Joie Every Stage FX Review

Et øyeblikk:

Når det gjelder god valuta for pengene, har Joie det dekket med deres Every Stage FX bilsete - fra fødsel til 36 kg. Lys nok til å overføre lett mellom biler og raskt å justere, noe som gjør dette smarte bilseteret et godt alternativ hvis du enkelt vil endre et bilsete til to barn.

Hva de sa:

"Den ultimative transportøren med ISOFIX-installasjon foran 1 ISOFIX-installasjon. Med enkle installasjonsalternativer og vekst hver eneste vei for hvert stadium. En hvert barnesete som begynner som en belønning som vender mot setet fra fødsel til 18 kg, og konverterer til et fremadvendt sete fra 9- 36 kg. Når nakkestøtten justerer seg, øker AutoAdjust ™ sideveggene til tilpassede, tilpassede, voksende små hele veien opp. Every Stage FX har en enkel og nøyaktig ISOFIX-installasjon når du vender fremover i gruppe 1, i tillegg til ISOSAFE-tilkobling for å holde setet sikkert i gruppen 2/3 booster modus. "

Testet av mamma Sharley Phillips for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville ja! Jeg elsker det fordi dette bilseteret er hvert trinn, jeg vil kunne bruke det i mange år, noe som gjør det utrolig bra for pengene. Den har en ISOFIX-base og hadde veldig enkle instruksjoner om hvordan du justerer setet for at det skal "vokse" med barnet ditt. Den eneste ulempen for meg var å få det satt opp i bilen min for første gang, da jeg fant det ganske vanskelig, noe som sluttet meg litt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker at det er for alle aldersgrupper og så kan brukes til alle mine barn. Jeg har brukt det til mine sju måneder gamle tvillinger, men jeg har også brukt den med min fireårige og en gang med min seksårige. De har alle syntes å bruke det som er et stort pluss. Når det er sagt, gjorde det ikke spesielt livet mitt enklere da jeg installerte det i bilen min, da jeg fant instruksjonene litt vanskelig å forstå og følge.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Som jeg har tvillinger, er jeg veldig fristet til å kjøpe dette til dem når de vokser ut av deres første bilseter. Det ser høy kvalitet ut, og det vil vare meg lenge. Den eneste bekymringen for meg er at setene er ganske store, så jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne passe to av dem i bilen min!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville endre instruksjonshåndboken da jeg fant dem ganske vanskelig å forstå. Jeg skulle ønske Joie tenkte på å gi en DVD eller en YouTube-kobling, slik at du kunne se trinnene, da dette kan gjøre installasjonen enklere. Ellers var jeg veldig fornøyd med bilseteret.

Testet av mamma Sarah Panter for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette bilsetet til foreldre som ønsket å se pengene sine, da det vokser med barnet ditt og betyr at du ikke trenger å kjøpe flere bilseter for barna dine. Jeg tror også det gir mye komfort og beskyttelse. Når det er sagt, vil jeg ikke anbefale dette bilseteret til mødre med nyfødte, da jeg tror at å ha et bilsete du kan klikke på til et reisesystem, gjør livet virkelig så mye lettere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg tror ikke dette gjorde livet mitt lettere som en mamma, spesielt i forhold til reisesystemet jeg brukte før. Jeg tror også et svingbart bilsete ville virkelig gjøre livet mitt lettere, da det ville spare mye tid og energi å få barnet mitt inn i bilen, men dette bilsetet har ikke det alternativet. Når det er sagt, sparer det virkelig meg tid og kostnader for å undersøke og kjøpe flere bilseter når barnet mitt vokser, så dette er et stort pluss.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler verdien for pengene på dette produktet er fantastisk. Mitt første barn var litt vanskelig når jeg byttet bilsete, så det ville vært en ekte bonus for henne å ha samme sete hele veien gjennom. Det virker også veldig behagelig som det er så polstret og min yngste virket veldig avgjort i setet. Min eldste elsket også å vende seg fremover og se ut av vinduet da vi flyttet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil at komfortputer på stroppene endret seg da de satt fast på datterens hud i det varme været, som jeg syntes var ganske ubehagelig for henne. Dette kan lett løses skjønt! Jeg hadde også problemer når jeg prøvde å sette stolen på plass med en hånd, men jeg håper at dette bare er meg, og jeg har bare ikke gått i gang med det ennå!

Testet av mamma Rachel Strange for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette bilsetet til en medmamma som var på utkikk etter et bilsete som hadde stor fleksibilitet og tatt vare på hver scene. Det er så god verdi for pengene, pluss min sønn ga det en stor tommelen opp og sa det var behagelig. Han likte også lagringslommen på siden av setet. I det hele tatt virker det veldig trygt, spesielt med den økte sidebeskyttelsen. Det var i det hele tatt lett å bruke og veldig godt designet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å ha et bilsete som kan vare et barn i mange år sparer penger i det lange løp, i tillegg til tid - både med den faktiske bruken og uten å måtte undersøke seter for hvert annet stadium, noe som er en bestemt bonus. Vi brukte setet for begge våre barn hver for seg, som er av forskjellige aldre, da setet enkelt kan byttes for å passe til et barn. Dette gir større fleksibilitet og betyr mindre å måtte bytte bilseter rundt, noe som er et klart pluss og 100% gjør livet enklere som foreldre.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Selv om det gir mye fleksibilitet og sparer tid og penger i det lange løp, ville jeg ikke velge det fremfor alle andre på markedet, da det er ganske stort og omfangsrikt, og jeg fant det mye vanskeligere å få min toårige gammel sønn inn i vår vanlige bilsete (en Nuna Rebl). Det gjorde absolutt ikke min rygg noen favoriserer, og jeg foretrekker bilseter som kan rotere for første fase. Selv om fleksibiliteten er god, og det ville definitivt være et flott bilsete for besteforeldres bil, vil jeg foretrekke å få separate seter som bedre imøtekommer hvert trinn for daglig bruk. Hva du får i fleksibilitet, mister du i spesifisitet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det viktigste jeg ville bytte om setet ville være at den skulle ha ISOFIX-installasjon både bakover og fremover mot tidligere trinn. Selv om det virket veldig trygt i fremovervendt stilling, hadde vi mindre tillit til det i bakovervendt stilling og ville personlig velge ISOFIX over en sikkerhetsbelteinstallasjon.

Testet av mamma Sarah Edwards for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Bilstolen var lett å passe i bilen ved hjelp av ISOFIX-punktene, og det føltes veldig trygt og sikkert en gang i bilen. Setet lot min smårolling sitte opp ganske høyt for å se ut av vinduet, noe som var en bonus for å holde ham opptatt på lengre reiser! Min pjokk hadde ingen klager om dette bilsetet og virket veldig behagelig. Det er et stilig og robust bilsete som ser ut til å krysse alle boksene etter hvert som barnet ditt vokser.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bilseteret var veldig enkelt å fikse ved å bruke ISOFIX-punktene, ved hjelp av de praktiske instruksjonene på siden av bilsetebunnen. Jeg brukte bilseteret for min to og en halv år gammel, så jeg måtte fjerne de nyfødte innsatsene, som var veldig enkelt å gjøre. Fempunkts sele var lett å klikke sammen og feste, men jeg fant det veldig vanskelig å stramme stroppene for å få en sikker passform. Stroppene var lette å løsne og virket godt polstret for komfort og bilsetet har en fin design. Setet som helhet virker behagelig og generelt, jeg var veldig fornøyd med dette bilsetet og vil anbefale det til andre mødre.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette bilseteret bør vinne en Mother & Baby-pris, da stilen og designen til dette produktet er flott. Det ser ut av god kvalitet, det er lett å rengjøre, og det er veldig behagelig for en pjokk å bruke. Hodestøtten er justerbar, noe som er en flott funksjon for ditt stadig voksende barn. Til slutt er det faktum at dette bilseteret dekker alle stadier av barnets utvikling, en bonus og gjør det til et svært rimelig bilsete.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis setet kunne legge seg litt mer, ville det være en ekstra bonus og ville gjøre sove mye mer behagelig for de små. Jeg ville også gjøre mekanismen for å stramme stroppene lettere, da jeg følte at du måtte trekke stroppene med ganske kraft for å stramme. Hvis dette var lettere, ville setet ha fått en 10/10 fra meg.

Testet av mamma Carolyn Graham for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg likte farge setet kom inn som det gjemte smuss (og mat) godt og setet selv var behagelig for min lille jente. Jeg vil anbefale dette produktet som en enkel måte å overføre fra bakover til fremover fra fødsel. Setet leveres med forskjellige innsatser for å gjøre overgangen enkel å gjøre, og det var veldig enkelt å øke nakkestøtten og passe setet riktig til barnet mitt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker konseptet om å ikke måtte bytte fra bilsete til bilsete hvert par år, og dette produktet passer til regningen. Setet er laget av et nydelig, behagelig materiale, noe som betyr at min lille jente er glad og komfortabel med i setet. ISOFIX gjør installasjonen rask og enkel og betyr at jeg ikke sparer tid for å bekymre deg om hvorvidt setet er innfestet korrekt hver gang. Min lille jente elsket å ha drikkeflaskelommer på begge sider, og det reddet meg fra å måtte trekke over for å passere min småbarn en drink.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke være nødt til å velge dette produktet å vinne da jeg testet det om sommeren og komfortpolstring på stroppene hadde en plast underside som stakk på barnet mitt under varmen og fikk henne til å klage. Jeg har også ikke funnet det lett å justere setet. Når det er sagt, for noen som ikke liker ideen om å kjøpe flere bilseter, vil jeg anbefale dette setet som verdien for pengene er fantastisk. Det er også veldig lett og lett å bevege seg, noe som er veldig praktisk når du beveger setet mellom biler.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Stroppene da de forårsaket noen problemer under det varme været - det kan ikke påvirke alle barn, men min lille jente var ikke opptatt av hvordan stroppene føltes som plastunderlaget festet til huden hennes. Å ha mer komfortable stropper ville gjøre dette setet til en vinner for meg. Jeg har også funnet det ganske vanskelig å sette stolen på plass, men de andre installasjonene og knappene var raske og enkle, så jeg er sikker på at det bare tar litt øvelse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar