John Newman: "Sang er en intens trening"

John Newman: "Sang er en intens trening" - øVELSER 2023
John Newman: "Sang er en intens trening" - øVELSER 2023
Anonim

Fra en liten by i North Yorkshire til LAs glamour, og en rekke nummer én singler, inkludert samarbeid med musikalske A-listers Calvin Harris og Rudimental, har John Newman fullt ut realisert sin drøm om musikalsk stardom. Men hvordan holder han seg i form mens han kjenner kjendisens livsstil på turné?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra en til ti?

Det er ganske bra fordi jeg utfører for en og en halv time på scenen de fleste netter. Jeg ser også hva jeg spiser, men det er vanskelig når jeg reiser et sted som Kasakhstan, hvor det er vanskelig å finne sunn mat.

Hva gjør du fitness-klokt?

Jeg har to personlige trenere - en i London og en i LA. Jeg gjør også vekter, spesielt på beina mine, fordi de er de største musklene i kroppen din. Det øker stoffskiftet og fortsetter å brenne fett etter trening. Så squats er ganske viktige.

Hvor kommer treningen din fra?

Jeg liker å gjøre ting som er ganske annerledes - om det er blepprøver ute, eller tilbringe tid på treningsstudioet. Jeg liker også boksing fordi i mitt yrke er det vanskelig å la stress ut. Boksing er flott for det.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Det er veldig bra å si "Ja, gå og ring personlig trener", men du må først gjøre det. Jeg er veldig ærlig, så jeg forteller dem sannheten hvis jeg ikke klarer det. Som om det har vært en gratis bar på et utmerkelsesshow, og jeg har hatt noen for mange natten før …

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Jeg liker ikke å kjøre på tredemølle - jeg vil helst gå for en løp utendørs. Noen ganger går vi ut i nærheten av hvor jeg utfører, og folk vil si "Nei, det kan ikke vært …" De er vant til å se meg kledd skarpt, men jeg løper forbi i en svett veske og en snapback.

Hvordan er ditt trenings fingeravtrykk unikt for deg?

Utfører er en spesiell form for fitness - å gå for en løp i 90 minutter er helt annerledes enn å bruke 90 minutter på scenen. Å måtte synge og også konsentrere seg om hva bandet gjør er en intens trening.

John Newmans album Revolve, og Revolve: The Book, historien om albumet, er ute 16. oktober

For mer som dette, sjekk ut Coach magazine. Finn din gratis kopi av Coach Magazine her

Populært emne