Joie Every Stage Review

Testet av mamma Maria Xydhias-mace for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg liker dette bilseteret og vil anbefale det til vennene mine som trenger en. Tanken om at setet kan være både fremovervendt og bakovervendt, er en ekte bonus som gir meg både sikkerhetsalternativet og evnen til å endre det avhengig av kjøretøyet jeg passer på. Det er relativt enkelt å passe inn i bilen og tar bare opp et seteplass, slik at resten for andre passasjerer er nyttig. Polstring og støtte gir barnet mitt stor komfort og gir meg tilliten til at de er både trygge og komfortable. Selen er lyd og er tydelig designet med både sikkerhet og komfort i tankene som er oppnådd. Dekselet er lett fjernet og vasket og det er lett å komme seg på igjen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bilsetet er enkelt å montere inn i bilen, det er ikke for tungt å løfte og manøvrere med 1 hånd. Rotasjonen av setet betyr at jeg bare må kjøpe 1 sete som vil vare mye lenger enn å måtte kjøpe 1 som vender mot baksiden og deretter en annen, senere, som vender fremover. Det er et komfortabelt og sikkert bilsete at barnet mitt er trygt inni.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Bilsetet føles robust og sikkert når det er montert. Polstring i setet er støttende og gir komfort for barnet mitt under reiser i bilen. Setet passer godt inn i bilen og tar ikke opp mer enn ett sete i bilen, slik at de andre setene er fri. Lommene på hver side av setet er nyttige lagringsområder, og fargeskjemaet er iøynefallende. Selen er sikker selv om de 5 punktene virker litt overdrevne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe om dette produktet. Det gir alt som jeg og min lille kan muligens ønske i et motorsats. Det er robust, sikkert og trygt, og vil vare varigheten det var beregnet på som det har vært utrolig godt gjort. Jeg har tillit til at dette bilsatset vil produktet mitt barn innhenter av en ulykke

Testet av mamma Sophie Scarth for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne bilseter som det er bare perfekt, designet er fantastisk stoffet er nydelig og det er veldig enkelt å bruke. Det er så raskt å installere i bilen, og rammen er ikke tung å løfte inn og ut av bilen. Jeg sliter vanligvis med hvor tung de er, men dette bilsetet er den perfekte vekten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det har gjort livet mitt lettere som min sønn elsker å komme inn i denne bilseteren, og sa at det er så fint og behagelig å sitte og sove i. Det har gitt meg mye mer tid, så det er så raskt og enkelt å installere i bilen. Jeg har tid til å gjøre andre ting i stedet for å bli varm og svett å installere et bilsete. Denne er bare fantastisk - jeg elsker dette bilsetet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Den har alt i ett bilsete, og du trenger ikke to forskjellige seter nå. Det er det enkleste bilsetet jeg noen gang har installert i bilen min, det er raskt og ikke tungt, så jeg kan bære den inn og ut av bilen og huset. Tekstil og design er bare så nydelig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke en ting jeg ville forandre om dette bilsetet, jeg elsket det.

Testet av mamma Sarah Hussey for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er en forferdelig masse bilsete for pengene dine, da det kan brukes til alle trinn i barnas bilsete krav fra fødsel til og med 12 år og det er ikke mange bilseter som kan hevde å gjøre det! Men kan et bilsete gjøre for mye og dermed kompromittere på finesse for hvert bestemt stadium? Kanskje så og spesielt for bestemte stadier. Den største ulempen ved dette bilseteret er at det ikke er reisesystemkompatibelt, så når din nyfødte baby snoozing fredelig, kan du ikke løfte bilseteret ut av bilen og klikke den på din barnevognschassis eller bære den det inn i ditt hjem. For meg gjør dette bilstolen ubrukelig for nyfødte / stadium 0. Den andre store ulempen er at den ikke har isofix. Flott hvis du ikke har noen isofix poeng i bilen din, men de fleste har isofix disse dager.

Bilseteret er dekket av et våtdrakt som materiale som gjør at det ser ekstremt behagelig ut, men jeg fant polstringslagene ganske store og etter å ha dekket dekslene, sliter jeg med å sette de ekstra innsatsene helt tilbake på rett sted. Stroppbeskytterne virker veldig bra, men min toåring holdt på å løsne spenningen fra første gang han brukte den! Han har aldri gjort dette før, og jeg måtte holde over for å spenne ham inn igjen. Ikke trygt og la meg lure på om spennen var lettere å åpne de andre bilseter vi tidligere har brukt. Det er en spenne deksel som er ganske ubrukelig, det holdt popping off og servert ingen hensikt i det hele tatt.

Bilseteret er veldig enkelt å passe, reclines veldig enkelt, stoffplaten rydder veldig bra, og justeringen av hodehøyde virker som en drøm. Jeg fjernet dekslene for å vaske dem (min sønn spilte melk på det og dette igjen en flekk!), De tørket veldig raskt og var så lett å passe på igjen, det er poppere å klikke på som gjør det til en fin, fin passform - flott jobb! Ville jeg bruke dette bilsetet i 12 år skjønt? Nei, det ville jeg ikke. Jeg ville ikke bruke det for det første året, og jeg er sikker på at det ville bli endret etter 4-5 års bruk. Det gjør fortsatt denne fantastiske verdien for pengene. Jeg tror dette er det perfekte bilseteret for en barnebarn eller for en besteforeldre å bruke.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Fjerning av dekslene var veldig enkelt da det var et panel av hovedstroppene som bare løsnet i motsetning til andre bilseter, du trenger ikke å løsne stroppene som kan være svært besværlige og så skremmende hvis du glemmer hvordan du gjør det opp igjen ! De vasket veldig bra og var veldig lett å passe på nytt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke bruke den til en baby og fant polstringen å være for stor. Stoffet er lett merket, med tørketrommel for å danne en flekk. Mine barn drikker ofte og spiser i bilen, så jeg kan tenke meg at dekslene vil se veldig skitten, veldig raskt. I hvert fall dekslene er lett å fjerne og vasker godt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kunne ikke bruke dette bilseteret med min toårige som han tror at det er den enkleste tingen i verden, og det er ganske enkelt ikke trygt å kjøre med ham i den. Jeg vil gjerne se spenningen på spenne litt økt, så det er vanskeligere å angre. Jeg setter pris på at dette er en fin balanse. Hvis dette ikke var mulig, tror jeg at spennedekselet må tas om igjen, slik at det er festet til bilens hoveddeksel, da dette virkelig kan forhindre at sønnen får tilgang til spenne og løsner den.

Testet av Kim Robertson-Hunt, mor til Henry (fire), og forventer hennes andre sønn.

Dette setet er betryggende solid fra 0+ til trinn 3. Den er ekstremt godt polstret og gjør at du føler at barnet ditt er så beskyttet som mulig. Når ditt barn vokser, vokser bilseteret med dem. Ikke bare blir høyere for støtte, men bredere for å sikre at de fortsatt passer komfortabelt uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Det er veldig enkelt å installere og har noen flotte funksjoner, for eksempel den skjulte knappen for å forlenge stroppene og setehendelen er strålende sammen med et godt utvalg av farger. Jeg vil 100% anbefale dette sete til andre foreldre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar