Joe Warner's cover model body blog 8

Innholdsfortegnelse:

Joe Warner's cover model body blog 8 - øVELSER 2023
Joe Warner's cover model body blog 8 - øVELSER 2023
Anonim

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er den stedfortredende redaktør av Menns FitnessBlad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker.

Hva hadde du til frokost i morges: toast eller frokostblanding? Hva med lunsj: smørbrød og chips eller en jakkepotet? Og til middag: pasta, pizza, kanskje til og med en risotto? Jeg har ikke spist noen av de deilige rettene i åtte uker nå. Hvorfor? Fordi de er alle former for karbohydrater, og i løpet av OCMBs tid, må karbohydrater holdes utenfor rekkevidde av meg. Sukker høyJa, karbohydrater er deilig. De får deg til å føle deg bra og gi deg øyeblikkelig energi, så hva er det ikke å like? Vel, det er litt komplisert, men bære med meg når jeg forsøker å være professor Brian Cox og injisere litt vitenskap i denne ukentlige fremdriftsrapporten. Når du spiser karbohydrater - spesielt hvitt brød og pasta, poteter og søtsaker som frigjør energien i systemet ditt veldig raskt - blodsukkernivået ditt (eller glukose) øker dramatisk. Å forhøyede nivåer av glukoseforstyrrelser gjennom venene dine er dårlig: det kalles hyperglykemi, og dets umiddelbare symptomer inkluderer blurende syn, tretthet og kløende hud blant andre, og - hvis venstre ukontrollert - det kan føre til diabetes. Kroppens respons på dette er å forsvare seg ved å frigjøre hormoninsulinet fra bukspyttkjertelen inn i blodet. Insulin gjør celler i leveren, muskel og fettvev tar opp denne glukosen fra blodet slik at den kan lagres som glykogen. Enkelt sagt, tenk på at hver av cellene dine er låst av en tykk tredør, hvilken glukose ikke kan komme seg inntil insulin kommer med et sett med hovedtaster. Appetitt for destruksjonSå en insulinspike, forårsaket av å spise karbohydrater, er akkurat det du trenger etter en tøff treningsøkt, fordi den låser opp muskelceller, slik at de kan suge opp alle næringsstoffene du nettopp har slukket. Men å spise karbohydrater døgnet rundt, er ekstremt skadelig for dine fettforsøk. Det er fordi insulin forhindrer kroppen din i å tappe inn i lardresteret ditt for å bruke som energi. Alle de deilige karbohydrater forteller kroppen din at det er mye energi tilgjengelig, så det bør lagre det opp nå, mens tiden er bra. Det er problemer med kroppen din. Mens hjernen din tenker som en moderne 21st-tallers mann, virker kroppen din fortsatt som en kaveman. Det vil ikke bli revet: det vil ha nok energi lagret rundt kroppen din som fett, slik at du kan overleve en istid.

Bitter søtDa jeg først møtte Nick Mitchell, personlig trener, grunnlegger av Ultimate Performance Fitness og mannen som ble belastet med å skjære meg i dekkmodellformet, skjønte jeg ganske raskt at han ikke dårlige nyheter om sukkerfrakk. Hvordan kunne han da han forklarer at de eneste karbohydrater jeg får lov til i overskuelig fremtid, kommer fra grønnsaker? Dette er OK fordi de er fibrøse karbohydrater og frigjør energien i blodet ditt veldig sakte, så det er ingen stor frigjøring av insulin. Så i de første seks ukene spiste jeg brokkoli og blomkål jeg kunne klare (ikke mye), men unngikk hver gang annen form for karb. Det er bare de siste to ukene siden jeg har begynt å virkelig "lene meg ut" det Mitchell har gjeninnført karbohydrater i kostholdet mitt for å holde musklene mine tilstrekkelig tilstrekkelig. I begynnelsen var det omtrent 25g i min trening etter trening. Dette har siden økt til ca 75g per smoothie. Åh, og jeg har lov til en liten søtpotet eller skål med grøt (med kanel!) Like før sengen på dagene har han trent meg. Siste fire ukerSå, jeg er i den siste måneden av OCMB og selv om en liten chub fortsatt holder seg fast i den nedre delen av magen min, og forhindrer at min fire-pakke blir en seks-pakke, tror jeg jeg har nok tid til å skifte den - så lenge jeg holder seg streng på kosthold. Mitchell hadde lovet meg en juksedag så snart jeg fikk under 8% kroppsfett, som skjedde denne uken, men jeg tror jeg er for nær slutten for å risikere det nå. I stedet har mine tanker blitt til det første jeg skal spise etter min siste fotografering. Det er en tøff beslutning å gjøre, så jeg kan bare gå til en italiensk restaurant og bestille en av alt. For nybegynnere.For mer trening og trening råd, få Menns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir deg Fem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke ut denne videoen av MF team trene med Mitchell og Charles Poliquin.Har du savnet Joe's tidligere blogger? Fang opp nedenfor:

Uke syv

Uke seks

Uke fem

Uke fire

Uke tre

Uke to

Uke ett

Dekkmodelltilskudd

Som en del av min forseglingsmodelltransformasjonsutfordring, gjør Nick Mitchell meg til å ta et utvalg av kosttilskudd. Jeg skal forklare årsakene bak en annen hver uke. Hva? Vitamin D3 hvorfor? Kroppen din kan syntetisere dette vitale vitaminet gjennom eksponering for sollys, noe som betyr at de fleste av oss briter mangler sterkt i næringsstoffet som støtter beinhelse og et sterkt immunsystem. Mange studier tyder også på at vitamin D kan redusere risikoen for mange sykdommer og tilstander, inkludert visse typer kreft, multippel sklerose, hypertensjon, vekttap og til og med levetid. Fullt utvalg av Poliquin Performance-kosttilskudd er tilgjengelig på upfitness.co.uk/store.

Populært emne