Joe Warner's cover model body blog 13

Innhold

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er assisterende redaktør avMenns Fitness Blad. Hans oppdrag var enkelt: å komme inn i modellmodell på bare 12 uker.

Så det er da da. Etter 12 uker med hard trening og en streng diettplan, OCMB har blitt fullført. Men gjorde det som begynte som misjon: umulig slutt i suksess? Det er egentlig ikke for meg å si. Til slutt, det er opp for deg å bestemme når du kommer til å se mine "før" og "etter" skudd i september-utgaven av Menns Fitness Blad. Det jeg vil innrømme er at det står i bare jeans foran en profesjonell fotograf, hans assistent, en makeup artist, de fleste av dine kolleger og Nick Mitchell, grunnleggeren av Ultimate Performance Fitness hvem har vært min mentor i dette oppdraget, er en ganske skremmende opplevelse. Jeg var klar over at suksessen Mitchell og jeg hadde jobbet så hardt for å oppnå de siste tre månedene ble dømt da jeg sto der og prøvde å holde ansiktet mitt avslappet mens jeg forsøkte å få hver eneste enkelt del av kroppen min til å virke så middels og lean som mulig.

KartongutskæringDagen etter skytingen ledet jeg opp til BodyPower ExpoNEC i Birmingham. Jeg reiste ikke alene. Jeg tok med meg to levende størrelse kapputskåringer av hele kroppen min, en tatt for 12 uker siden, den andre forrige dag. Å ha dem propped opp på Menns Fitness stå var enda mer unnerving som står foran kameraet. Jeg er fortsatt ikke sikker på om opplevelsen av å se meg selv i pappformet markert en karriere høy eller en karriere lav.

Over og utSå det er mitt oppdrag gjort. Hold deg oppdatert på nettsiden og Menns Fitness Facebook og Twitter sider for oppdateringer om når videoen av min utfordring vil være oppe, og når funksjonen vil vises på hyller. Takk igjen for å lese. Jeg er ute etter en halvliter.

For mer trening og trening råd, fåMenns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir degFem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke utdenne videoen avMF lag trening medMitchell ogCharles Poliquin.

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar