og når du setter henne i setet, sitter hun på den, så du må løfte henne litt og trekke stroppen ut igjen.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

I-Ankeret er veldig enkelt å passe og 0 har grønne faner som vises når basen er riktig tilkoblet. Setet har 7 justerbare stillinger, men det er ikke mye forskjell mellom 1 og 7. Selv om datteren min sovnet i bilsetet, var det ikke tilbøyelig nok til at hun sovnet veldig lenge.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis jeg kunne forandre noe, ville det bare ha mer av en liggende funksjon som barna synes å være satt bolt oppreist selv ved laveste innstilling. Jeg vil også kanskje fjerne fjærbelastede deler fra bunnstroppene som ville gjøre det litt enklere å sette barnet i setet. Ellers er det flott.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Testet av pappa Ralph Cator for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette produktet ser ut som det er veldig god kvalitet, og jeg likte spesielt fargen på den, som var forskjellig fra de vanlige røde og svarte. Jeg vil anbefale dette som bilsete til andre, og jeg likte det faktum at sjøen tippet ganske bra, noe som er viktig for barn på lange reiser.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Det var veldig enkelt å justere nakkestøtten og stroppene på dette bilseteret som de burde være. Noen seter kan være veldig vanskelig, men dette var dødt enkelt.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Bilseteret har små lommer på hver side av det, men jeg tror at hvis det hadde en faktisk koppholder ville det gjøre det enda bedre enn det allerede er.

Testet av mamma Milli Thompson for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Joie i-Anchor bilsete er et produkt jeg vil definitivt anbefale til venner. Det ser bra ut, er lett å betjene og gir god valuta for pengene.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Joie-setet er lett å justere, noe som gjør livet lettere for meg, noe som noen ganger gir heiser til venner barn. Jeg liker virkelig lufthullene på sidene som barna mine har alltid fått veldig varmt i bilseter.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis det var en ting jeg kunne endre ville legge til en drikkeholder.

2015 - Shortlisted for 'Best Car Seat 0+' Award!

Joie i-Anchor bilsete er slitesterk og sikker, med både fremover og bakovervendte alternativer. Den er godt polstret og behagelig, selv om hodestøtten kan gjøre med litt ekstra foring. Stoffet er pustende, men tar lang tid å tørke hvis den tørkes eller vaskes.

Det er mulighet til å bruke setet med et bilbelt i stedet for ISOFIX-basen - enten gjør det mulig å installere. Ankersystemet er en god sikkerhetsfunksjon, og spennene er også enkle å bruke.

Setet er mindre enn noen andre lignende produkter, som er bra for familier med mindre biler, og likevel er det fortsatt god plass for et voksende barn. Den stående helling av setet betyr at små hodene kan flippe fremover når de sover (ikke ideelt), og et håndtak på baksiden av produktet vil være nyttig for å løfte setet ut av bilen.

Alt i alt et kvalitetsprodukt som er god valuta for pengene.

2015 - Shortlisted for 'Best Car Seat Group 1' Award!

Det nye i-AnchorSafe-systemet med i-Size er egnet for barn fra fødsel til omtrent fire år.I-AnchorFIX-basen, når den brukes sammen med i-Anchor barnesete, oppfyller og overgår den nye i-Størrelsesstandarden, slik at du kan kjøre bakover opp til ca 18 kg eller fire år.

Bilstolen er lett og enkel å bruke. Det åndbare setet er flott - hindrer svette bunner - men polstring betyr at det vil ta lang tid å tørke etter rengjøring.

Det er mindre enn andre bilseter, men har fortsatt god plass til et voksende barn, selv om nakkestøtten er ganske smal.

I-Anker føles trygg og gir trygghet mens du kjører, og virker veldig solid for lange reiser.

2015 - Shortlisted for 'Innovation of the Year' Award!

Joie i-Anker er mindre enn noen andre bilseter, men har god plass til et voksende barn. Den er godt polstret og behagelig, selv om nakkestøtten, som er ganske smal, kan gjøre med litt ekstra buffering.

I-Ankeret har fremover og bakovervendt funksjonalitet, samt muligheten til å bruke setebelte for å sikre setet i stedet for ISOFIX. Den har tilbakestillingsevne og spenne justeres enkelt.

Ryggstangen på forsiden er flott, men setet trenger et håndtak eller innrykk på baksiden for å gjøre det lettere å løfte ut av bilen. Dekselene kan fjernes for vask, men de, selv, er polstret og vil ta lang tid å tørke.

Viktigst er setet holdbart og veldig trygt - en trygg tur for alle barn fra fødsel til rundt 4 år. Mye for pengene!

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar