Joe Warner's cover model body blog 5

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er assisterende redaktør av Menns Fitness Blad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker. 

På torsdag var det akkurat fem uker siden jeg ringte tid på mitt lengste forhold. Det startet tilbake i 1999, og vi hadde vært uatskillelige, feiret de gode tider og glemmer de dårlige sammen. Som alle forhold var det mange høyder og mange nedturer, men det var den eneste tingen jeg alltid kunne stole på.

Jeg har beveget meg gjennom fornektelsesstadiet nå og inn i den minneverdige tiden som følger slutten av en langsiktig kontakt. Det er trist, men disse tingene skjer, spesielt hvis du bare har tre måneder til å bygge en helt ny kropp.

'Problemet med alkohol er at det bidrar til å få tomme kalorier i kostholdet ditt,' sier Nick Mitchell, personlig trener, grunnlegger av Ultimate Performance Fitness og min muskel mentor i Drift Deksel Modell Kropp. Ja, jeg har hørt alle argumenter om vodka og brus er svært lavt i kalorier, men det største bildet er at alkohol undertrykker produksjonen av testosteron - det mannlige kjønnshormonet som er ansvarlig for å bygge muskler - og øker nivået av østrogen, kvinnelig kjønnshormon. For mye av dette vil gjøre din pecs til moobs og din seks-pakke inn i en ølmage. '

Amber advarselEn pint av deilig, iskald, raffinerte nektar på stedet, inneholder mer enn 250 kalorier, noe som betyr at fem pints - mindre enn en standard økt for mange - er halvparten av de anbefalte 2500 kalorier en mann trenger hver dag. Ikke bare det, du prøver å lage et fornuftig mat valg etterpå. Det kommer ikke til å skje.

Mitchell sa at jeg kunne få et lite glass rødvin en gang i uken, men bryet med en drink er at det gjør at du vil ha to, deretter tre osv. Jeg kan ikke se poenget med å sette meg i den posisjonen jeg har å si nei takk, ikke for meg.

"Et glass rødvin gir noen helsemessige fordeler, og jeg har tatt dette inn i OCMB,' sier Mitchell. Men når du trenger å være streng på kaloriinntaket, er det fortsatt litt avfall. Dette er et kortsiktig, svært intensivt program, og du må gjøre hvert sekund i treningsstudioet, og hver kalori du bruker, teller. '

I løpet av litt over en måned har jeg gått fra å være vegetarianer som elsket en drink til en kjøttetende som unngår det. Så jeg har ikke bare gått kaldt kalkun, jeg har begynt å spise den.

Jeg har jobbet på Menns Fitness magasin i mer enn fire år og har snakket med dusinvis av modeller om deres trening og ernæring. Ja, noen er velsignet med fantastisk genetikk, selv om de også trener hardt og spiser smarte. Men den ene tingen som har gitt dem en kroppsbygning som betaler regningene, er en nulltoleranse holdning til sprut. Noen av dem kan kutte løs så ofte - de er fortsatt menneskelige - men de vet at for mange øl for ofte vil angre alt sitt harde arbeid i treningsstudioet og disiplin på kjøkkenet.

Når det gjelder trening, Mitchell har byttet meg tilbake til en tungvektig lavvolumrutine, splittet musklene i tre grupper: armer og bryst, ben og rygg og skuldre.

Etter den forrige fasen av høyvolumstrening er det faktisk ganske bra å komme tilbake under noen (relativt) tunge barer. Jeg postet en ny one-rep max på knebøyet - 105kg, som ikke er spektakulært tungt, men det kom bare noen få minutter etter at jeg gjorde 17 reps på 80kg, så jeg var ganske chuffed. Det er bare synd at jeg ikke kunne skåle min suksess med noe sterkere enn en Diet Pepsi. Likevel er det bare syv uker å gå. Gode ​​ting kommer til de som venter, ikke sant? 

Savnet starten på Joeutfordring? Fang opp med deler en, to, tre og fire av hans blogg. For mer trening og trening råd, få Menns Fitness magazine. Abonner nå, og vi gir deg fem problemer for £ 5. Og ikke for å sjekke ut denne videoen av MF team trene med Mitchell og Charles Poliquin.

Dekkmodelltilskudd

Som en del av min forseglingsmodelltransformasjonsutfordring, gjør Nick Mitchell meg til å ta et utvalg av kosttilskudd. Jeg skal forklare årsakene bak en annen hver uke.

Hva? UberZinc 2.0

Hvorfor?Vi trenger sink for hundrevis av viktige biologiske funksjoner, ikke minst for produksjon av testosteron, men mange menn har lave nivåer. Dette produktet inneholder to forskjellige former for sink for å hjelpe absorbering og bruk av kroppen din.

Fullt utvalg av Poliquin Performance-kosttilskudd er tilgjengelig på upfitness.co.uk/store.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar